Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Wrc 2010


For_est-5

Recommended Posts

Konečně tu máme klasické rally. Po skvělém WRC na ps2 a Richards Burns rally a taky po tragickém odstranění wrc i rally vozů z dirta 2 bude koněčně hra s plnou licencí .

Vedle formule 1 se své nové oficiální hry dočkají také jezdci FIA World Rally Championship. V tiskové zprávě dnes společnost Black Bean Games z italského Milána oznámila, že připravuje hru s licencí WRC pod zatím neupřesněným názvem, která se má dostat na trh příští rok. Těšit se mohou hráči na PC, PlayStationu 3 i na Xboxu 360. Zástupce vlastníka licence hýřil nadšením: „Půjde o nejvíce realistickou a hratelnou rally hru v historii. Vývojáře z Black Bean Games jsme si vybrali, protože už na motorkách dokázali, že umí dělat závodní hry té nejvyšší kvality.“ Černé fazole stojí třeba za sérii Superbike World Championship. Snad se jejich studiu Milestone povede taktéž na poli čtyřstopých vozidel. Jejich prezident Virgilio Bixio o tom nepochybuje: „Jsme obzvláště nadšeni, že můžeme přenést licenci seriálu WRC zpět do videoher po tolika letech absence. Studio Milestone na hře pracuje velmi tvrdě, naše očekávání jsou opravdu vysoká.“

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 95
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

  • 3 months later...

První informace o hře WRC

Herní vydavatel Black Bean Games dnes poprvé přinesl informace o připravované oficiální WRC hře, kterou připravuje studio Black Bean. Toto studio se specializuje na závodní simulace už od roku 1996, takže by z toho mohla vzejít velmi kvalitní hra. Jinak samotná hra bude obsahovat všechny potřebné licence, od závodníků po všechny vozy. V nich si zajedeme tratě hned ve třinácti zemích, přičemž každé auto má mít velmi realistickou fyziku a nastavení, aby si každý našel to optimální pro každý závod. Vývojáři rovněž slibují totální model poškození, který se má chovat jako ve skutečnosti. Chybět nebude ani online multiplayer. Hra WRC vyjde na podzim tohoto roku pro Playstation 3 a Xbox 360.

http://konzolista.cz/fotogalerie/1611/wrc_01_02_02_10.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 4 months later...

WRC obrázky a vývojářský deníček

Motoristé pozor! Blackbean Studios a Milestone přinášejí první obrázky a dokumentaci z vývoje oficiální světového šampionátu v rallye, tedy WRC 2010. Z vývojářského deníku uvnitř novinky se dozvíte několik faktů o vývoji hry, jako jsou postupy, techniky a hlavně celková ideologie vývoje a jeho směřování. Vývojáři se například nejdříve soustředili na studii historie her s tématikou WRC a pak se snažili co nejvíce soustředit na vlastní hru, přičemž brali v potaz získané fakty. Řeč samozřejmě přijde také na samotné záběry, ze kterých v tomto stádiu není dost dobře možné číst nějaké bližší detaily. Obrázek si udělejte sami, stále se bohužel o hře ví příliš málo. To se určitě brzy změní.

Obrázky: http://konzolista.cz/seznam-her/karta/wrc-2010_1611.html

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 3 weeks later...

no jak už jsem psal tak zatim to vypadá hrozně, vždyť se auto odrazilo od pásky, to se dělo naposledy v CMR2? v zatáčkách to jede taky nějak divně, vypadá to jako by to auto jelo po kolejích, a taky se tam nějak moc otvírají dveře, nevim proč. I v RBR to je. vždyť ve skutečnosti jsem to viděl snad 2x... doufám že plná verze bude bez takových much. Na druhou stranu se těším na Career mode. a na online.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu