gugoslav Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 muj cas :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Little Z Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 nemohol som zohnať to EVO... tak asi nič :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 Tak tak.. Tohle je fakt naprd.. Nejake evo jsem tam behem tydne mel, ale to bylo jeste predtim, nez se reklo, ze staci libovolne evo.. Pak jsem hral porad dokola a na eva jsem mel proste smulu :/ A ted uz zase nemam cas, abych cely den hral, konecne narazil na evo a pak se jeste snazil o nejlepsi cas. Takze sorry (stejne bych to ale daleko nedotahl se svym zavodnim neumem :D ). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yetti89 Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 tady sem nasel pludin co funguje http://www.mediafire.com/?mizsvqrq1gw potrebne info je v readme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dejwgon007 Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 tak tay to je jeste se budu snazit ale myslim ze vic nedam :D koukam zatim posedni sem EDIT : novy cas :D ale stale nejhorsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 A mas je aktivovane pro game? :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo.... Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 ještě najít kabel od foťáku:( to je tak když na mobil, psp a foťák nemůže bejt jeden standartní kabel:( ale do půlnoci to snad stihnu EDIT: takže mám to tady http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/68276/P1060452.rar_3.49MB.html a heslo dodám po půlnoci, nebo možná dřív. každopádně budou lepší časy než můj. EDIT2: jdu spát... heslo je tydyt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr1468621165 Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 Tak takovejhle cas sem zajel mno. Nic super to neni x) Podle me by bylo dobry kdyby jsi rekl pocet koni treba 400 a mohli se pouzit auta do 400koni. :) Tak sem si to Evo trosku potunil V GT na PSP se daj ty auta tunit jo? EDIT: Sorry ze ten screen neni v priloze prispevku, ale nejak mi to neslo upnout z PC (Dycky to napise: "Upload failed" - bo nejak tak ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 Tak takovejhle cas sem zajel mno. Nic super to neni x) Podle me by bylo dobry kdyby jsi rekl pocet koni treba 400 a mohli se pouzit auta do 400koni. :) V GT na PSP se daj ty auta tunit jo? EDIT: Sorry ze ten screen neni v priloze prispevku, ale nejak mi to neslo upnout z PC (Dycky to napise: "Upload failed" - bo nejak tak ) hej ted sem to chtel napsat xD. jinak zadny evo nemam :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 Taky bych se chtěl přihlásit, teda pokud už neni pozdě. PS: Nevadí že nepoužívám dodávaný screen plugin, ale screenuju přes CWCHEAT plugin? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Taran Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 Nepodarilo se mi rozchodit plugin, cas mam mizernej, ale kdyz uz sem se prihlasil tak sem to vyfotil a zverejnuju :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snowgeee Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 omlouvám se ale na evo sem tam nenarazil a poslední dny sem tu nebyl takže sem to nestihl...podle mě by bylo lepší dát omezení jen na koně...nebo na značku...opravdu to evo prostě nebylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 prosim ještě uznat jestli to nestihnu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 http://s1.imgupload.cz/img/58110/6ypaO/SANY0318.JPG mám jen Evo VII RS '01 to je asi trošku slabší než ty z výběru ale nevadí :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanchez Odesláno Říjen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2009 tady je můj screen, sice později ale já mám přehozenej čas o 11 hodin. Jsem na novém zélandu a nemohl sem to poslat dřív. Maj tu trochu problémy s netem. Tak sorry:D snad to uznáte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanchez Odesláno Říjen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2009 V GT na PSP se daj ty auta tunit jo? No je tam možnost "Quick Tune" nebo něco takovýho. Dá se tam nastavit pár věcí. Řekl bych, že to pak jde i docela znát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Říjen 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2009 http://s1.imgupload.cz/img/58110/6ypaO/SANY0318.JPGmám jen Evo VII RS '01 to je asi trošku slabší než ty z výběru ale nevadí :D Nevymlouvej se x'D Tabulka časů předkola tady je kdyžtak můj screen z předešlýho příspěvku.. heslo k tomu raru je "nekket" http://s1.imgupload.cz/img/58281/3MHrG/P1000999.JPG edit: teď se teda musíme domluvit jestli nebude nejlepší možnost prozatím jezdit nějaký ty challange a zatím si nakupovat základní auta (vypsal jsem někde na předchozích stránkách) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Říjen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2009 Joooo top 10 ^^ xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crunken Odesláno Říjen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2009 Udělal bych to trošku otevřenější jak už zde někdo psal, dát limit na Kw a je jedno s jakým autem kdo pojede, podmínka nepřesáhnout Kw a u auta vyfotit i s casem tabulu jeho parametru... Do předkola jsem se sice nepřihlásil ale čas bych měl na 5 místo... Nechcete někdo pokecat o nastavení auta jaký bylo optimalni? .) (2:10 je naprosto vybornej cas) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gugoslav Odesláno Říjen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2009 wtf to 2:10 se mi fakt nezda, ta suzuka byla fakt na ***** pac tam zalozelo jen na tom jak trefis tu posledni sikanu, to bylo vse :D jinak gg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo.... Odesláno Říjen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2009 Tekku zapomněl jsi na mě... screen mám na předchozí straně a čas 2,16,046 //Anonymous_: Nemas delat zbytecne hovadiny, typu: upload zaheslovaneho archivu na edisk :roll: .. proc to nemuzes udelat normalne, jako ostatni - proc musis byt vyjjimecny a pridavat ostatnim praci ("heslo pridam po pulnoci".. omfg..). Má to svůj důvod Any. Každopádně to nedělám proto abych byl zajimavej. No to už je jedno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yetti89 Odesláno Říjen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2009 ted sem tak trochu nastvanej, ale to je fuk... psp vstalo z mrtvych ja vim ze je pozde ale tak proc to sem nedat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Říjen 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2009 wtf to 2:10 se mi fakt nezda, ta suzuka byla fakt na ***** pac tam zalozelo jen na tom jak trefis tu posledni sikanu, to bylo vse :D jinak gg Suzuka rlz... do začátku jednoduchej a rychlej okruh :)...2:10 sem dal po cca 15ti kolech... vše je jen v nastavení ted sem tak trochu nastvanej, ale to je fuk...psp vstalo z mrtvych ja vim ze je pozde ale tak proc to sem nedat tohle auto má ale naprosto odlišnej vákon, než auta se kterejma sme jezdili ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yetti89 Odesláno Říjen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2009 jistej petr mel stejny auto ahoj můžu se taky přidat, když nejsem na seznamu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.