jakubgaluszka Odesláno Srpen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2010 takže tam budou i S2000?:) když píšou všechny třídy :) jinak dle mě to bude to samé jak Dirt jen trochu víc simulace. ale velkej rozdíl v tom nebude ale opravdu ty silnice jsou až na nějaký vyjímky široký jak pro 2pruhy místy pro 3 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Srpen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2010 jo S2K tam jsou, jdou vidět v tom menu :) auta jsou tam takovéhle: WRC Citroen C4 WRC Ford Focus RS WRC 09 Ford Focus RS WRC 08 Subaru WRC 07 S-WRC Abarth Grande Punto S2000 Ford Fiesta S2000 Skoda Fabia S2000 Peugeot 207 S2000 P-WRC Subaru Impreza N4 Mitsubishi Lancer X Mitsubishi Lancer IX J-WRC Suzuki Swift S1600 Citroen C2 S1600 Renault Clio R3 Honda Civic R3 Ford Fiesta R2 Citroen C2 R2 Suzuki Swift R2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Srpen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2010 co je to S- P- J- ?:/ BTW doufám ve více aut :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karol_PS3 Odesláno Srpen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2010 to jakubgaluszka: zkratky znamenají určité kategorie v rámci závodů rally. Mají své specifikace i své poháry... WRC - World Rally Cup - Světový pohár S-WRS - Pohár speciálních tříd vozů S 2000 (v současné době jim kraluje Škoda Fabia) J-WRC - Juniorský rally pohár P-WRC - Pohár produkčních vozů I-RC - Intercontinetal rally - Celosvětové podniky rally update: tady je to pěkně popsáno: http://cs.wikipedia.org/wiki/Rally#Kategorie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Srpen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2010 tak tak, v J-WRC jezdí S1600, a mistr světa je tam náš Martin Prokop aut je tam dost ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Srpen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2010 no teda aut tam moc není... jako je jich tam hodně ale třeba v tom P-WRC jsou dva lancery .. na co ? ať tam je jen jeden a místo druhýho měli dát zas jinou značku... jinak by tam mohli ještě přidat tak 10kusů aut ať je v každé skupině aspoň tolik jak v tom J-WRC EDIT: nemůžu si pomoc.. ale jestli tohle má být lepší simulátor než dirt 2 ? :D to se může rovnat možná s colinem 4... to auto se chová fakt podivně :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Srpen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2010 auta jsou tam takové jaké jezdí mistrovství světa, o moc víc jich bohužel není(starý focus, xsara, peugeot, impreza...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Srpen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2010 to mi chceš říct že P-WRC má jen 2 stáje ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karol_PS3 Odesláno Srpen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2010 to canava: v současné době ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Srpen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2010 tak to musí být velice zajímavá a napínavá sezóna.. jediný plus oproti dirtu bude asi to že je to celý podle skutečnosti... stáje, jezdci, tratě... a to za koupi nestojí :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Srpen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2010 Já se na to třeba těším :D Po pár letech to zas bude změna od "blur akčního závodění" :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Srpen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2010 další video Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrout Odesláno Srpen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2010 ten zvuk fabie s2000 je fakt příšernej, nemá nic společnýho s realitou. To třeba mě dost vadí, potrpim si na zvuky motorů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Srpen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2010 ale tak co už když nic jineho nebude :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrout Odesláno Srpen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2010 mě je z toho zvuku blbě, ale já jsem takovej rozmazlenější co se týče závodních her Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Srpen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2010 jasně, je to takové sick.... já bych místo tohohle bral raději RBR 2, bohužel toho se asi nedočkám :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrout Odesláno Srpen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2010 RBR teď hraju na volantu na PC a fyzika je hodně dobrá. Ale na RBR nelze klást takový požadavky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trotlos Odesláno Srpen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2010 tyyyjo tak cim vic to sleduju tim vic se mi tahle hra prestava libit :-( posledni video: zvuk motoru prisernej chovani auta se mi taky nejak nezda grafika (PS3 nevim jak vypada) ale ta na videu z PC je teda divoka to je snad hezci posledni wrc z PS2 kdyz si odmyslim nevyhlazeny hrany :) ty odrazy na aute mi pripadaj strasne silny jak kdyby auto bylo pochromovany :roll: nez laknuty lakem a po nekolik km jizdy ve sra.kach ale zase se mi dost libi louze na silnici a na hline za to davam malinky + :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Září 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2010 no jo, ale RBR 2 nebude, protože RBR je dělané pro úzký okruh hráčů, většinu lidí to přestane bavit, musí dělat rally školu a pak dají 1 ránu do stromu a končí... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrout Odesláno Září 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2010 ale o tom je rally Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny9509 Odesláno Září 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2010 Nejlepsi WRC bylo na PS1 :P :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Září 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2010 no vždyť já to vím, ale takoví ti "fandové" kteří tvoří potencionální kupce, tu hru nekoupí...bohužel no Johny: Jo to bylo bombovní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Září 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2010 ahoj takže web už je zprovozněný http://www.wrcthegame.com/EN-us/ a tady blog http://blog.milestone.it/tag/wrc/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Září 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2010 trochu OT ale to RBR je co ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Září 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2010 trochu OT ale to RBR je co ? :) Richard Burns Rally - jedna z nejrealističtějších rally her vůbec ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.