nesquick Odesláno Říjen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 Mě v tom plně podporují :) např když sme byly na dovolené tak sme jezdily po hotelech atd ... a vždy vybraly kuly mě hotel s wifi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Říjen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 moje mama akorat hraje na psp crash bandicoot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
G3n3s!s Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 Máma umí jen vypnout počítač hlavním vypínačem, psp ani neví, jak držet, a tátovi to příjde jako blbost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SSuk Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 mno, tak tatka kompletne propadl na PS1 hre Medal of Honor. Na PSP hraju jen ja, a to pro zabavu. Tatka si PSP obcas i pujci, ale to jen proto, ze k tomu mam GPS modul, takze to pouziva jako navigaci. No a jak je to s mamkou? Kdyz tata hraje na PS1, tak mu akorat nadava, ze je jak malej fagan :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Říjen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2009 já mam PSP pro sebe, akorát sem tam si ho půjčí mladá nebo kámoši :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
santiknov Odesláno Říjen 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2009 heh vidim ze hodne ruznych nazoru :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 Když sem měl psp, tak otec hrával jenom "Sega Rally" tu hru mi dohrál :D mamka vubec nic maximálně si zahrala Maria a byl pokoj :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remiremoska Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 U nas parim na psp jen ja prej je to hovadina podle rodicu ale porad je to lepsi nez naky hovadiny co s kupuje segra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AleksM Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 Já mám dostat PSP na Vánoce, ale když jsem před mámou hrál na kámošovém PSP, tak říkala, že se jí to hrozně líbí :D Táta je proti tomu, prý moc drahý :D Jinak mámě se to líbí jako přístroj, ale hry prý nezkusí :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denny1994 Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2009 Úplně stejný.:D asi tak:cheesygrin::cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Netron Odesláno Listopad 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2009 Heh tak u nas nikdo doma krom mne na psp nehraje, ale kdyz sem si hral na chate s cerstve flasnutym psp tak se toho chytla mama co to vsechno umi a kdyz sem ji vyjmenoval nespocet zajimacich apps, her a vychytavek, tak zacala uvazovat nad jeho koupi aby mela jak koukat po vecerech na filmy protoze naladit neco na chate je bida a cist knizky pres ebookr kdyz se ji pro ne nechce do knihovny nebo kupovat xD ze ji je na netu sezenu xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steffkox Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 ja jsem ho raz pucil tatkovi ten asi hodinu pařil virtua tennis 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 Sestřenice ( 5let ) - Tony Hawk Project 8 Sestřenice ( 3roky ) - Music player X Táta - tenis Máma - Nic Sestra - GTA:VCS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 Batolata hrajou na PSP? Hej 3 roky, to je narez :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HoUsE1468624125 Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 Tak u mě psp rodiče používají jen když jsme na dovolený... víte co, když na hotelu nebyla televize tak táta paříval burnauty a mamka skoukla všechny díly comebacku co jsem v psp měl ... :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david279 Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 podle táty s mamkou je to blbost ale výhodu to má už mi nezakazujou pc ale psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 rodicum ho radsi ani nepucuju :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
charlestone Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 táta to měl párkrát v ruce když si to prohlížel, mamka snad jenom když mi ho podávala :D, a ségry když mi ho braly abych nepouštěl tak nahlas písničky :D. jinak na PSP nikdo z naší rodiny (kromě mě) ještě žádnou hru nehrál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 No moje rodiče nikdy nic nehráli a já teď jako rodič prozměnu hraju sám... Nedej bože aby mi na psp někdo šáhl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VoKoCA Odesláno Listopad 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 Na PSP doma hraju jen já, ale nesmim tam dávat patapon, loco roco a tekkena, jinak si ho chce ségra furt pujčovat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suprcech Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 Je tu prosím někdo kdo by mi mohl pomoci, mám nové PSP 3004 a dal jsem na paměťovku mp3 písničky ale PSP mi mi je nechce přehrát, to samé s videem.Taky bych se chtěl zeptat jestli se dá 3004 fleschnout. Díky všem co poradí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 jaky mas FW ? davas to do spravne slozky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steffkox Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 ty videa muzes mit jen ve slozce video/napr.zohan/zohan.mp4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suprcech Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 Nee, vůbec mně nenapadlo že bych jí měl v psp naformátovat.Ale když jsem to prdnul do pc tak se mi tam neukazovali žádné složky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 no tak by to chtelo naformatovat v psp nebo tam ty slozky vytvorit :arrow: TOPIC PRO ZACATECNIKY:!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.