Pistacie Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 Zdar uz jsem tady psal ze mi nefunguje ten novej naruto a bylo mi rceno ze si mam zmenit na UMD na m33 nebo z M33 ale to je jedno protoze ta to nastac´vim na vsechno krome toho s tim UMD tak mi to nefunguje a a ccracknul jsem to podle tohoto navodu a proad mi to pise to stejny.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Říjen 5, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 Jde jenom na 5.50GEN-B Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pistacie Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 5.50 GEN-B mam tak nwm v cem to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Říjen 5, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 Tak stáhni už optachovanou hru z fora A nastav na M33 v recovery menu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pistacie Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 Naruta jsem stahl od tadyma http://console-forum.net/showthread.php?p=678942#post678942 a gt tam uz patchly byly tak myslim ze i naruto je.... a nastaveny to tak mam tak fakt nwm asi sem trotl :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grissom17 Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 Mno MAM PSP 3000 + CFW 5.03 Gen-a normalne sem to uz rozjel zdaar a co jsi na něm rozjel a nedal bys naty hry linky abychom si my ostat ní mohli též zahrát? dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prague77 Odesláno Říjen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 tak ja nevim, nejsem lama, ale na GEN 5.50 B2 mi nejede hra, kterou fakt chci hrat. - motorstorm. ale nelenim, nespokojim se s patchlejma verzema z netu a tak sem to chtel jeste zkusit sam patchnout, ale decryptor v psp mi vzdycky napise ze eboot.bin nemuze najit, ac jej mam na rootu karty... (a samo sem si ten motorstorm zkusil stahnout vsechny dostupne verze) nejaky napad? tak sem to ted kontroloval na 2 psp vedle sebe. Z me karty na druhem spustim vse, obe 2 psp maji stejna nastaveni v recovery, obe 2 maji 5.50GEN B udelany stejnym souborem. zahada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheBobes Odesláno Říjen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 Jen pro jistotu: Jde to in na PSP3000? :) EDIT: Hmm mam 5.03GEN-A (Full) udelal jsme vsechno jak jsem mel a nejde to :( EDIT2: Lol moje chyba :) uz to jde..diky za navod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gulo Odesláno Říjen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 cus lidi mam takovej dotaz tenhle navod sem vystudoval fajn jde o toho novyho naruta uz se na nej klepu dva mesice tak sem to zkosel jak je to tady napsany a nic tak sem si rekl kaslu na to az to nekdo vyhackuje tak si to stahnu a bude no jo ale sehnal sem to s patchem a proste to nejde mam psp3004 5.03 gen a full a potrebuju poradit co s tim v navodu stoji ze by to melo fachat mocinky prosim pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Říjen 6, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 Na 5.03 GEN nejde novej naruto, jde jenom na 5.50GEN-B Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gulo Odesláno Říjen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 a na 3k nedostanu 5.50gen b???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MjollniR Odesláno Říjen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 gulo .. NE ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gulo Odesláno Říjen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 sakra tak to jdu premontovat desku a display Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Říjen 6, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 ^_^ Tak to jsem na tebe zvědavej 8) :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gulo Odesláno Říjen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 neboj bych to mohl delat ve fabrice uz mam 4 1x1000 2x2000 1x3000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Říjen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 az zjistis ze deska z 3000 na 2000 nesedi tak zas vymysli neco noveho, protoze je tam jeste jeden hacek oproti displayi a desce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ulba Odesláno Říjen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2009 Chcete si zahrát všechny 5.55 a 6.00 hry i GT a Dirt 2 , ... na PSP s 5.03 nebo 5.00 M33 tak udělějte vše podle návodu na 1 straně ale něž bude vracet EBOOT.BIN do UMDEGENU tak jej patchněte ještě tímhle Eboot Patcher v1.0 – Patch games to work with 5.00 M33-6 & 5.03 MHU A pak jej vrate do UMDGENU a hru uložte. Je to ověřené takže hraju na 5.03 GEN A (Full) Gran Turismo takže uřívejte :D:D [url]http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/76936/Patch.rar_37.94KB.html[/url][url="http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/76936/Patch.rar_37.94KB.html"] [/url] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RiderMaza Odesláno Říjen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2009 Nechceš to GT nebo někdo jinej upnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Říjen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2009 Už je to tu upnuto doskrát,stačí hledat v download sekci :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ulba Odesláno Říjen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2009 asi myslel to ptachnuté tímhle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cr4sH009 Odesláno Říjen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2009 Tak jsem si GT patchnul a jede mi akorát první ikony a u polygony...nevim jak to je dál,naskočí že hra podporuje autosave a prostě tam zčerná obrazovka.Pls poradte !! Mám psp 3004 5.03 Gen A .nebo jestli by ste někdo mohl uploadnout už patchovanou verzi. EDIT: tak jsem zkusil i CFW enabler a taky nic :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Říjen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2009 na psp novinkách je nová verze eboot patcheru. Btw nebylo by dobrý v sekci s downloadem udělat nejakej thread právě s těma hrama co jdou na 5.03, 5.55 at je to přehledný a hezky pohromadě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cr4sH009 Odesláno Říjen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2009 čus tak jsem zkusil Dirt 2 přes ten eboot patcher a jedeeee :D ale doufam že se mi podaří zprovaznit i GT... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maydlo Odesláno Říjen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2009 Potvrzuji Dirt 2 funguje už i na 5.03 GEN-A přes ten novej patcher! Edit 1: Rozjel jsem už i minis Tetris Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
urboss Odesláno Říjen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2009 nazdar pocujte robil som si vsetko podla navodu aby som mal 5.55 ale ked si chcem spustit FIFU 2010 tak mi ostane obrazovka cierna a musim reset PSP neviete mi poradit co mam spravit aby mi isla FIFA 2010?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.