mesyas Odesláno Říjen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2009 zdravim stahnul sem si fifu 10 ale kdyz to pretahnu do psp tak se mi objeci the coul not be started(nebo nejak tak) a nevim si s tim rady prosim pomozte mi fifa 09 mi funguje bezvadne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MjollniR Odesláno Říjen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2009 musis mit CFW 5.50 GEN-B .... na jinych to nejde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mesyas Odesláno Říjen 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2009 promin ale ja nejsem v tomhle nejakejch expert muzes mi to nejak vysvetlit a napsat kde to stahnu dik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukan Odesláno Říjen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2009 promin ale ja nejsem v tomhle nejakejch expert muzes mi to nejak vysvetlit a napsat kde to stahnu dik. v PSP Tutorialy http://console-forum.net/showthread.php?t=58548 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mesyas Odesláno Říjen 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2009 jo jeste jedna blba otazka ja sem dostal to psp(slim,funguje na nem vsechny hry co jsem stahl vcetne fifa09 ) od sestrenice a nevim jestli je to psp 1000 nebo psp 2000 a nevim jak to zjistit a nevim jestli ten 5.50A a B na nem bude fungovat .ptam se abych toho pak nelitoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kutluk Odesláno Říjen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2009 Takže na PSP3000 FIFA10 nejde?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mesyas Odesláno Říjen 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2009 tak sem naistaloval ten 5.50 A pak sem si pretahnul do psp i ten B(instalace trvala ani ne 1min) a ted kdyz chci spustit hru tak se mi objevuje THE GAME COULD NOT BE STARTED co ted mam delat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Říjen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2009 nastav si UMD Mode na Sony NP9660 nebo M33 ve VSH menu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mesyas Odesláno Říjen 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2009 nastav si UMD Mode na Sony NP9660 nebo M33 ve VSH menu dik uz sem to udelal a hra funguje bezvadne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
mesyas
zdravim stahnul sem si fifu 10 ale kdyz to pretahnu do psp tak se mi objeci the coul not be started(nebo nejak tak) a nevim si s tim rady prosim pomozte mi fifa 09 mi funguje bezvadne
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts