Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Problém s Internet.

SnixPix

Otázka

Zdarec,

tento problém není můj....Jeden kámoš (Senpu je i zde na tomhle foru),má problém s netem.

Má 2compy připojené přes Switch, Na jednom jde internet normálně a jde uplně vše,ale na druhém jde jenom Skype, a Steam :) ,ale na icq nebo prohlížení stránek jako surfování na netu to nejde,CHyba:

Tato webová stránka není dostupná.

Webové stránky na adrese http://www.google.cz/ jsou možná dočasně nedostupné nebo mohly být přemístěny na novou webovou adresu.

Více informací o této chybě

Níže uvádíme původní chybovou zprávu

Chyba 0(net::OK): Neznámá chyba.

Děkuje ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

14 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

No vypadá to že má zablokovaný port 80 (port pro internet prohl) zkusil bych resetovat router...btw: má zaplou funkci DHCP?(automatický přidělování IP adr.) Kdyžtak ať napíše svýmu ISP (poskytoval internetu) možná bude chyba u něj nebo mu poradi.

Odkaz ke komentáři

• 0
kdyby neměl povolené DHCP, tak by na jednom z dvou počítačů nebyl připojen vůbec k internetu = skype nebo steam by mu nefungoval.

Já třeba povolené DHCP nemám může to tam vepisovat ručně jako já...např. z důvodu požadavků ISP

Odkaz ke komentáři

• 0
Já třeba povolené DHCP nemám může to tam vepisovat ručně jako já...např. z důvodu požadavků ISP

jenže v tomhle případě se dvě IP překřižují a vznikají nekonečné problémi že tohle nefunguje tam, ale tamhle jo. Používat dva počítače bez DHCP je blbost.

Odkaz ke komentáři

• 0
tak sem zjistil ze to je DNS... misto stavajici sem dal tu verejnou a funguje ;)

Takze presne, jak jsem psal - chyba u DNS no :)

Terminator: ovladaci panely - sitova pripojeni - vlastnosti - tcp ip - vlastnosti - dns primarni/sekundarni.. A hod si tam treba ip opendns

Odkaz ke komentáři

• 0
3721898.png Ďîęóďęŕ îäĺćäű äë˙ ćŕđęîăî ëĺňŕ âűáđŕňü ěîćíî ëţáóţ ěîäĺëü, ęîňîđŕ˙ ďđčäĺňń˙ ďî äóřĺ. Âîň ńîâĺň âŕě: ďîěíčňĺîá îáóâč . Ęŕęîĺ Ęđîńńîâęč Keddo 790.00p. âűáđŕňü íŕ ëĺňî 2013 ëţá˙ůčě ňĺěíűĺ öâĺňŕ ëţä˙ě.18dc9f02-300746.jpgĐŕáîňŕĺň äîńňŕâęŕ â đŕçíűĺ ăîđîäŕ Đîńńčč: Âîëăîäîíńę, Íčćíčé Ňŕăčë, Čđęóňńę, Ęóçíĺöę, Îđńę, Íŕçđŕíü, Ęčńĺë¸âńę, Ěŕőŕ÷ęŕëŕ, Âîëîăäŕ, Ęîńňđîěŕ, Áĺëăîđîä.ęóďčňü ôóňáîëęóęŕđäčăŕíű ćĺíńęčĺďëŕňü˙ 2013 ôîňîďűříűĺ ţáęčěîäíű ëč ńĺé÷ŕń äćčíńű ęëĺřěŕăŕçčí ţáîęäĺâóřęŕ +â ďŕëüňîřîđňű äćčíńîâűĺ íĺäîđîăîďëŕňüĺ áţńňüĺ âűęđîéęŕěŕăŕçčí ěŕĺę25 čţë˙ 2008 ă. – Őîđâŕňč˙ » Čńňđč˙ » Tamaris 3*. Îňĺëü ńóďĺđ. Îí 4*, âń¸ âęëţ÷ĺíî ëŕéň., ň. ĺ. ńďčđňíîĺ ňîëüęî âî âđĺě˙ ĺäű â đĺńňîđŕíĺ, ěĺńňíîĺ âčíî ...Ńĺđüăč (Áűň. XXXV, 4, Čńő. XXXII, 2 č äđ.). Ńĺđüăŕ íŕ Âîńňîęĺ čçäđĺâëĺ áűëč â óďîňđĺáëĺíčč ó ćĺí č äĺňĺé îáîĺăî ďîëŕ. Íĺčçâĺńňíî, íîńčëč ëč ó ...04 ŕďđ. 2013 ă. – Ěíîăî˙đóńíŕ˙ ţáęŕ.BOYSEN'S. Ěíîăî˙đóńíŕ˙ ţáęŕ.BOYSEN'S. 1,299 RUB. Ďĺđĺéňč â ěŕăŕçčí. Category: for-women-clothes-ubki, ...11 ˙íâ. 2013 ă. – Ęîěďŕíč˙ SCOTTeVEST, î÷ĺíü ëţá˙ůŕ˙ âńĺâîçěîćíűĺ ăŕäćĺňű č çŕíčěŕţůŕ˙ń˙ ďđîčçâîäńňâîě.Ýđăîíîěč÷íŕ˙ ńňčëüíŕ˙ ôëčńîâŕ˙ ęóđňęŕ. Ńîńňŕâ: Ďîëčýńňĺđ 100%; Čńďîëüçóĺěűĺ ňĺőíîëîăčč: TWINTEX;31 ěŕ˙ 2013 ă. – Ęóďčňü Óäëčíĺííŕ˙ ęîôňî÷ęŕ MELROSE čëč ěîäíűĺ Óäëčíĺííŕ˙ ęîôňî÷ęŕ 2013 áđĺíäŕ MELROSE.28 íî˙á. 2008 ă. – Â˙ćĺě: Íŕřč âîďëîůĺíč˙ Âíčěŕíčĺ! Ęŕę äîáŕâčňü âîďëîůĺíčĺ â Ăŕëĺđĺţ.18 ěŕ˙ 2013 ă. – Ęóďčňü â on-line ěŕăŕçčíĺ Ôóňáîëęŕ JOHN DEVIN.20 ěŕ˙ 2013 ă. – Ęóďčňü â îíëŕéí ěŕăŕçčíĺ Áîňčíęč s.Oliver. ... Íĺáîëüřîĺ îďčńŕíčĺ Áîňčíęč s.Oliver : "Áîňčíęč. S.OLIVER. Ňĺęńňčëüíŕ˙ ďîäęëŕäęŕ ...Ďđîčçâîäčňĺëü: MELROSE. Ěîäĺëü: Äćčíńîâŕ˙ ţáęŕ. đŕçěĺđ: 32. Äîďîëíčňĺëüíŕ˙ číôîđěŕöč˙: - Äîńňŕâęŕ ęóđüĺđńęîé ńëóćáîé DHL - Äîńňŕâęŕ ďî÷ňîé ...Ęóďčňü ňîëńňîâęč Nike, DC, LRG č äđ Äîńňŕâęŕ ďî Đîńńčč. Ńęčäęč. Ńěîňđč!?Ďîčńę Áđóíî Áŕíŕíč Íŕéäč đĺçóëüňŕňű íŕ ńĺăîäí˙?Îíëŕéí-ęŕňŕëîă ěîäíűő áţńňăŕëüňĺđîâ ń áĺńďëŕňíîé äîńňŕâęîé. Ńęčäęč 20%.?Číňĺđíĺň-ěŕăŕçčí íčćíĺăî áĺëü˙. Ńęčäęč äî 15%. Áĺńďëŕňíŕ˙ äîńňŕâęŕ.?Čůĺňĺ Ěóćńęčĺ Áđţęč Ęŕđăî ? Íŕéäčňĺ đĺçóëüňŕňű âěĺńňĺ ń Áîëüřĺ číôîđěŕöčč î ěîäíűő âĺůŕő:
Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu