santiknov Odesláno Říjen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 nwm jestli to tu už je ale jak jsou natom vaši rodiče s PSPčkem?? třeba můj taťka kalí různé stolní hry jako třeba mahjong atd!! je to prča ho vidět jak je do toho vždycky zažraný!! jak je to uvás??:psp::psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Říjen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 u nás je to jako v normálních rodinách za debila sem v rodině jen já... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brizap Odesláno Říjen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 moje mamka nema rada hry a tatka na psp nehraje pac si nemuze zvyknout na ovladani :-D hraje jenom na pc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Říjen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 No nechal jsem tátu zkusit Juiced :D ,pochvilce s PSP hodil a řekl,že na to nemá :D Pak bratr hrál Tekkena :D,jen chvíli dokud neprohrál xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trusty Odesláno Říjen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 jo asi tak:Dnikdo jinej tady na psp nehraje jen ja a to uz docela malo,ale ted ho mam asi zabaveny,nikdfe ho nemuzu najit:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Říjen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 U nás hraje jen mamka a to luxora :love: Je do toho hrozně zažraná :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Říjen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 tatík hrával tekkena, jinak nikdo nic.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MicHi1468622636 Odesláno Říjen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 Fotřík si to docela dává - skoro všecny hry a matka jenom luxor xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yetti89 Odesláno Říjen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 hi^;680545']Fotr si to docela dává - skoro všecny hry a matka jenom luxor xD Fotr? Matka? co ti rodice udelaly ze je takhle tytulujes? nebyt jich tak PSP urcite nemas, chrapes pod mo;cstem ;a ;zer;e;;;;;;;;;;s bordel z popelnice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
margot Odesláno Říjen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 muj tatik hraje dungeon siege a pekne me to nekdy sere protoze mito nechce vratit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Říjen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 Fotr? Matka? co ti rodice udelaly ze je takhle tytulujes?nebyt jich tak PSP urcite nemas, chrapes pod mo;cstem ;a ;zer;e;;;;;;;;;;s bordel z popelnice je videt ze ty ses v tomhle taky slabej kdyz te neucili psat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Říjen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 u nás je to jako v normálních rodinách za debila sem v rodině jen já... Úplně stejný.:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Říjen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 Fotr? Matka? co ti rodice udelaly ze je takhle tytulujes?nebyt jich tak PSP urcite nemas, chrapes pod mo;cstem ;a ;zer;e;;;;;;;;;;s bordel z popelnice Jak o nich mluví je snad jeho věc ne:roll:... Jinak u mě akorát mamka občas zahrála Crashe Bandicoota na PSX, protože ho znala z toho pořadu, co chodil...Maxihra myslím:D, to byly časy, "Koukou Micuš" a "čínský múr":D...pamatujete? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozt Odesláno Říjen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 Můj fotřík hral vždycky Crash Team Racing, brácha Tekkena a NFS Shift a mamka je s PSP na nervy že prý nedělám nic jinýho..:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Little Z Odesláno Říjen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 moj otec neznáša hry ako na PC tak aj na PSP.. a mama to ani neskúšala.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandis Odesláno Říjen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 moj otec neznáša hry ako na PC tak aj na PSP..a mama to ani neskúšala.. Přesně ,to je tak i u mě doma a tatík furt říká že jsem si koupil hovadinu a hrál na tom jednou a dal mi to po 5 minutách hraní.. maminka na tom ani nehrála (ona vůbec nehraje hry a teďka má velké starosti moji malou ségrou takže radši jí to ani nedávám zkoušet..) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Říjen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 tatka hraje na psp, nds, xbox, pc tudis zkoro na vsem :lol: a to co ho zrovna chytne mamka jen malo kdy hraje a kdyz hraje tak jedine Crash Tag Team Racing :D bud na ps2 nebo toho psx :lol: takze u nas pohoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radus Odesláno Říjen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 z rodiny hraju jen já Tatka hrával ještě když jsme měli DOS na PC tak F1 to byly časy :) Mamka vůbec nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:JOKEMAN:. Odesláno Říjen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 muj tata semnou kalí na ps2 gta SA.....ale na psp ho to nebavi( prej ze je to moc malynky :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mafik Odesláno Říjen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 U nás hraju jen já....ačokli na PSP hraje i strejda kterej u nás momentálně bydlí ten hraje co tam zrovna má a když má čas....např. F1....Rocky Balboa etc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eridan Odesláno Říjen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 Názory členů naší rodiny na PSP: Táta: ,,Hry jsou pro děti" Máma: ,,Narovnej se a neseď u toho pořád, maximálně hodinu denně..." etc. etc. :? Sestra (starší): ,,Hry jsou ztráta času" Brácha (starší): ,,Když na to přijde, rád si zahraju, třebas takovej Patapon je skvělá hra" Brácha (mladší): ,,Jé, Paťapón! Póň póň pata póň! Bum-bum-bum! Bum!" Pes: ,,?!" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedysek Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 tatka obcas neco zharje ale mamka vubec ale bracha dost...aspon az budu mit psp go tak dostene slimko aspon budepokoj..:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 tak u nás hraju na PSP jenom já a stejně mě pořád buznujou ať se du učit :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 me neprudej s ucenim jinak na psp hraju jen ja. mamky pritel hraje na PC Spore :D mamka karty a mahjong a ty jeji KK*iny na Internetu xD bratr hraje na PC GTA SA, farcry2, cod4(JE MU 9), jo a tatik(diki nemu mam psp)hraju na ps2(stejne jako ja a bratr) Treba f1 fifa NHL proste to co ho bavi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jura555 Odesláno Říjen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 mamce je to jedno a tatkovi taky ale libi se jim to:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.