Ingnition Odesláno Říjen 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 Nechci se hadat nejsem si jistej ale v princ a ja (davali to včera v televizi na nově) hral na starym xboxu (myslim že hral Halo 2 nebo 1) mněl na něm postavený to LCD ale jak pišu nevím to jistě a popravdě je to uplně jedno :) máš pravdu. Film byl natočen v roce 2004. To žádný xbox 360 ještě nebyl. Nevšiml jsem si roku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartoon Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 ve dva a půl chlapa je i první xbox ve druhým díle první serie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slippy Odesláno Říjen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2009 Nezvratný osud 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šméčko Odesláno Říjen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2009 Ben X - ke konci filmu je tam Xbox 360 vidět hned několikrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Říjen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2009 House - 5 serie, 7 dil. Jeden z tech co se uci ma doma volant k xku :love: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neon Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 Co třeba Transformers neni tam xko přímo v akci ale aspoň se transformuje a je tam slyšet přihlašovací zvuk :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manousp Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 myslim ze taky disturbia ne? v Disturbii je X360 i PSP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 Kamarádova holka :love: Spolubydlící Alexis hraje GH na xboxu 360 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CeskejHonza Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 Zoufalé manželky Tom Scava teď v posledním díle vysílaném na primě hrál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Říjen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 CSI: Miami s6e10 - na stole stála Elite verze (a hned vedle byla PS3 a Wii) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nechda Odesláno Říjen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 V pár dílech South Parku je Xko :cheesygrin: . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SupiK™ Odesláno Říjen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 Vim akorat o HIMYM, ale objevuje se taky ve spouste hudebnich klipu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrolikCZ Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 Klikař Charlie ke konci filmu hraju neznámou hru s tučnákem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 dneska sem koukal ve škole na simpsny a tam snejkův syn v jednom díle přišel za báretem a řikal "máš rád ixbox? " :D.... takže SIMPSNOVI XD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ingnition Odesláno Únor 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2010 Aktualizoval jsem seznam o 3 další filmy / seriály. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Únor 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2010 Jaký je rozdíl mezi: 12) How i met your mother ( Xbox 360 ) a 29) Jak jsem poznal vaši matku [?x?] ( Xbox 360 ) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ingnition Odesláno Únor 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2010 Jaký je rozdíl mezi:12) How i met your mother ( Xbox 360 ) a 29) Jak jsem poznal vaši matku [?x?] ( Xbox 360 ) :D že jedno je anglicky a druhý česky? :D Nevšiml jsem si toho. Opravim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leadercz Odesláno Únor 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2010 Teď nevím jak se ty dva filmy jmenujou ale viděl jsem je na HBO a tady v topicu ještě nejsou...... Popis: v prvním jde o to že je jedna baba totálně zblázněná do tučnaků a chlap ktery ma vlastnost že když se s ním baba vyspí tak hned ten další chlap s kterym bude chodit tak bude její životní láska ...... potom se ten chlap zamiluje do te baby s tučnakama zamiluje ale boji se že když se s ni vyspi tak ji ztratí.... tak v tom filmu hraje ten chlap ke konci na Xku360 takovou hru kde chodí mega tučnák a ničí město Druhej film : Je pár a žijí spolu ... potom se budou hádat k vůli každé blbosti a potom udělaj u nich večeři a hrajou tam takovou hru (ne na Xku) že se rodělí na páry a kreslej na plátno a nesmí u toho mluvit ... ten pár kerý to uhodne má bod ..... potom se zase začnou hádat .... v tom filmu hraje ten chlap na Xku 360 GTA San Andreas ... víc jsem z toho filmu neviděl bo to byla blbost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Únor 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2010 Studio 30 Rock, hraje na tom ten černoch, nedávno to dávali a potom Chuckovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondatra Odesláno Únor 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2010 Smrt čeka všude (The hurt locker): v jedne scene tam hraje Gears of War. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej120 Odesláno Únor 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2010 Nejsem si jistý ale myslím že Xbox360 byl ve filmu Hitman. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeJF1468622180 Odesláno Únor 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2010 Knight Rider - Xbox 360 Neviem ako sa volala časť . Ale bolo to v časti v ktorej bol KARR :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cassper Odesláno Únor 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2010 Teď nevím jak se ty dva filmy jmenujou ale viděl jsem je na HBO a tady v topicu ještě nejsou...... Popis: v prvním jde o to že je jedna baba totálně zblázněná do tučnaků a chlap ktery ma vlastnost že když se s ním baba vyspí tak hned ten další chlap s kterym bude chodit tak bude její životní láska ...... potom se ten chlap zamiluje do te baby s tučnakama zamiluje ale boji se že když se s ni vyspi tak ji ztratí.... tak v tom filmu hraje ten chlap ke konci na Xku360 takovou hru kde chodí mega tučnák a ničí městoDruhej film : Je pár a žijí spolu ... potom se budou hádat k vůli každé blbosti a potom udělaj u nich večeři a hrajou tam takovou hru (ne na Xku) že se rodělí na páry a kreslej na plátno a nesmí u toho mluvit ... ten pár kerý to uhodne má bod ..... potom se zase začnou hádat .... v tom filmu hraje ten chlap na Xku 360 GTA San Andreas ... víc jsem z toho filmu neviděl bo to byla blbost Podle mě myslíš http://www.csfd.cz/film/230194-klikar-charlie-good-luck-chuck/ a http://www.csfd.cz/film/213188-rozchod-breakup-the/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fryta Odesláno Únor 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2010 ten první film bude klikař charlie a to už tady je... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanleyman Odesláno Únor 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2010 I ve Filmu ostrov jsem xko videl :-) http://www.csfd.cz/film/180956-ostrov-island-the/ Ale byl to asi xbox 720 úprotoze tam byla holograficka obrazovka atd ale jak tam hlavni hrdina hral nejakou bojovku bylo tam nekolikrat jasne videt logo xboxu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.