Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Zloděj PSP

Recommended Posts

Našel jsem PSP, tak jsem se rozhodl jestli by mi honěkdo neopravil. Přihlasil jsem se na toto forum a požadal jsem o opravu. Nabidl je TOMÁŠ ŠMAKAL (nebo nejak tak) rekl jsem si ok. Tak jsem mu ho poslal a po opravé mi řekl ze pry vubec nefunguje a Dal si mé na icq do ignoru a nechce mi ho poslat zpět. Tet na něm určite fara:psp:.Takže NIKDY NIC neposilejte na jmeno TOMAŠ ŠMAKAL. Na icq se menuje SMAKY.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 52
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Jestli je to pravda tak,

1) se nedivim.. Smaky je divnej xD

2) nemas posilat nic jentak.. To je jak kdybych te pozadal, jestli mi postou posles v obalce 5000 a cekal jsi, ze ti je jentak poslu zpet - nemuzes jentak duverovat.. Zvlast ne obycejnem userum :D

Odkaz ke komentáři

• Moderators

Nechápu důvod proč by to dělal. Několikrát jsem se snim bavil (chatbox, PM ...) a byl v cajku. Určitě za tim něco bude ... ještě byh počkal ...

A pokud je to pravda, je to tvoje blbost .... poslat někomu jen tak PSP :roll: :D

//edit: no tak pokud to tak je, stejně si za to můžeš sám, na tom se nic nemění ...

Odkaz ke komentáři

:cheesygrin: Celkem sranda. To je jak kdybys poslal 5000 tomu borcovy. Co čekáš? Máš chtít aspoň zálohu. Aspoň máš ponaučení na příště. :) Chybama se hold člověk učí.

Jinak si zjisti kde bydlí a vyřiď si to. Policie ti s tím nepomůže, protoež to je tvoje vina.

Odkaz ke komentáři

Tak snad to musel na nejakou adresu posilat, ne? :roll:

Dík, ale z ditkátu sem měl 1:D.

Řeš to tak, jak tu spousta lidí vždycky navrhuje. Začni mu vyhrožovat(policie, soud, že ho dáš třeba do novin) a jestli nepomůže, tak nevím kolik ti je, ale zeber pár kámošů a vyraž si na výlet. :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu