Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Soutěž: Gran Turismo Mobile / 2. Kolo

tekken90

Recommended Posts

• Odpovědi 160
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíc přispívající

Tak tak.. Tohle je fakt naprd.. Nejake evo jsem tam behem tydne mel, ale to bylo jeste predtim, nez se reklo, ze staci libovolne evo.. Pak jsem hral porad dokola a na eva jsem mel proste smulu :/ A ted uz zase nemam cas, abych cely den hral, konecne narazil na evo a pak se jeste snazil o nejlepsi cas.

Takze sorry (stejne bych to ale daleko nedotahl se svym zavodnim neumem :D ).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ještě najít kabel od foťáku:( to je tak když na mobil, psp a foťák nemůže bejt jeden standartní kabel:( ale do půlnoci to snad stihnu

EDIT: takže mám to tady http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/68276/P1060452.rar_3.49MB.html a heslo dodám po půlnoci, nebo možná dřív. každopádně budou lepší časy než můj.

EDIT2: jdu spát... heslo je tydyt

Odkaz ke komentáři

Tak takovejhle cas sem zajel mno. Nic super to neni x)

snap003.jpg

Podle me by bylo dobry kdyby jsi rekl pocet koni treba 400 a mohli se pouzit auta do 400koni. :)

Tak sem si to Evo trosku potunil

V GT na PSP se daj ty auta tunit jo?

EDIT: Sorry ze ten screen neni v priloze prispevku, ale nejak mi to neslo upnout z PC (Dycky to napise: "Upload failed" - bo nejak tak )

Odkaz ke komentáři

Tak takovejhle cas sem zajel mno. Nic super to neni x)

snap003.jpg

Podle me by bylo dobry kdyby jsi rekl pocet koni treba 400 a mohli se pouzit auta do 400koni. :)

V GT na PSP se daj ty auta tunit jo?

EDIT: Sorry ze ten screen neni v priloze prispevku, ale nejak mi to neslo upnout z PC (Dycky to napise: "Upload failed" - bo nejak tak )

hej ted sem to chtel napsat xD. jinak zadny evo nemam :(

Odkaz ke komentáři

http://s1.imgupload.cz/img/58110/6ypaO/SANY0318.JPG

mám jen Evo VII RS '01 to je asi trošku slabší než ty z výběru ale nevadí :D

Nevymlouvej se x'D

Tabulka časů předkola

gt1.png

tady je kdyžtak můj screen z předešlýho příspěvku.. heslo k tomu raru je "nekket"

http://s1.imgupload.cz/img/58281/3MHrG/P1000999.JPG

edit: teď se teda musíme domluvit jestli nebude nejlepší možnost prozatím jezdit nějaký ty challange a zatím si nakupovat základní auta (vypsal jsem někde na předchozích stránkách)

Odkaz ke komentáři

Udělal bych to trošku otevřenější jak už zde někdo psal, dát limit na Kw a je jedno s jakým autem kdo pojede, podmínka nepřesáhnout Kw a u auta vyfotit i s casem tabulu jeho parametru...

Do předkola jsem se sice nepřihlásil ale čas bych měl na 5 místo...

Nechcete někdo pokecat o nastavení auta jaký bylo optimalni? .)

(2:10 je naprosto vybornej cas)

Odkaz ke komentáři

Tekku zapomněl jsi na mě... screen mám na předchozí straně a čas 2,16,046

//Anonymous_: Nemas delat zbytecne hovadiny, typu: upload zaheslovaneho archivu na edisk :roll: .. proc to nemuzes udelat normalne, jako ostatni - proc musis byt vyjjimecny a pridavat ostatnim praci ("heslo pridam po pulnoci".. omfg..).

Má to svůj důvod Any. Každopádně to nedělám proto abych byl zajimavej. No to už je jedno...

Odkaz ke komentáři

wtf to 2:10 se mi fakt nezda, ta suzuka byla fakt na ***** pac tam zalozelo jen na tom jak trefis tu posledni sikanu, to bylo vse :D jinak gg

Suzuka rlz... do začátku jednoduchej a rychlej okruh :)...2:10 sem dal po cca 15ti kolech... vše je jen v nastavení

ted sem tak trochu nastvanej, ale to je fuk...

psp vstalo z mrtvych

ja vim ze je pozde ale tak proc to sem nedat

snap005.th.pngdsc02366.th.jpg

tohle auto má ale naprosto odlišnej vákon, než auta se kterejma sme jezdili ;)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu