suprcech Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 Díky za Pomoc :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suprcech Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 Ještě jednou díky dal jsem formátovat a hle, jde to díky .-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
santiknov Odesláno Listopad 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 Ještě jednou díky dal jsem formátovat a hle, jde to díky .-) a navíc nwm co takový problém taháš to toho témata!! jesli neumíš číst tak na foru su nato jiné sekce!! tato sa menuje PSP a rodiče!! pro příště P.S a když už ti pomohli tak bys jim měl dát THX!! je to zdvořilost!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Defis Odesláno Listopad 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2009 Hmm u mě na PSP naštěstí nikdo nehraje, pouze mamka si ho vypujčí aby se koukla na Comeback :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Systematic1468624182 Odesláno Listopad 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 Táta hrával dřív na počítači ale ted davá jen yeti sports(občas) máma si psp pujčuje když letí na služební cestu aby mohla koukat na filmy a me už to taky moc nebere jen občas sem tam něco zahraju(jak na Pc tak na PSP). Ted u nás doma paří hlavně ségra...:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
legenda Odesláno Listopad 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 Je tu prosím někdo kdo by mi mohl pomoci, mám nové PSP 3004 a dal jsem na paměťovku mp3 písničky ale PSP mi mi je nechce přehrát, to samé s videem.Taky bych se chtěl zeptat jestli se dá 3004 fleschnout. Díky všem co poradí Máš tu sice hodně odpovědí ale všem asi uniklo že máš psp 3004 a jestli nemáš "flash" (chickhen) tak si tam asi videa dáš těžko. :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Listopad 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 Máš tu sice hodně odpovědí ale všem asi uniklo že máš psp 3004 a jestli nemáš "flash" (chickhen) tak si tam asi videa dáš těžko. :roll: jo ? a na to si jako prisel jak, ze kdyz nemas flash, tak ze nemuzes poustet videa ? :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Taran Odesláno Listopad 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 To je prece uplne logicky, na takovou nekalou vec jako prehravani videa je zapotrebi flash :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Madmaster Odesláno Listopad 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 Já : pařim skoro furt a kukám na filmy. Bratr (6 let) paří pořád gta VCS,gta LCS,GTA chinatown Táta : rád si někdy zahraje a jukne an náký video Matka : jen mi to podá nic víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xwack Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2009 Můj taťka sem tam hraje Tekkena ale jinak zkousi jestli funguje wi-fi :-D brácha hraje všecky hry co mám a mamka se o psp nezajima...jenom sem tam se díva co hraju atd...;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Leden 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2010 Moje mamka to nepochopí že na tom můžu hrát a říká že zase pípám = pspéčku říká pípátko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BeStHeRo Odesláno Leden 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 taťka: na psp hraje stare hry co uz sem dohral ted napriklad hraje killzone mamka: na psp vubec nehraje jenom mně furt okřikuje že si kazím oči a že se u toho nemám krčit atd. ségra(osm let):hraje patapon 1 2, loco roco někdy skusi i fifu nebo tekkena u fify ale jenom penalty teta:když k nam přijede tak pari luxor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jury1114 Odesláno Leden 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 taky mi všichni říkaj že je to kazidlo očí :D ale tatka obcas pride kdyz hraju neco zavodniho a uz mi to bere a hraje taky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xbox360man Odesláno Leden 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 Táta občas spíš hraje na xboxu < GTA IV > nebo na PS3 < Heavenly Sword, Tekken 6 > PSP si občas půjčí když jsme někde pryč tak si tam občas zapaří Tekkena a nebo God of War.... ale už mu to půjčovat nebudu, protože když se do toho vsune tak trvá dlouho než psp dostanu zpátky ! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crashíčeq Odesláno Leden 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2010 Taťka: jakožto fotbalový nadšenec hraje FIFU10 (PES10 ho nechytl) Mamka: se občas koukne na net, protože se jí nechce zapínat PC A Ségra? Je jí 25, ale Loco Roco is da best for her :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Leden 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2010 ja to pučuju bráchovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bull1t Odesláno Leden 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2010 to my s bráchou máme radši každej svoje PSP :cheesygrin: ....tatík paří tak max Gran turismo ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Leden 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 že bych si stěžoval se říci nedá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salazar Odesláno Leden 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 U mě ani rodiče neví že mam PSPčko :cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin: tak jenom setra ( 6 let ) obžas zapaří LocoRoco :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vychos Odesláno Leden 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2010 u me jenom mamka hraje Crashe Bandicoota kteryho hrala uz na PSX :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaZe Odesláno Leden 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2010 muj tat furt hraje Gran Turismo a FIFA 10:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Leden 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2010 u mne klídek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Leden 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2010 se máš :D hej sorry za off ale lidi vy se máte že vám na tom rodiče hrajou protože moji na tom nehrajou jen řvou že furt farám :d já v tom teda nevidim nijak velkou vyhodu :bash: já mám rád když mám všechno sám a nic nepučuju :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DanielsQ Odesláno Leden 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2010 u nás skoro všichni Buzz!Kvíz a já hraju všechno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
usagi111 Odesláno Leden 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2010 u me jenom tata pari motorstorm arctic edge Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.