kingcz Odesláno Říjen 8, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 8, 2009 nedavno jsem kamosovi upgradoval verzi z 5.00 m33 na 5.50 GenB-2. Ale kdyz pustil hru konkretne Pes 2009 tak mu pise Savedata Corrupted. Nejen to ostatnim Savedata hlasi samou chybu. :cry: Da se ty savedata obnovit nebo uz jsou ztracene.
0 lubo012 Odesláno Říjen 8, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 8, 2009 Jsou už ztracené....musí začít hrát od znovna...:)
0 Nil3E Odesláno Říjen 8, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 8, 2009 Prav proto jsem vždy každej save přes updatem zazalohoval...:) Mužou se vyjevit jako "corupted" když je nahraješ potom znova fungujou v pohodě... Nebo zkus: 1.zazalohovat Memory Stick,savy nakopirovat zalšt 2.Pametovku v PC naformatovat na FAT 3.Pametovku v PC naformatovat na FAT32 4.Poté ještě naformatovat v PSP ( xD) 5.Nahrat data jednotlivě,necpi to tam najednou
0 Hajdos Odesláno Říjen 8, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 8, 2009 zajímávý, kámoš taky řikal že se mu to vždycky stane když updatuje ale mě se to nestalo eště ani jednou :D
0 Moderators Zinglbee Odesláno Říjen 8, 2009 Moderators Nahlásit Odesláno Říjen 8, 2009 Může se to stát a nemusí. Mě se to doposavaď stalo jenom jednou. Opravilo to, že jsem Savy zálohoval a znova nakopíroval.
0 sashator Odesláno Říjen 8, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 8, 2009 Omlouvám se, že využívám téma, ale nechci zakládat nové. Mám podobný problém- ve verzi 5.00 m33 mám pořád problém s corrupted data. Po upgradu se mi stávají dvě věci- vždy když chci dodatečně vložit na kartu cokoliv, vždy se to tváří jako corrupted data. Musím znovu naformátovat kartu a vše nakopírovat naráz. To by ještě tak nevadilo. Problém je v tom, že po chvíli od formátu jsou vždy i všechny savy poškozené, takže se nedají hrát dlouhodobě hry. Prosím všechny rady psát trošku polopatě, jelikož nejsem až tak zběhlej. Předem všem díky
Otázka
kingcz
nedavno jsem kamosovi upgradoval verzi z 5.00 m33 na 5.50 GenB-2.
Ale kdyz pustil hru konkretne Pes 2009 tak mu pise Savedata Corrupted.
Nejen to ostatnim Savedata hlasi samou chybu. :cry:
Da se ty savedata obnovit nebo uz jsou ztracene.
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts