phx117 Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 Dej si tam angličtinu,s Českym zvukem to nejde...asi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 Co si pamatuju z 09 tak to automaticky přeplo na anglickýho komentátora. Tady tuhle fci asi vynechali.. Českej tam není, přepni si na toho anglickýho manuálně. Jinak odlišuje se to aspoň trochu od Ultimate Team 09? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rooney10 Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 A je to Ultimate team po netu nebo jak? muze sem nekdo napsat nakou charakteristiku?At vim jestli to ma cenu diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s4m.f1sher Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 anglickyho komentatora mam nastavenyho, jeden zapas dokonce na zacatku rekl par slov a pak uz nic tak nevim. jinak cim se lisi od fifa 09 ultimate team nemuzu posoudit protoze sem 09 nehral. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rooney10 Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 Zdarec , mam v planu tahnout si ultimate team a chci se zeptat jestli se bude neco stahovat, nemam totiz HDD ale Pametovku dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s4m.f1sher Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 Stáhne se něco kolem 700MB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
99David Odesláno Duben 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2010 Taky mám problém u Ultimate Teamu. Přestože jsem si angličtinu dokoupil a nastavil jako výchozí, tak komentátor na začátku utkání řekne pár vět v angličtině a pak už je jen ticho. Co s tím? V Manager modu funguje bez problému. Taky mám problém s tím, že když ve Fifě změním nastavení, polohu kamery, hlasitost zvuků, tak si tuto změnu Fifa udrží pouze po dobu kdy hraji. Po novém zapnutí hry, např. druhý den, tak hodnoty jsou takové, jaké jsem si nastavil už někdy dříve. Nejsou ani default. Promazání cache nepomohlo. Co s tím? Předem dík za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boss94 Odesláno Květen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2010 Nevíte prosím někdo jak odemknu úspěch ( proměnte penaltu na treningovém hřišti) ? Už sem dostal tip od kamoše z klubu, že mám proměnit 6 penalt za sebou, ale taky to nepomohlo! Připadá mi to jako celkem jednoduchej úspěch a já se s tím takle trápim! Díky!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zZinter Odesláno Květen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2010 Nevíte prosím někdo jak odemknu úspěch ( proměnte penaltu na treningovém hřišti) ?Už sem dostal tip od kamoše z klubu, že mám proměnit 6 penalt za sebou, ale taky to nepomohlo! Připadá mi to jako celkem jednoduchej úspěch a já se s tím takle trápim! Díky!!!!!!!!! No zjisti si název uspěchu zadej ho na youtube a máš to.Já tam ten uspech cos psal nemam rekni mi co mas na mysli a ja ho zkusim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boss94 Odesláno Květen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2010 díky, už sem na to přišel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
benyx Odesláno Červenec 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2010 zdravím lidi. Můžete mi někdo prosím poradit, jak ve fifě zapnout ligu, aby jsme s kamarádem mohli hrát proti sobě. nemyslím on line hru. jde tam zapnout jen nějaký turnaj co vypadá jako liga, ale tam nejdou přestupy, tak to asi nebude ono ne? Už si nevíme rady. díky všem za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Srpen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2010 čau chci se zeptat jestli jde njeka abyhcsi vytvoril svyho profesionala na svym profilu bartr taky na svym a aby jsme hrali v jedno klubu na jednou oba?ze bych zacal sezonu a kazdej by jsme hrali za jednoho vytvorenyho a skillovali se dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter_King Odesláno Srpen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2010 Hojte, mám tu docela problémek u FIFY 10, hraji mod Be A Pro a hraji za Teplice, ale stává se mi to že Brankář ( a nejen on, dělá to u různých hráčů ) mění barvu pleti :D někdy ho mám jako černocha, jindy jako bělocha, ale je pořád stejný jméno, dokonce jsem i jednou viděl dvě stejný jména na hřišti za můj team a jeden byl běloch a druhej černoch. To je nějaký fígl na to či jak ? Děkuji za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Srpen 9, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2010 Hojte,mám tu docela problémek u FIFY 10, hraji mod Be A Pro a hraji za Teplice, ale stává se mi to že Brankář ( a nejen on, dělá to u různých hráčů ) mění barvu pleti :D někdy ho mám jako černocha, jindy jako bělocha, ale je pořád stejný jméno, dokonce jsem i jednou viděl dvě stejný jména na hřišti za můj team a jeden byl běloch a druhej černoch. To je nějaký fígl na to či jak ? Děkuji za odpověď To je nová funkce u FIFA 10, jmenuje se "changer skin" ... pecka :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter_King Odesláno Srpen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2010 To je nová funkce u FIFA 10, jmenuje se "changer skin" ... pecka :) A to znamená ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Srpen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2010 xDxD sry za spam :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Srpen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2010 A to znamená ? Že EA podporuje hráče tmavé pleti ... :D Jinak doporčuju stáhnout opravný patch, možná to zabere http://console-forum.net/showthread.php?t=90335. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Srpen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2010 to znamená, že si musíš zvyknout na to, že ti po hřišti bude běhat jednou černoch, jednou Vietnamec a jednou běloch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter_King Odesláno Srpen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2010 Že EA podporuje hráče tmavé pleti ... :DJinak doporčuju stáhnout opravný patch' date=' možná to zabere [url']http://console-forum.net/showthread.php?t=90335[/url]. Chápu to dobře když si myslím že ten postup je i proto že kdyby byl opravný patch na PC mohl bych ho přes tu utilitku na flashku šoupnout do Xkrabice ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Srpen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2010 Ted nevim jestli chápu správně já tebe ... tohle je opravný update pro FIFU na X360. Normálně ho stáhneš z live, ale pokud na něj nemáš přístup, můžeš ho stáhnout i přes PC a pak hodit na flashku do X360 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter_King Odesláno Srpen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2010 Ted nevim jestli chápu správně já tebe ... tohle je opravný update pro FIFU na X360. Normálně ho stáhneš z live' date=' ale pokud na něj nemáš přístup, můžeš ho stáhnout i přes PC a pak hodit na flashku do X360 ...[/quote']Aha tak to jsem pochopil špatně já :) Na Livko přístup mám, ale nevidím v Downloads žádné opravné patche, mám Xko teprve krátce tak se v něm ještě pořád moc neorientuju a v Download vidím právě jen videa které jsou ke stažení Free žádné přídavky nevidím, nebo koukám někde špatně ? Podařilo se mě akorát v menu hry najít jen stáhnutí nové soupisky a jinak se mi hra updatovala při prvním spušění. Kde bych tedy měl hledat opravné balíčky ? Vím zní to jak dněšní hráči říkají " Lamersky " ale pomohlo by mi to :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jewix Odesláno Listopad 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2012 Čau chci se zeptat je ve FIFA 10 nebo nějaké další tým AEK FC?nebo snad dokonce celá řecka liga?Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.