kingcz Odesláno Říjen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2009 nedavno jsem kamosovi upgradoval verzi z 5.00 m33 na 5.50 GenB-2. Ale kdyz pustil hru konkretne Pes 2009 tak mu pise Savedata Corrupted. Nejen to ostatnim Savedata hlasi samou chybu. :cry: Da se ty savedata obnovit nebo uz jsou ztracene. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lubo012 Odesláno Říjen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2009 Jsou už ztracené....musí začít hrát od znovna...:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nil3E Odesláno Říjen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2009 Prav proto jsem vždy každej save přes updatem zazalohoval...:) Mužou se vyjevit jako "corupted" když je nahraješ potom znova fungujou v pohodě... Nebo zkus: 1.zazalohovat Memory Stick,savy nakopirovat zalšt 2.Pametovku v PC naformatovat na FAT 3.Pametovku v PC naformatovat na FAT32 4.Poté ještě naformatovat v PSP ( xD) 5.Nahrat data jednotlivě,necpi to tam najednou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hajdos Odesláno Říjen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2009 zajímávý, kámoš taky řikal že se mu to vždycky stane když updatuje ale mě se to nestalo eště ani jednou :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Říjen 8, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2009 Může se to stát a nemusí. Mě se to doposavaď stalo jenom jednou. Opravilo to, že jsem Savy zálohoval a znova nakopíroval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sashator Odesláno Říjen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2009 Omlouvám se, že využívám téma, ale nechci zakládat nové. Mám podobný problém- ve verzi 5.00 m33 mám pořád problém s corrupted data. Po upgradu se mi stávají dvě věci- vždy když chci dodatečně vložit na kartu cokoliv, vždy se to tváří jako corrupted data. Musím znovu naformátovat kartu a vše nakopírovat naráz. To by ještě tak nevadilo. Problém je v tom, že po chvíli od formátu jsou vždy i všechny savy poškozené, takže se nedají hrát dlouhodobě hry. Prosím všechny rady psát trošku polopatě, jelikož nejsem až tak zběhlej. Předem všem díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kingcz
nedavno jsem kamosovi upgradoval verzi z 5.00 m33 na 5.50 GenB-2.
Ale kdyz pustil hru konkretne Pes 2009 tak mu pise Savedata Corrupted.
Nejen to ostatnim Savedata hlasi samou chybu. :cry:
Da se ty savedata obnovit nebo uz jsou ztracene.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts