gugoslav Odesláno Květen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2007 takze mam dalsi problem :D hraju ted FF IX a dohral sem 1.CD - nahral sem si do psp 2.CD a kdyz ho pustim a dam load game, tak mi to nenacte save, kterej na MS 100% mam. Co s tim? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Červen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2007 jj sorry,spletl jsem se :D ten eboot není moc velký ne?mohl by si to upnout?byl bych ti smrtelne zavázán,pokud bys helpl jak to vše provést :)mimochodem,jaka je posledni verze toho psx2psp? at to najdu a stahnu. já mám 1.3 no já mám 1.2 :D...o 1.3 nevim takže díky za tip :D..jinak ten base-psp má něco kolem 140 mb......když bude dneska čas tak to upnu....teď upuju FF7 poslední cd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Molda22 Odesláno Červen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2007 no já mám 1.2 :D...o 1.3 nevim takže díky za tip :D..jinak ten base-psp má něco kolem 140 mb......když bude dneska čas tak to upnu....teď upuju FF7 poslední cd aaha. ok,zalezi na tobe kdy budes mit cas.diky moc. jo a moc te prosim nedavej to na czshare,na ten jsem uplne alergicky.cokoliv klidne rapid,mega,e-disk,cokoliv jen ne czshare :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Červen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2007 aaha. ok,zalezi na tobe kdy budes mit cas.diky moc. jo a moc te prosim nedavej to na czshare,na ten jsem uplne alergicky.cokoliv klidne rapid,mega,e-disk,cokoliv jen ne czshare :D kdyžtak zkus tohle...tam ty soubory nepotřebuješ :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
gugoslav
takze mam dalsi problem :D hraju ted FF IX a dohral sem 1.CD - nahral sem si do psp 2.CD a kdyz ho pustim a dam load game, tak mi to nenacte save, kterej na MS 100% mam. Co s tim?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
28 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts