StefiCZ Odesláno Leden 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2010 Tata si akorat na ps3 zahraje gran turismo a ceka na pnou verzi :D Ale kdyz vidi psp tak rika ze to je oproti ps3 hrozne trapny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Leden 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2010 nestěžuju si ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubo012 Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 Moje máma momentálně pořád chce hrát Buzz:světovej kvíz..:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cHEmo Odesláno Leden 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2010 Unás bohužel nikdo, ale zkusim je přemluvit aby si se mnou zahráli Buzze :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerril Odesláno Leden 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 Tak taťka někdy hraje Burnouta a nebo Ridge Race.. Mamka to ani nechtěla vyzkoušet :D.. Jsem docela rád, když taťku vidím, jak taky někdy něco paří :D.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nesquick Odesláno Leden 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 Tátovi se to líbí , ale zatim nic nehrál ... a mamce se začal líbit ten buzz!světovej kvíz :D dneska ho hrála :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Leden 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 hele sorry za off- ale ten buzz je asi nakej dobrej všichni o něm mluví ale ne kriticky pochvalují ho ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ureal revolution Odesláno Leden 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 Taťka občas hrál reedice starých her jako Castlevanii nebo Ghosts and goblins které kdysi hrál na starých konzolích. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M0tion Odesláno Leden 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 Muj otec kalí Motor Storm a GTA xD moje matka zkoušela Loco Roco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skype Odesláno Leden 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 Mě v tom plně podporují :) např když sme byly na dovolené tak sme jezdily po hotelech atd ... a vždy vybraly kuly mě hotel s wifi :D Kdyby vybírali hotel s WiFi tak bych byl šťastnej :D Ale že bych u toho proseděl celou dovolenou :roll: Tak jsem to vyřešil tím že mám mobil s WiFi a v něm se připojím a na net a přs WiFi to sdílím do PSPčka a notesu.:D:psp::bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nesquick Odesláno Leden 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 Kdyby vybírali hotel s WiFi tak bych byl šťastnej :D Ale že bych u toho proseděl celou dovolenou :roll: Tak jsem to vyřešil tím že mám mobil s WiFi a v něm se připojím a na net a přs WiFi to sdílím do PSPčka a notesu.:D:psp::bash: Né proseděl celou dovolenou ... jezdily sme na výlety , třeba 2 noci sme byly v jednom hotelu a pak sme popojeli dál ;) wifi sem měl spíš na večer ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejsetina Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 nwm jestli to tu už je ale jak jsou natom vaši rodiče s PSPčkem?? třeba můj taťka kalí různé stolní hry jako třeba mahjong atd!! je to prča ho vidět jak je do toho vždycky zažraný!! jak je to uvás??:psp::psp: Tak to se máš,, Možná bratranec hraje na PSP dost často...a rád je taky u toho zažranej.. Když ,jsem ho viděl tak to hrál...(ve společnosti).. Se mnou to ale,nehraje. Už si to asi nechává na doma.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny-malina Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 Moji oba rodiče hry vůbec nehrajou , akorát nadávaj že do toho pořád čumim . Taky bych chtěl mít rodiče co by nenadávali :-) . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 Mě mamka pořád říká kdy už koupím hru kterou bude zvládat i ona :cheesygrin: Taťku si nerozumí ani s PC ani tomuhle 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 Moji oba rodiče hry vůbec nehrajou , akorát nadávaj že do toho pořád čumim .Taky bych chtěl mít rodiče co by nenadávali :-) . Plně souhlasím :D ...... muj otec moc hry nemusí ... a mati taky ne :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wii.master-er Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 Sice nechapu ale tetris:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peaceices1468624713 Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 Uplně v klidu...mamině to nevadi a tatovi taky ne...akorat brasin me jednou pekne vytocil kdyz si ho pujcil a místo toho aby ho vypnul, ddal ho jen do Sleep Modu a za dva dny baterka skoro vybita...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 u mně klid jen sem tam jako že co pořad hraju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StAfo0 Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 Tatík neví jak ho zapnout a mamina je na tom stejně :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scrappy CoCo Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 u nás je to jako v normálních rodinách za debila sem v rodině jen já... Jo tak to já taky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 hele ja bych to locknul !? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SyKySoft Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 Moje Matka, umí hrát na PSP jen jednu hru... GTA :-D. Vždycky ji řeknu "Mami, zahraj si"..a ona "ne nebaví mě to"... Po chvilce ji překecám a pak hraje GTA i 2 hodiny v kuse :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aatreas Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 No otec si občas zapaří NFSko, jinak matka ta hrála akorát na PCčku Mafii :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GoNeL Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 no:D:Du nas hraju vetsinou jenom ja..:D nekdy sestra si zahraje midnight club LA remix..:D sranda se na ni divat xDD valci s ovladanim..:D ale aspon se vzdycky pobavim xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
naftak Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 rodicom je to jedno co hraju akorat jim wadi WOW :( ale psp tata ani mama nehrala tata hral ps2 gran turismo 4 a terminatora 3 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.