ice22222 Odesláno Říjen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2009 to si to nemuzes stahnout sam a patchnout to? dyt tady mas navod a je to prace na 2 minuty narozdil od stahovani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S_Adam Odesláno Říjen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2009 Hej stahnul si sem Minis-Pixel Junk Monsters od Kennyho který už bylo patchlý na 5.50 Geb-B a teď sem to zkoušel od něj patchnout na 5.03 a už to nejde? Nevíte jak na to? Popřípadě dejte link na nepatchnutý hry díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raczek Odesláno Říjen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2009 no je to pokrok na 5.03 už funguje dirt 2 ale gt porad ne. doufam ze to aspon dotahnou aby slo gt. jak pise v readme "kompatibilita s 5.03 gen je kompletní (nebo není daleko)" tak snad brzo bude v4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Říjen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2009 no, ten naruto mi nefunguje, mam M33 driver ale stejne mi to pise the game could not be started 80020001.... nevim jestli sem to spatne nepatchnul... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Říjen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2009 podle toho co to pise, tak bys mel mit zapnuty spatny kernel v recovery. podivej se do recovery jestli nahodou nemas zapnuty kernel 1.5 misto 5.00 nebo 5.50 (predpokladam ze mas spis 5.50) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Říjen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2009 ja mam ale 5.03 MHU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Říjen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2009 tak to jeste zkus pres eboot patcher 1.0. nekde tady na foru je kazdopadne je divne ze ti to nehazi chybu 8002000148... ale jen to cos psal pokud to hlasi tu co sem ted psal ja, tak je to spatne patchnute Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SSuk Odesláno Říjen 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2009 Nová verze decryptoru. tentokrát v4. Link na edisk nahrazen. Návod je stále pořád stejný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raczek Odesláno Říjen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2009 Tento soubor již neexistuje z následujích důvodů oprav to pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychos Odesláno Říjen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2009 no je to pokrok na 5.03 už funguje dirt 2 ale gt porad ne. doufam ze to aspon dotahnou aby slo gt. jak pise v readme "kompatibilita s 5.03 gen je kompletní (nebo není daleko)" tak snad brzo bude v4 už funguje i gt na 5.03 gen zrovna ho hraju.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S_Adam Odesláno Říjen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2009 No tak ice mam verzi 5.03 Gen-A a ten kernel tam nemuzu najit jestli si teda mluvil na me Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raczek Odesláno Říjen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2009 to je bezva že to funguje ale nemohl bys ten program nekam upnout? z pspgen mi to nejde stahnout edit: z edisku uz to jede. díkys Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Říjen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2009 No tak ice mam verzi 5.03 Gen-A a ten kernel tam nemuzu najit jestli si teda mluvil na me bylo to sice na typana, ale ty mas stejny problem. proste to zkus patchnout tim novym patcherem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SSuk Odesláno Říjen 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2009 mě ten odkza na edisk jede normalně. Ale upnul jsem to ted znovu. Link je tedy krom prvniho prispevku i TADY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S_Adam Odesláno Říjen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2009 No ja to teda asi trošku nepochopil ono je ta hra patchnuta co sem stahl v cso tak sem to predelal na iso a ted zkousim to delam spatne? Píše mi to nějakou chybu Cannont decrypt games eboot tag 0x9222460 nebo tak nejak nechapu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Říjen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2009 Jde už FIFA 10 nějak opatchovat, aby šla na 5.03 MHU (CFWEnabler 3.60)..? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Říjen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2009 jasný, půjde, do večera jí sem zkusim dát (dle času) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Říjen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2009 jasný, půjde, do večera jí sem zkusim dát (dle času) :) Bůh ti žehnej :D jestli bude funkční, dám ti thanks a aspon 500 creditů :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S_Adam Odesláno Říjen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2009 Myslíte že by mi už ***** mohl někdo odpovědět ?? No ja to teda asi trošku nepochopil ono je ta hra patchnuta co sem stahl v cso tak sem to predelal na iso a ted zkousim to delam spatne? Píše mi to nějakou chybu Cannont decrypt games eboot tag 0x9222460 nebo tak nejak nechapu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sinistracz Odesláno Říjen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2009 tak jsem zkusil ten novy V4 a naruto shippuden furt nejde (driver M33 , kamel mode : 5.xx ) furt jen černá obrazovka ale jde jít do menu z5 když jsem zkoušel verze v1 a v2 tak ty se seknuli a vyplo to cely psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Říjen 8, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2009 ^_^ Novej Naruto na jede jenom na 5.50GEN-B Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raczek Odesláno Říjen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2009 no teda taky nevim ani gt na 5.03 mi nejde.hra se sice spusti pak bezej naky texty logo, pak neco o autosave a tam hra zamrzne a nic tak nevim jde nekomu gran turismo na 5.03? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luker Odesláno Říjen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2009 To je zajimave, ze mi na 5.03 genu jede Naruto,GT i Fifa ... ;] Zkusim vam to uploadnout na czshare, ale s moji rychlosti a casem to necekejte moc brzo .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Říjen 8, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2009 ^_^ Na posledním decrypteru V4 už hry jako naruto, gt etc. jdou :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnnik Odesláno Říjen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2009 Myslíte že by mi už ***** mohl někdo odpovědět ?? No ja to teda asi trošku nepochopil ono je ta hra patchnuta co sem stahl v cso tak sem to predelal na iso a ted zkousim to delam spatne? Píše mi to nějakou chybu Cannont decrypt games eboot tag 0x9222460 nebo tak nejak nechapu Mám úplně stejný problém... :( může nám pls někdo poradit? Nevím co dělat špatně :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.