wraith1468623725 Odesláno Září 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 Našel jsem PSP, tak jsem se rozhodl jestli by mi honěkdo neopravil. Přihlasil jsem se na toto forum a požadal jsem o opravu. Nabidl je TOMÁŠ ŠMAKAL (nebo nejak tak) rekl jsem si ok. Tak jsem mu ho poslal a po opravé mi řekl ze pry vubec nefunguje a Dal si mé na icq do ignoru a nechce mi ho poslat zpět. Tet na něm určite fara:psp:.Takže NIKDY NIC neposilejte na jmeno TOMAŠ ŠMAKAL. Na icq se menuje SMAKY. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Září 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 1.špatná sekce 2. ??? http://console-forum.net/member.php?u=16788 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SWITCH Odesláno Září 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 tak to bud rad nenasel neco drazsiho a kdes to nasel na popelnici? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 Jestli je to pravda tak, 1) se nedivim.. Smaky je divnej xD 2) nemas posilat nic jentak.. To je jak kdybych te pozadal, jestli mi postou posles v obalce 5000 a cekal jsi, ze ti je jentak poslu zpet - nemuzes jentak duverovat.. Zvlast ne obycejnem userum :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wraith1468623725 Odesláno Září 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 Jo diky to je on Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Září 29, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 Nechápu důvod proč by to dělal. Několikrát jsem se snim bavil (chatbox, PM ...) a byl v cajku. Určitě za tim něco bude ... ještě byh počkal ... A pokud je to pravda, je to tvoje blbost .... poslat někomu jen tak PSP :roll: :D //edit: no tak pokud to tak je, stejně si za to můžeš sám, na tom se nic nemění ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wraith1468623725 Odesláno Září 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 Nechápu důvod proč by to dělal. Několikrát jsem se snim bavil (chatbox, PM ...) a byl v cajku. Určitě za tim něco bude ... ještě byh počkal ... posilal jsem mu to na zaćatku prazdnin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wraith1468623725 Odesláno Září 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 Jo vim je to moje blbost ale jen vas upozorňuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Září 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 Přesně, jen tak si někomu posílat PSP a čekat že se mi vrátí xD Měl jsis ho dát někam do opravny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trusty Odesláno Září 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 ja sem se s nim taky parkrat bavil a neprijde mi ze by nekoho chtel okrast o psp,ja bych pockal aby se vyjadril smaky sam ale nevim,psal sis s nim na icq ze?tak sem oscreenuj historii icq jak jste se na tom domlouvali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Září 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 :cheesygrin: Celkem sranda. To je jak kdybys poslal 5000 tomu borcovy. Co čekáš? Máš chtít aspoň zálohu. Aspoň máš ponaučení na příště. :) Chybama se hold člověk učí. Jinak si zjisti kde bydlí a vyřiď si to. Policie ti s tím nepomůže, protoež to je tvoje vina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Září 29, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 ^^ Zjisti ? Snad to posílal na nějakou adresu, takže to může vyřešit ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wraith1468623725 Odesláno Září 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 Bydliste mam a chtel jsem mu poslat vir na zničeni HDD (jeste se na tom pracuje) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Září 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 Zinglbí: Tak na chatboxu/pm/icq... muze byt v pohode kazdy a pak te nechutne okradst Nwm no ale wraithe ses proste moc duverivej mel sis to dat k nekomu overenemu aspon vim na koho si ted davat pozor mno xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 Jinak si zjisti kde bydlí a vyřid si to. Tak snad to musel na nejakou adresu posilat, ne? :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wraith1468623725 Odesláno Září 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 Uz jsem psal źe adresu mam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Září 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 Tak snad to musel na nejakou adresu posilat, ne? :roll: Dík, ale z ditkátu sem měl 1:D. Řeš to tak, jak tu spousta lidí vždycky navrhuje. Začni mu vyhrožovat(policie, soud, že ho dáš třeba do novin) a jestli nepomůže, tak nevím kolik ti je, ale zeber pár kámošů a vyraž si na výlet. :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Září 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 A co když je jeden třeba z Prahy a druhej z Ostravy? Se mu asi nevyplatí za nim ject :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wraith1468623725 Odesláno Září 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 O vylete jsem uz premyšlel :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo.... Odesláno Září 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 třeba jak mu přišlo, tak v něm poznal své PSP které někde ztratil a tys ho našel a proto si ho nechal. xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wraith1468623725 Odesláno Září 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 A co když je jeden třeba z Prahy a druhej z Ostravy? Se mu asi nevyplatí za nim ject :D Nějak tak to je ja jsem z třince a on bydli az nekde za prahou,ale jedu do prahy na model hobby tak to se vyřeši:cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Září 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 třeba jak mu přišlo, tak v něm poznal své PSP které někde ztratil a tys ho našel a proto si ho nechal. xD Tak to zní nejpravdě podobnějc xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Září 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 presne udele j si vylet ss tim frajer urcite nepocita Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazim Odesláno Září 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 Hehe ted me napadlo jak psal W33K a Neo ... Kdyz se to zkombinuje je z toho ze borec z Prahy ztrati PSP a najde ho borec z Ostravy =D Lidi jsou s...e nikomu "neoverenemu" uz nikdy never ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wraith1468623725 Odesláno Září 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 přesne naopak ale ujde to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts