ferniii Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 Není,je to chyba na obalu hry... Jinak letos(díky tomu že mám flash) jsem zkusil PES 2009...a jako fanoušek Fify(teď už bejvalej) jsem docela čuměl...PES jsem předtím nikdy nehrál a teď mě úplně dostal...porážet ve Fifě na nejtěžší úroveň kohokoli s kýmkoliv nebyl problém...výsledek Teplice 10:0 Barcelona-no fuj...a v PES mám problémy porazit s LFC třeba takovej Kalmar na tu druhou nejnižší...a vůbec je všechno realističtější a Torres vypadá jako Torres,ne ten hnus ve Fifě...takže když jsem po čase zapnul Fifu 10,tak jsem ji zase vypnul,protože je to děs...jinak mám FAT Gen-D a Fifa se mi tam taky trhala... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Code Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 Ve hře jsem narazil na naprosto fatální bug a určitě nejsem sám.. Jak je možné, že tým, za který hraju Českou ligu, hraje napodobeninu Champions League 2x??? Prostě dvakrát nasazen ve dvou různých skupinách - nepobírám! Vytvořit si vlastního hráče? Tu možnost jsem nenašel. Vytvořit si vlastní rozestavení? Možnost chybí, pouze si vybrat z předem nadefinovaných. Změnit čísla hráčů, vyměněných z jiných týmů? Pouze v režimu sezóny, či-li po každém novém rozehrání to dělat znova a znova. Ukládání opakovaných záběrů? Vůbec! Komentář a zvuky? Naprosto otřesné, pořád to samé dokola, dokonce mi přišlo, že snad "nehvězdní" hráči ani jmenováni nejsou a když už, tak jednou za uherský poločas... Jediné, co stojí za zmínku, jsou "Výzvy". Jejich plnění nějaký čas zabere, jenže odemknutelného materiálu je tak málo, že počáteční motivace ve výsledku opadne. Inu FIFA..... Snad bude PES2010 kvalitní náhradou pro fotbalovou duši 8) vy mozna mate stahnutou verzi ale ja mam origo a je to goood newim jak vy ale me proste prinde lepsi fifa nez pes ale je mozny ze pes10 bude lepsi ale ja mam pes09 a fifu 09 na ps2 a prijde mi lepsi fifa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 ja mam pes09 a fifu 09 na ps2 a prijde mi lepsi fifa myslím že je to tady o fife a psovi na psp a ne na ps2 porážet ve Fifě na nejtěžší úroveň kohokoli s kýmkoliv nebyl problém...výsledek Teplice 10:0 Barcelona Tak to jsi hrál nějakou jinou fifu 10 ne? Když hraju Fifu na 3 úrovni obtížnosti tak mám někdy problémy vyhrát, takže že ty vyhraješ 10:0 na nejtěžší úrovni bych chtěl vidět. Jinač fifa má hezčí grafiku než čokl a lepší pohled na hráče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zozy Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 Na psp je to porad to sami takze pes10 vitezi ale oni uz tam snad nemaj co vylepsovat abych pravdu rekl.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferniii Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 myslím že je to tady o fife a psovi na psp a ne na ps2Tak to jsi hrál nějakou jinou fifu 10 ne? Když hraju Fifu na 3 úrovni obtížnosti tak mám někdy problémy vyhrát, takže že ty vyhraješ 10:0 na nejtěžší úrovni bych chtěl vidět. Jinač fifa má hezčí grafiku než čokl a lepší pohled na hráče. Dáme zápas? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dimakankava Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 Uplne super.Je dobry ze jsou tam nove obehravky.A videa jak treba dat gol atd.Ten kdo by si chtel se mnou zahrat muj nick na PS3:dondimitrij Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 Dáme zápas? Nemám jak, wifi nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hilf Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 vyzkousel sem PES 10 i FIFU 10 a lepsi je teda na PSP 100 pro FIFA protoze pes co to je za divne chovani toho mice a to behani fotbalistu ?? to se proste neda hrat. jinak ve FIFA 09 byla moznost hledat v trhu libovolne - libovolne nechapu proc to tady zakazali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cari4 Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 ně štve že tam není licence na týmy .... pro mně dost velkej problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferniii Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 ně štve že tam není licence na týmy .... pro mně dost velkej problém Tak si stáhni save,kde jsou znaky a jména hráčů upravený;-) A přidán Bayern a HSV(namísto těch PES týmů) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 na psp je lepši FIFA a na KONZOLE A PC PRO EVO jinak me se vic libi pes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 Řekl bych spíš naopak8)8) Konzole - FIFA , PSP, PC - PES:):) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hooligan Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 ale ho*no...na PSP je nej FIFA,PES ma divnou grafarnu....a kazdej tym v pes se jmenuje nak divne...FIFA je best proste... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
famfula Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 Ahoj, chtěl bych se optat jak je to s konfigurací ovládání na PES 2010 a Na FIFĚ 10? Měl sem fifu 08, a tam byly pouze určité přednastavené možnosti, takže třeba sprint sem si nemohl dát tam kam sem chtěl, je to ted u těch nových fotbalů stejné? Předem dík za odpověd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 Když si stáhneš soupisky atd. tak tým vypadá úplně normálně:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hilf Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 ale stejne je divna grafika , pohyby hracu a mice a divna velikost hraci plochy snad sirsi nez delsi. (PSP - PES) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferniii Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 Ahoj, chtěl bych se optat jak je to s konfigurací ovládání na PES 2010 a Na FIFĚ 10?Měl sem fifu 08, a tam byly pouze určité přednastavené možnosti, takže třeba sprint sem si nemohl dát tam kam sem chtěl, je to ted u těch nových fotbalů stejné? Předem dík za odpověd. U Fify 2010 to máš přednastavené...akorát si můžeš nastavit,jestli budeš hráčem pohybovat na analogu nebo na směráku...a co se týče PES 2010,tak tam máš také pouze přednastavené,akorát nějaké menší změny jako Long Pass Mode,ale nějak podle svýho to nejde...bohužel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hooligan Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 ale stejne je divna grafika , pohyby hracu a mice a divna velikost hraci plochy snad sirsi nez delsi. (PSP - PES) souhlasim,nemam rad treba chovani brankare nebo volny kop....vubec ten pes nechapu....:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 ale ho*no...na PSP je nej FIFA,PES ma divnou grafarnu....a kazdej tym v pes se jmenuje nak divne...FIFA je best proste... souhlasím Fifa 10 na psp je nej kvůli grafice a kvůli velkému množství týmů. Jen by mě zajímalo jestli někdo neví jak se ve Fife dělají fintičky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferniii Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 souhlasím Fifa 10 na psp je nej kvůli grafice a kvůli velkému množství týmů. Jen by mě zajímalo jestli někdo neví jak se ve Fife dělají fintičky. Držíš eLko a čachruješ s joystickem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scrappy CoCo Odesláno Březen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2010 JO fifa je best !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jahodove_pyre Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 Nemeli jste nekdy problem s hrou jeden na jednoho. Mineno dva z masa a kosti proti sobe ?:ziped: zaboha mi to nejde spustit .... muzu hrat jenom proti stroji...:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 Nemeli jste nekdy problem s hrou jeden na jednoho. Mineno dva z masa a kosti proti sobe ?:ziped:zaboha mi to nejde spustit .... muzu hrat jenom proti stroji...:cry: já jsem to zkoušel a šlo nám to akorát to bylo trochec zasekané Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rooney10 Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 kupte ps3 nebo xbox360 a pak se hadejte jestli je lepsi pes nebo fifa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GoNeL Odesláno Duben 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2010 dit cech je levak :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.