KubaCZ912 Odesláno Říjen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 Pekna hra, skoda ze sem nedojel :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Říjen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 Takže na prvním závodě nás moc nebylo hned je to plné. Každopádně jsem vyhrál. Podtě všichni na chat, řeknu další závod, přeci jen je chat víc realtime. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cihiman Odesláno Říjen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 hele pls odhlaste me mam psp 3k a tam to nejde :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo.... Odesláno Říjen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 hlásím se na příště:) nick asi NeonIV(nevím to jistě checknu to za chvíli) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Taran Odesláno Říjen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 Hlasim se taky, nick Taran_CZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Little Z Odesláno Říjen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 Ex3KUTor_SvK hlásim sa do služby :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Říjen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 Fatal error:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cjakub Odesláno Říjen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 ja by som si tiez zahral ale vzdy ked hram online tak mam strasne malo FPS oproti singleplayeru :/ ide aj vam to sekane ked hrate online? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Taran Odesláno Říjen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 ja by som si tiez zahral ale vzdy ked hram online tak mam strasne malo FPS oproti singleplayeru :/ ide aj vam to sekane ked hrate online? mne se to obcas seka pri 6 hracich, ale to je v mym pripade pomalym netem :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Říjen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 Když mi někdo poradí jak se vyhnout fatal error tak si taky jinak zahraju:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 Pridavam se taky muj psn nick je Honza222_CZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 Sem online v 17:00 zakladam server... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dexter111 Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 Tak já založim v 21:00 !!! nick: methodyer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo.... Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 Tak já založim v 21:00 !!! nick: methodyer já se v tom hovno vyznam... jak můžu najít určitou hru na netu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dexter111 Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 Dobrá otázka :D taky to nechápu, ale když tady už někdo spolu hrál.... divný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 Hlásim sa , síce tam už som , ale môj PSN nick je LiZzR ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dexter111 Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 Tak jestli jsem to pochopil správně tak se nejdřív musí napsat název a udaje o mapě takže: Mapa: Vertigo, Reverse, Race, 6 players, 5 laps někdo sem napište a já to založim ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Říjen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 Co takhle dneska v 17:00 mapa treba window maker,race,players 6 lap 3 ---- 2x a pak nasledujici mapa taky 2x atd......Jako myslim ve filtru map co vy nato? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.