Mock Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 Naftak rodicum taky vadi WOW .. nechapu sice se rika ze zavislacka hra ale to je jen protoze vice lidi hraje tim padem vic zavislaku... jinak pokud tata neco nerobi tak je to vpoho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
santiknov Odesláno Březen 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 hele ja bych to locknul !? a to proc nebo co tim myslis jako?? neco sa ti snad nelibi nebo co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JerRry Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 Asi tak rok a půl už mamka poněkolikáté dohrála na mém PSP Raymana z PS1 :) ..myslím, že chvíli hrála i BuzZ kvíz a Tekkena :) Jinak já na PSP už nehraju, takže mně nic nikdo neříká.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 u nás pařim hlavně já ale sem tam i někdy bráášin :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
4qug Odesláno Březen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2010 Táta občas hraje nějaký ty závody to ho baví,máma nehraje ale hrozně se jí líbí locoroco vždycky se díá ale zahrát si nechce :D sestra by pařila furt ale jí ho nedám protože jí pokaždý spadne nebo se nasee no a asi si to umíte představit. Takže největší pařmen sem já :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Březen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2010 rodice ty to moc nezajima ale škole mi ho o písemce zval učitel a hrál Dantes Inferno (se zvukem :D)(po pisemce vratil :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Captain Price Odesláno Březen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2010 No u mně je to tak že máti je ráda že nejsem na pc , pro otce je to malé ten jenom se dívá jak hraju na pc xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luckx13 Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 3K^;712921']Sestřenice ( 5let ) - Tony Hawk Project 8Sestřenice ( 3roky ) - Music player X Táta - tenis Máma - Nic Sestra - GTA:VCS a kolik je sestre nenapises :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luckx13 Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 Moji oba rodiče hry vůbec nehrajou , akorát nadávaj že do toho pořád čumim .Taky bych chtěl mít rodiče co by nenadávali :-) . tak pockej par let, pak se odstehuj a mas pokoj.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Červenec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2011 U mě hraje sestra jen někdy EyePet,máma nehraje nic a táta by rád ale prej že je malej obraz a neumí PSP ovládat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
voki Odesláno Červenec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2011 Bro hraje vzdycky libertko, padne do vody a nadává, proč ho nenaučim plavat :D (je mu 20), ale jinak nikdo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobek1468626727 Odesláno Srpen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2011 Brej :D ja hraju co muzu (tedy vše)¨ :psp::) tatka hraje co chce :) mamka hraje ty kraviny na internetu (slovní fodball,karty:) segra hraje .... ani nevim co :wohow: no to by bylo :party: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carl Odesláno Srpen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2011 táta hraje gtačko a nfs :) máma hraje lbp :D a ja všechno možný ale spíš na ps3 ale pspčko se na mě dostane jenom na noc:cheesygrin: :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.