tekken90 Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 Platformy: Playstation 3 Datum vydání: TBA Resistance 3 potvrzena Každý oznamuje svoji novou hru po svém. Někdo ji oznamuje pomocí odpočítávání na webu, někdo zase vyvěsí plakát a čeká, až si ho někdo všimne. Jako nyní učinil Insomniac Games s ještě neoznámenou hrou Resistence 3. Vezměte si, že jedete po dálnici a najednou vás praští do očí obrovský banner s nápisem Resistance 3, jako se to stalo jednomu americkému kolegovi. Ten ani na chvilku nezaváhal a o svůj úlovek se podělil se všemi hráči na internetu http://konzolista.cz/obrazky/resi3.jpg . Samotné logo se moc nezměnilo, akorát v něm můžeme nově vidět Sochu Svobody. Insomniac Games zřejmě třetí díl Resistence oznámí už během následujících týdnů, až vydá posledního Ratcheta. Do té doby musíme čekat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 Wuuu! Doufam ze to nebude kachna, protoze Resistance 2 maj ohranej do zakladu, podle me nejlepsi hra na PS3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 Taky jsem měl Resistance 2 ,ale pak jsem jí vyměnil ,protože at sem se snažil jak chtěl ,ta hra mě vůbec ,ale vůbec nebavila ,pro mě obrovská nuda ,nic moc grafika....Doufám že třetí díl bude stát za to...tot můj názor :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 nic moc grafika? tos musel hrat na CRT protoze tohle melo jednu z nejlepsich grafik kdyz to vyslo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 uz ted se tesim dvojka byla bomba jak prase ( skoda tech tezkych trofeji ) a trojka by mohla byt taky fajn hlavne MP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 nic moc grafika? tos musel hrat na CRT protoze tohle melo jednu z nejlepsich grafik kdyz to vyslo Panasonic plazma 106 cm ,full HD ,400Hz.....prostě nic moc ,můj názor jak říkám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 tak s televizi to fakt nema nic spolecnyho :) Ta grafika byla dle meho uzasna, ale kazdej ma jinej nazor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 jn, grafika byla v některých momentech dechberoucí, ale hlavně, ta hra mě bavila 100x více než třeba KZ2. I atmosférou mi přišla naprosto úžasná, na 3 se opravdu těším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 nic proti ale byl to jen billboard.....když budu chtít tak udělám velký billboard na MGS 5 klidně v cz a reálné to je...může to být jen výstřelek, tak bych se moc neradoval :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 nic proti ale byl to jen billboard.....když budu chtít tak udělám velký billboard na MGS 5 klidně v cz a reálné to je...může to být jen výstřelek, tak bych se moc neradoval :D no, vzhledem k tomu, že hoši z Insomniac to nepopřeli, tak si myslím, že to není fake Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 Ale je fakt ze se takle da udelat billboard treba na NHL 13, no problem. Alw uz predtim bylo receno ze to ma bejt triologie. A Retribution bych do toho cepocital Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Říjen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2009 na konci dvojky si nechali v pribehu otevrena vratka tak muzou pokracovat s jinou postavou nevim proc by se meli drzet jedne linie a neudelat uplne jinou hru treba o par let dale Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Říjen 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2009 Wuuu! Doufam ze to nebude kachna, protoze Resistance 2 maj ohranej do zakladu, podle me nejlepsi hra na PS3. Cože ? Nejlepší hra ? V čem prosimtě ? Jednička ještě ušla, ale dvojka už byla strašná nuda a stereotyp... tý bych dal mac 50-60% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Říjen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2009 stereotypni mi spis prisla jednicka... to bylo porad to sami i co se grafickeho vzhledu a prostredi tyka, dvojka se opravdu podle i me jedna z nejvice vydarenych PS3 titulu! I hratelnost je dobra, samozrejme, v ramci moznosti. Ovsem jestli je toto nonfake zprava, tak sem moc natesenej! Konec RS2 byl hodne citovej! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fraj Odesláno Říjen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2009 Tomu, že trojka bude věřim, ale tenhle billboard stim podle mě nebude mít nic společnýho. Když už by Insomniac Games chtěli dělat reklamu touhle cestou tak by určitě vybrali pro ten billboard jiný místo a ne (jak to vypadá) takovouhle zapadlou díru.. Podle mě buď práce nějakýho grafika, a nebo tam ten plakát skutečně je, ale dal si ho tam nějakej člověk jen aby zblbnul lidi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Říjen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2009 Cože ? Nejlepší hra ? V čem prosimtě ? Jednička ještě ušla, ale dvojka už byla strašná nuda a stereotyp... tý bych dal mac 50-60% Ja furt rikam, neberte ten koks! Jednicka usla? Tak se koukni na hodnoceni, jednicka byla prumer a dvojka to totalne vytahla na vrchol a odstranila stereotyp, zadny ukazatel zdravi, behani, zamerovani a spousta napravenejch kiksu. IGN 9/10, BonusWeb 92%... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Říjen 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2009 Na recenze na IGn nekoukám od doby, co nudnýmu GTA IV dali 10/10.. wtf ? Vždyť to je naprosto nudná hra... Prostě hry se daj dneska hodnotit jen když si ji zahraješ sám a mě se Resistance nelíbí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Říjen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2009 Na recenze na IGn nekoukám od doby, co nudnýmu GTA IV dali 10/10.. wtf ? Vždyť to je naprosto nudná hra...Prostě hry se daj dneska hodnotit jen když si ji zahraješ sám a mě se Resistance nelíbí... tohle je prostě věc názorů, tobě se nelíbí ani Uncharted :lol::lol: podle mě je Resistance 2 skvělá hra, atmosféra, grafika i hratelnost, ani jednou jsem se u ní nenudil. Jinak, ten obrázek je z jednoho filmu, ten billboard v něm byl použit jako kulisa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Říjen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2009 GTA IV nudna hra? Kdyz tomu skoro vsechny weby daj 8 nebo 9 z 10, tak to asi nudna hra nebude. Mozna tebe to nebavi, ale to je trochu jina vec. A vzhledem k tomu jakej je IGN gigant si myslim ze jeho hodnoceni ma vahu. Lidi by se meli naucit rikat, "me se to nelibi" a ne "to je nudny". A Resistance 2 a GTA IV sou jedny z nejlepsich titulu. Me taky nebavi Tekken a Resident Evil a Final Fantasy a nerikam ze je to nuda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Říjen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2009 hele ridit se recenzema z nejakych webu / casopisu je fakt o nicem, jelikoz nikdy nevis jestli neni recenze podplacena, nebo podobne... Urco je rozhodujici nazor samotheho hrace, ale pravda, ze rict, ze Resistance 1 byl super, zajimavej, nebyla to nuda a Resistance 2 byl vsechno tohle... Jeste kdyz to spis plati opacne, je trochu mimo misu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Říjen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2009 ja vim ze je to o nicem, ale kdyz stejny hodnoceni daj vsechny velky weby, tak si myslim ze to neco znamena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
For_est-5 Odesláno Říjen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2009 Tak nemá tady cenu diskutovat jestli je bilboard pravý nebo není, myslím že po úspěchu dvojky bude i trojka, ale hra je určitě ve vývoji nebo na jeho začátku to nepochybně a vyjde stejně až budou na trhu nové konzole protože Resistance je silná značka a Sony určitě nebude takový trumf vytahovat z kapsy ještě na PS3. Quote:Primátor: nemůžeš se řídit podle recenzí na webu, je to samozřejmě jakési vodítko k tomu jestli ta hra není úplná srač..., je to o tom jak komu ta hra sedne, mě třeba nebavil vůbec killzone 2 a jaké má hodnocení na Bonusweb, nebo totálně nudný podle mě Uncharted 1 Drakes Fortune a jak je hodnocený Jo a u GTA 4 jsem se teda moc nebavil, protože na té hře nic zábavného nebylo:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Říjen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2009 ja sem se teda u GTA IV bavil dost, ta hra je dokonala. I tady skoncila na druhem miste. Ja nerikam ze se podle toho ma ridit, me jen stve kdyz nekdo rekne ze ta hra je o nicem, misto toho aby rek ze to nebavi jeho :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Říjen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2009 O ty hre se v soucasny dobe vi jen to, jak se bude jmenovat a vy tu hned vyblejete 2 stranky prispevku plny dohadu o nejakych billboardech a o tom, jak je GTA IV nudna hra... Jen tak dal... Prozatim lock, az se bude o hre vedet neco novyho, unlocknu ja, popripade jinej mod PS3 sekce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Srpen 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2010 Před chvilkou oficiálně oznámeno na herní výstavě GamesCon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.