Taran Odesláno Říjen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 I kdyz jsem lama tak bych sel taky do toho, jestli se bude jezdit jen pro zabavu tak nemam co ztratit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J@rda62 Odesláno Říjen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 no ja by som sa tiež prihlásil...a ešte mi možte odporučiť nejakú dobrý screenshot plugin...tuším honza používal nejaký rýchly čo fotil v png alebo tak nejak..len prosím nejaký čo mi nelagne hru :) uz sem to tu psal... ScreenShotPNG Speedy v0.30 pouzivam a pohoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Little Z Odesláno Říjen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 no už som is stihol stiahnuť ultimate VHS menu revised ale toto je asi lepšia voľba. diki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba139 Odesláno Říjen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 pryhlasuju se!!!!!:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snowgeee Odesláno Říjen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 se mnou taky počítejte právě sem rozchodil 5.50 gen-B2 takže na 100% bych do toho šel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mladej Odesláno Říjen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 udelal bych to jakoze sezonu. jinak to omezeni na vykon / rychlost atd by bylo docela zajimavy. aspon by si kazdej mohl vybrat auto jaky chce :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gugoslav Odesláno Říjen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 udelal bych to jakoze sezonu. jinak to omezeni na vykon / rychlost atd by bylo docela zajimavy. aspon by si kazdej mohl vybrat auto jaky chce :) ja ne, radsi bych auto zvolil stejny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Říjen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 Jdu do toho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zajda1995 Odesláno Říjen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 tak teď jsem to stáhl...zkusim a nejspíš se mnou můžete taky počítat :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Říjen 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 Všichni zapsáni... Teď se hlavně musíme dohodnout na stylu závodů. Osobně bych byl pro, aby všichni měli stejná auta, což ale může být problém vzhledem k omezení nakupování aut každý den jen od čtyř značek. Další možnost je prostě jezdit některé z Challange ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snowgeee Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 já bych to udělal tak že by sem vždycky šéf závodů hodil jeden save ve kterým by bylo to auto které bylo vybráno pro ten závod a všichni by si to hodili do psp...podle mě to není zase tak složitý a zdlouhavý...co myslíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gugoslav Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 já bych to udělal tak že by sem vždycky šéf závodů hodil jeden save ve kterým by bylo to auto které bylo vybráno pro ten závod a všichni by si to hodili do psp...podle mě to není zase tak složitý a zdlouhavý...co myslíte? myslim, ze anonymous psal neco o tom, ze to bohuzel nejde... takze bych vsem doporucil aby nakupovali takovy obecny auta jako treba Mitsubishi Lancer, Skyline, atd. pocitam ze by se s nima mohlo jezdit, urcite to nebudou nejaky bestie za 1M kreditu :D nebo bych urcil s jakym autem se pojede a za par dnu bych urcil trat, at lidi maj cas si to auto sehnat ale aby uz nemohli tu trat jezdit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 ..a co ten puvodni golf,kteryho mel na zacatku kazdej.? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Little Z Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 Marr beol to náhodou megane? no tak už napíšte nejaké auto a trať...myslím taký mine's skyline je celkom dobre auto a není až také nedosiahnuteľné..vzhľadom na to že ho mám už dosť dlho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo.... Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 Všichni zapsáni...Teď se hlavně musíme dohodnout na stylu závodů. Osobně bych byl pro, aby všichni měli stejná auta, což ale může být problém vzhledem k omezení nakupování aut každý den jen od čtyř značek. Další možnost je prostě jezdit některé z Challange ;-) když se dá dostatečně dopředu vědět jaký to je auto a nebude stát 8 000 000 tak to půjde. A nebo udělat vždycky 2 závody na týden. Stejná trať, jeden s určeným autem a druhý s nějakým z výkonostního omezení(nebo např nějaký DTM atd.)s tím, že kdyby se někomu nepodařilo získat to auto, tak by se zůčasnil aspoň toho druhýho. Bylo by náhodou zajímavý to udělat i o výběru auta když je jich tam tolik ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 ^^ podle me to az moc komplikujes. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crunken Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 Podle me by to chtelo jeste chvili vydrzet nez to pujde i tem s 5.03 .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mladej Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 Podle me by to chtelo jeste chvili vydrzet nez to pujde i tem s 5.03 .) je nas uz dost si myslim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Říjen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 Já bych se tky vetrel jestli je to jeste mozny :) ..a co ten puvodni golf,kteryho mel na zacatku kazdej.? :) Pokud vim, tak kazdej ma na zacatku jiny auto. bracha mel jiny nez ja x) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Říjen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 Pánové když hra podporuje ad hoc režim je možné hrát s někým třeba přes wifi pdobně jako u infrastructure. Mám na mysli něco jako Hamachi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
swuppy Odesláno Říjen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 Taky me zapiste.. Budou nejake stranky nebo jen tady na foru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanchez Odesláno Říjen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 Tekku napiš mě tam prosím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Říjen 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 Zapsáni ;) Dáme si jedno předkolo soutěže, ať vyzkoušíme jak na tom budeme s účastí ;) Takže... okruh: Suzuka Circuit auto:Mitsubishi Lancer Evolution VIII MR GSR '04 nastavení: libovolné do: 11. 10. 2009 23:59! screen dávejte do přílohy příspěvku zde na foru, můžete heslovat do raru a heslo odeslat až po ukončení soutěže. Příspěvek se screenem můžete editovat max do 11. 10. 2009 23:59 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-Zed Odesláno Říjen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 Tekku nemáš tam tak náhodou nějaký divoký datumy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gugoslav Odesláno Říjen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 kruci ja mam Evo VII GSR '01 205kW a Evo VI GSR Tommi Makinen Edition '00 205kW muzu jezdit s nekterym z nich? samozrejme se budu snazit Evo VIII :D a btw mas tam do 11.4. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.