FULUN Odesláno Říjen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 co takhle nam rict jakou hru upravujes a jaky mas nastaveny UMD ISO driver...??? no mam nastaveno M33 driver a zkoušel sem i to SONY ale nejde zkoušel sem hry Motorstorm a naruto akatsuki rising Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Říjen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 tak mas spatne hry... stahl sis neptatchnute verze a ty nejedou. stahni si je od lukana v download sekci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
compvole Odesláno Říjen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 a hele,nekde sm cetl ze GT na 5.03GEN-A jede,i kamos to rozjel,a dela preste to co ja,videl sem to na vlastni oci jka to hral na psp3004... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sorrowkek Odesláno Říjen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 mam take otazky lebo tomu furt nerozumiem :( mam psp 2k 5.00 M33 cez chicken a cfw enabler, takze my tie nove hry nepojdu? potrebujem prejst na GEN? ako nanho prejdem??? Vraj sa nan prejst z cfw enableru neda prejst, tak ako teda zahram si ci nie? :(( Taky v tom mam zmatek Disgaea 2 prez ten Decrypter predelat jde ale pri pousteni akorat cerna obrazovka no :cry:. Vse pustim prez Chicken a cfw enabler a mam FW verzi 5.3 ...takze mi tam asi GEN nepujde nainstalovat ze? :ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
compvole Odesláno Říjen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 5.03GEN-A rozjedes normalne...tvrde vypni PSP a nahod GEN-A... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Říjen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 mam take otazky lebo tomu furt nerozumiem mam psp 2k 5.00 M33 cez chicken a cfw enabler, takze my tie nove hry nepojdu? potrebujem prejst na GEN? ako nanho prejdem??? Vraj sa nan prejst z cfw enableru neda prejst, tak ako teda zahram si ci nie? ( http://console-forum.net/showthread.php?t=58548 nebo http://console-forum.net/showthread.php?t=67953 a hele,nekde sm cetl ze GT na 5.03GEN-A jede,i kamos to rozjel,a dela preste to co ja,videl sem to na vlastni oci jka to hral na psp3004... to by mě teda zajímalo jak to rozjel.. se ho zeptej... :D Taky v tom mam zmatek Disgaea 2 prez ten Decrypter predelat jde ale pri pousteni akorat cerna obrazovka no :cry:. Vse pustim prez Chicken a cfw enabler a mam FW verzi 5.3 ...takze mi tam asi GEN nepujde nainstalovat ze? :ziped: http://console-forum.net/showthread.php?t=67225 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
compvole Odesláno Říjen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 no on to delal uplne normalne se mnou...sme to zkousely na jeho NTB...a rozjely sme to na M33 na sony np9660 to neslo...nwm me to taky nejde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sorrowkek Odesláno Říjen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 5.03GEN-A rozjedes normalne...tvrde vypni PSP a nahod GEN-A... mam 2k slim a nejde mi to instalnout a koukam ze jsem nebyl jedinej...takze jediny co muzu je pockat asi na novy CFWenabler ci co http://console-forum.net/showthread.php?t=58548 nebo http://console-forum.net/showthread.php?t=67953 mno ani jeden nerozjedes prez cfwenabler+chicken :{ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
compvole Odesláno Říjen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 cekej na novou verzi decryptru,taky na ni cekam,chci hrat GTmobile,ty novy minis,a spoustu dalsich... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prague77 Odesláno Říjen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 tak ja nevim, nejsem lama, ale na GEN 5.50 B2 mi nejede hra, kterou fakt chci hrat. - motorstorm. ale nelenim, nespokojim se s patchlejma verzema z netu a tak sem to chtel jeste zkusit sam patchnout, ale decryptor v psp mi vzdycky napise ze eboot.bin nemuze najit, ac jej mam na rootu karty... (a samo sem si ten motorstorm zkusil stahnout vsechny dostupne verze) nejaky napad? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SSuk Odesláno Říjen 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 tak ja nevim, nejsem lama, ale na GEN 5.50 B2 mi nejede hra, kterou fakt chci hrat. - motorstorm. ale nelenim, nespokojim se s patchlejma verzema z netu a tak sem to chtel jeste zkusit sam patchnout, ale decryptor v psp mi vzdycky napise ze eboot.bin nemuze najit, ac jej mam na rootu karty... (a samo sem si ten motorstorm zkusil stahnout vsechny dostupne verze) nejaky napad? a vzal jsi EBOOT ze spravne slozky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kure(c)vindalu Odesláno Říjen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 PSPslim 2k 5.50GEN-B motorstorm EUR facha podle navodu jenom musim prepmout umd drivers na m33 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pistacie Odesláno Říjen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 Zdar skousel jsem novyho naruta presne podle navuda mam GEN 5.50 B a pise mi to game coud(nebo jak se to pise) atd.... a to stejny mi psalo jeste pred tim nez jsem to udelal podle tohoto navodu a nwm proc mi to nejde protoze GT hraju v pohode... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 neni ptreba spatne nastaveny UMD Driver na M33 a nebo si stahni primo patchnutou hru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
compvole Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 vysla nova verze,odpoledne ji vyzkousim a uvidime jestli uz rozjedemm vsechny hry na 5.03gen-a... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prague77 Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 a vzal jsi EBOOT ze spravne slozky? jasne. a asi mam zaklety psp. proste motorstorm je jedina hra, ktera me nejde, vyzkouseny vsechny patch i nepatch verze z celeho sveta.. zkusil sem i format karty, downgrade na 5.00 M33, opet nazpet na 5.50 GEN A - B2 a porad nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SSuk Odesláno Říjen 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 jasne.a asi mam zaklety psp. proste motorstorm je jedina hra, ktera me nejde, vyzkouseny vsechny patch i nepatch verze z celeho sveta.. zkusil sem i format karty, downgrade na 5.00 M33, opet nazpet na 5.50 GEN A - B2 a porad nic tak stáhni Motorstorm odjinud. nebo ho stahni tady na foru - uz patchnuty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SSuk Odesláno Říjen 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 vysla nova verze,odpoledne ji vyzkousim a uvidime jestli uz rozjedemm vsechny hry na 5.03gen-a... nova verze? a jakou myslis? Yoshihoro vydal jako posledni verzi2. Navic na PSPGen nic o novy verzi neni. Hod sem prosím link. diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
charlestone Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 decryptuje ta nová verze i naruta pro 5.03 gen a???(jestli to tady bylo tak sorry...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Říjen 5, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 Na 5.03 Gen prozatim ne ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elmateo Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 a decryptuje new fifu a gt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Říjen 5, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 Ano ... ježiši :roll: :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 Jop .... ;) počkej, takže se dá spustit na 5.03 GEN ? ja sem cetl ze ne... nebo to jop bylo jako ze uz to tady bylo nebo ze se to dekryptuje ? :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Říjen 5, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 počkej, takže se dá spustit na 5.03 GEN ? ja sem cetl ze ne... nebo to jop bylo jako ze uz to tady bylo nebo ze se to dekryptuje ? :bash: Otázka zněla "Decryptuje new Fifu a GT?" Tak jsem odpověděl, že ano - neptal se na konkrétní CFW ... nevim zda to jede pod 5.03GEN ;) //edit: jo ty se ptáš na jinou otázku ... nevim ... 5.03GEN nevlastnim, ale mám dojem že se tu psalo, že ne ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 jo tahle, sem myslel ze mas vic info nez ja :cheesygrin: no to uz je mi bohuzel znamo, ze naruto porad nejde.... :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.