Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PSP Go exploit

tekken90

Recommended Posts

• Odpovědi 59
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

samozřejmě stačilo se dívat podívat na to video a došlo by ti to...

Jak říká Tommzs kdyz se toho nekdo ujme tak bude neco jako CFW-Enabler na PSP Go... ale to si ještě musíme počkat...

Bohužel na PSP Go ne. Leda byste tu hru zakoupili třeba před 2ma týdny. Jinak je to aspoň šance pro 2000(neflashovatelne)/3000, které jsou zaktualizované na fw (5.03, 6.10> :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jentak mě napadlo, proč se nevyprdnout na úpravu složitě zabezpečených konzolí, a nevrhnou se na modifikaci her, které se stahují z internetu. Chápu, že pokud se to dříve hry prodávali jen na UMD, tak by bylo težké to upravit a vypálit na jiné UMD (jen příklad), ale když je vše z netu... co třeba nějaký crack jako u PC, nebo to projet programem.

Berte to jako námět na diskusi :)

Odkaz ke komentáři

• 2 months later...

Čaute, ten exploit je teda teď k něčemu dobrej? Myslí teda pro obyč. uživatele... předem se omlouvám za tuhle otázku... moc do toho nevidím... Popřípadě, k čemu mi to bude když si to do PSP GO bouchnu? mám FW 6.20 a stáhl jsem si mezi svátkama AC:Bloodlines

Odkaz ke komentáři

Čaute, ten exploit je teda teď k něčemu dobrej? Myslí teda pro obyč. uživatele... předem se omlouvám za tuhle otázku... moc do toho nevidím... Popřípadě, k čemu mi to bude když si to do PSP GO bouchnu? mám FW 6.20 a stáhl jsem si mezi svátkama AC:Bloodlines

Exploit ti bude na 6.20 k ničemu funguje to pouze do FW 6.10, ale i samostatný exploit je k ničemu napíše ti zkrátka jen Hello World ! zatím se exploitu nikdo neujal a myslím že to bude ještě chvíli trvat.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu