Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Resistance 3


tekken90

Recommended Posts

Platformy: Playstation 3

Datum vydání: TBA

Resistance 3 potvrzena

Každý oznamuje svoji novou hru po svém. Někdo ji oznamuje pomocí odpočítávání na webu, někdo zase vyvěsí plakát a čeká, až si ho někdo všimne. Jako nyní učinil Insomniac Games s ještě neoznámenou hrou Resistence 3. Vezměte si, že jedete po dálnici a najednou vás praští do očí obrovský banner s nápisem Resistance 3, jako se to stalo jednomu americkému kolegovi. Ten ani na chvilku nezaváhal a o svůj úlovek se podělil se všemi hráči na internetu http://konzolista.cz/obrazky/resi3.jpg . Samotné logo se moc nezměnilo, akorát v něm můžeme nově vidět Sochu Svobody. Insomniac Games zřejmě třetí díl Resistence oznámí už během následujících týdnů, až vydá posledního Ratcheta. Do té doby musíme čekat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nic proti ale byl to jen billboard.....když budu chtít tak udělám velký billboard na MGS 5 klidně v cz a reálné to je...může to být jen výstřelek, tak bych se moc neradoval :D

no, vzhledem k tomu, že hoši z Insomniac to nepopřeli, tak si myslím, že to není fake

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Wuuu! Doufam ze to nebude kachna, protoze Resistance 2 maj ohranej do zakladu, podle me nejlepsi hra na PS3.

Cože ? Nejlepší hra ? V čem prosimtě ? Jednička ještě ušla, ale dvojka už byla strašná nuda a stereotyp... tý bych dal mac 50-60%

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

stereotypni mi spis prisla jednicka... to bylo porad to sami i co se grafickeho vzhledu a prostredi tyka,

dvojka se opravdu podle i me jedna z nejvice vydarenych PS3 titulu!

I hratelnost je dobra, samozrejme, v ramci moznosti.

Ovsem jestli je toto nonfake zprava, tak sem moc natesenej! Konec RS2 byl hodne citovej!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tomu, že trojka bude věřim, ale tenhle billboard stim podle mě nebude mít nic společnýho. Když už by Insomniac Games chtěli dělat reklamu touhle cestou tak by určitě vybrali pro ten billboard jiný místo a ne (jak to vypadá) takovouhle zapadlou díru..

Podle mě buď práce nějakýho grafika, a nebo tam ten plakát skutečně je, ale dal si ho tam nějakej člověk jen aby zblbnul lidi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Cože ? Nejlepší hra ? V čem prosimtě ? Jednička ještě ušla, ale dvojka už byla strašná nuda a stereotyp... tý bych dal mac 50-60%

Ja furt rikam, neberte ten koks! Jednicka usla? Tak se koukni na hodnoceni, jednicka byla prumer a dvojka to totalne vytahla na vrchol a odstranila stereotyp, zadny ukazatel zdravi, behani, zamerovani a spousta napravenejch kiksu.

IGN 9/10, BonusWeb 92%...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na recenze na IGn nekoukám od doby, co nudnýmu GTA IV dali 10/10.. wtf ? Vždyť to je naprosto nudná hra...

Prostě hry se daj dneska hodnotit jen když si ji zahraješ sám a mě se Resistance nelíbí...

tohle je prostě věc názorů, tobě se nelíbí ani Uncharted :lol::lol: podle mě je Resistance 2 skvělá hra, atmosféra, grafika i hratelnost, ani jednou jsem se u ní nenudil.

Jinak, ten obrázek je z jednoho filmu, ten billboard v něm byl použit jako kulisa

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

GTA IV nudna hra? Kdyz tomu skoro vsechny weby daj 8 nebo 9 z 10, tak to asi nudna hra nebude. Mozna tebe to nebavi, ale to je trochu jina vec. A vzhledem k tomu jakej je IGN gigant si myslim ze jeho hodnoceni ma vahu.

Lidi by se meli naucit rikat, "me se to nelibi" a ne "to je nudny". A Resistance 2 a GTA IV sou jedny z nejlepsich titulu.

Me taky nebavi Tekken a Resident Evil a Final Fantasy a nerikam ze je to nuda

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

hele ridit se recenzema z nejakych webu / casopisu je fakt o nicem, jelikoz nikdy nevis jestli neni recenze podplacena, nebo podobne... Urco je rozhodujici nazor samotheho hrace, ale pravda, ze rict, ze Resistance 1 byl super, zajimavej, nebyla to nuda a Resistance 2 byl vsechno tohle... Jeste kdyz to spis plati opacne, je trochu mimo misu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak nemá tady cenu diskutovat jestli je bilboard pravý nebo není, myslím že po úspěchu dvojky bude i trojka, ale hra je určitě ve vývoji nebo na jeho začátku to nepochybně a vyjde stejně až budou na trhu nové konzole protože Resistance je silná značka a Sony určitě nebude takový trumf vytahovat z kapsy ještě na PS3.

Quote:Primátor: nemůžeš se řídit podle recenzí na webu, je to samozřejmě jakési vodítko k tomu jestli ta hra není úplná srač..., je to o tom jak komu ta hra sedne, mě třeba nebavil vůbec killzone 2 a jaké má hodnocení na Bonusweb, nebo totálně nudný podle mě Uncharted 1 Drakes Fortune a jak je hodnocený

Jo a u GTA 4 jsem se teda moc nebavil, protože na té hře nic zábavného nebylo:roll:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

O ty hre se v soucasny dobe vi jen to, jak se bude jmenovat a vy tu hned vyblejete 2 stranky prispevku plny dohadu o nejakych billboardech a o tom, jak je GTA IV nudna hra...

Jen tak dal...

Prozatim lock, az se bude o hre vedet neco novyho, unlocknu ja, popripade jinej mod PS3 sekce.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 10 months later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu