Nil3E Odesláno Říjen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2009 Založili jsme z GameEsem account,jelikož oba vlastníme PSPgo a PS3 a chceme ušetřit na hrách...A hledáme dalšího do party... Budeme určite kupovat: PSone klasiky PSP hry miniS PS3 Hry Na každé hry se schodneme a pěkně složíme,at se ušetří.. Ale kdo se bude chtít přidat,kvuli bezpečnosti kreditek co bude používat atd.. musí splnit nasledující požadavky. Musí mít kladné iTradery Být na foru delší dobu a aktivně postovat Měli by jsme ho z Gamesem alepon trochu znát xD Vhode hlavne pro PS3kaře,PSPčkaře co chcou hry z PSN :) nebo nemají možnost krást hry xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Říjen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2009 Přidávám, se jen upozorňuji, že budu přispívat pouze na PS3 hry, mám PSP s flashem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Říjen 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2009 Přidávám, se jen upozorňuji, že budu přispívat pouze na PS3 hry, mám PSP s flashem... Tohle bohužel nepujde...To nám automaticky vezmeš sloty na PSP hry....Ještě řeknu Gamesovi a řeknu pak co a jak na PM. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Říjen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2009 hele tohle by mě taky docela zajímalo, ale mám jen PS3 takže by mi ty hry na PSP byly víš na co. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SuCháč_cz Odesláno Říjen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2009 Jdu do toho ale ještě nevim s psp minis protože psp GO budu mit v listopadu takže jestli by jste měli pro mě ještě misto tak napište. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Říjen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2009 Tohle bohužel nepujde...To nám automaticky vezmeš sloty na PSP hry....Ještě řeknu Gamesovi a řeknu pak co a jak na PM. Ok, platil bych tedy i PSP hry (plánuji koupi PSP go, tak abych měl do rezervy...) jinak těch 5 slotů nená vázáno na účet, ale na hru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Říjen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2009 Těch 5 PS3 + 5 PSP je vázáno na ÚČET.. Na jeden účet může být zaktivovanejch max. 5 sysémů. Na samotný hře už pak nezáleží.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SuCháč_cz Odesláno Říjen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2009 Tak mě berte taky protože udělám to jako Armyk budu si to šetřit jestli je ještě místo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Říjen 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2009 Tak jsme se z Gejmesm domluvili...Vítej Sucháči ve skupině,napiš na ICQ...už tam máme God Of Wara...dam ti přistupy na učet a na společný mail na faktury. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Říjen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2009 všechny vaše požadavky splňuju, nemám ps3 ani psp go můžu se přidat? xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Říjen 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2009 všechny vaše požadavky splňuju, nemám ps3 ani psp go můžu se přidat? xD Dante ty vždycky :PJinak PSPgo ani PS3 požadavek není :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Říjen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2009 lidi ktere aspon trichu znate.. hej a me znate..? :D 8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Říjen 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2009 LOCK....Bereme Sucháče Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts