SandysJr Odesláno Září 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 Mám PSP 2004 CFW 5.00 M33-6 MotorStorm rozjedu v pohodě ale GTMobile už mi nejde.... Nemá taky někdo ten problém? No já rozjel G. I. Joe ale Dirt 2 ne,jenom černá obrazovka a sek, zkusim ještě další... Motorstorm taky nejede, ale aspoň se to neseklo a mohl sem z toho vyjet. A Gran Tourismo taky nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 Takže tady je seznam kompatibility her... některé jdou pouze na CFW 5.50 GEN http://www.pspgen.com/tutoriel-game-decrypter-yoshihiro-article-190008-5.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zozy Odesláno Září 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 Rozjel nekdo fifu10 ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 FIFA 10 se patchovat nemusí... edit: Aha :D.. nejspíš jedna z her, která jde pouze na 5.50 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Září 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 ale on ma neflashnutelnou desku, patchovat se nemusi na 5.50 gen ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaok Odesláno Září 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 kdyz mi to uz bezi muzu smazat ty eboot na pamnetovce ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zozy Odesláno Září 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 kdyz mi to uz bezi muzu smazat ty eboot na pamnetovce ? jo muzes ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Září 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 zkusil nekdo patchnuti ebootu nebo pusteni hry na CFWenableru ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Září 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 je naka moznost pustit to na 5.00 m33-6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zozy Odesláno Září 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 zkusil nekdo patchnuti ebootu nebo pusteni hry na CFWenableru ? Na tom mi to nejelo vubec ani cerna obrazovka na GEN-A aspon ta cerna obrazovka :lol: akorat se mi nejak nedari spustit zadnou hru :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Září 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 ja mam vzdy černou obrazovku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SSuk Odesláno Září 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 je naka moznost pustit to na 5.00 m33-6 některé hry ti na tom možná půjdou. Ale když se na to podíváš z druhé strany, tak tohle udělal tým, který pracuje na GENu, takže doporučuji nahrát 5.50GEN-B. Mas tak nejvetsi sanci, ze si ti podari rozjet co nejvice her. návod je zde na foru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 je naka moznost pustit to na 5.00 m33-6 jistě, jen ti nepojede pár her, které chtějí ř.50 gen viz můj post na předchozí stránce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zozy Odesláno Září 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 INFORMACE PRO OSTATNI.Tak se mi povedlo rozjet MOTORSTORM na psp 3000 nastaveno Umd Iso Mode na M33,gran turismo ani fifa10 ani dirt 2 nejedou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 podle seznamu je GT pro 5.50... FIFA nejspíš taky... DIRT 2 by ti měl jít http://www.pspgen.com/tutoriel-game-decrypter-yoshihiro-article-190008-5.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zozy Odesláno Září 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 podle seznamu je GT pro 5.50... FIFA nejspíš taky... DIRT 2 by ti měl jíthttp://www.pspgen.com/tutoriel-game-decrypter-yoshihiro-article-190008-5.html Dirt mam taky BS a motorstorm jede v pohode takze neni asi funkcni nevim no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SandysJr Odesláno Září 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 Dirt mam taky BS a motorstorm jede v pohode takze neni asi funkcni nevim no Dirt mi taky nešel. Motorstorm sem už rozjel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zozy Odesláno Září 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 No a taky doufam ze vydaji nejaky update protoze to neni mozne z tolika her jen par funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaok Odesláno Září 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 cau uz jsme konecne sprovoznil dirt 2 na psp 300 za chvili jsme hodim opachovanou hru .ú (pokud chcete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zozy Odesláno Září 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 cau uz jsme konecne sprovoznil dirt 2 na psp 300 za chvili jsme hodim opachovanou hru .ú (pokud chcete JAK JSI TO ZPROVOZNIL ?! rekni nastaveni vseho atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaok Odesláno Září 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 tak jse omlouvam kdyz jsme vypnul psp na tvrdo dela mi to same (cerna obrazovka) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sinistracz Odesláno Září 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 (psp mam v popisu i s FW) Naruto Shippuden akatsuki rising na M33 driver jen černá obrazovka (přitom vše jsem udelal podle návodu) , podle mne si budeme muset počkat na opravy chyb tech programu pač to važne asi nefunguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaok Odesláno Září 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 (psp mam v popisu i s FW) Naruto Shippuden akatsuki rising na M33 driver jen černá obrazovka (přitom vše jsem udelal podle návodu) , podle mne si budeme muset počkat na opravy chyb tech programu pač to važne asi nefunguje jj taky jsi myslim doufam ze to bude brzy :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilco Odesláno Září 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 tak jsem se ted pokoušel opatchovat naruta a nejde mi to provedl jsem vše podle návodu a akorát mi zčerná obrazovka a můžu jít jenom domů edit: sry za post nepřečetl jsem si příspěvek výš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlik62 Odesláno Září 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 Díkes.Odzkoušeno na PSP 1000 CFW GEN 5.50B IL2 Sturmovik funkční :-)Dirt2 a Motorstorm též. :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.