Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Poradte dobre RPG

Fofr

Recommended Posts

Ahoj lidicky,

jsem vlastnikem PSP zatim pouze dva dny, cili omluvte prosim mou neznalost. Chtel bych vas pozadat o radu s vyberem hry. Velice rad bych si zahral nejake dobre RPG (neco na styl WOW nebo Oblivion). Nemusi to byt ve 3D grafice, velice rad se spokojim i s malovanou grafikou, proste hlavne aby to vypadalo dobre a bylo to navic dobre hratlelne.

Mohli by jste mi neco poradit?

dale bych se vas jeste velice rad zeptal, zda PSP nevyslo neco jako Heroes of Migth and Magic (tahle serie her nevyzadovala nijak extremni graficke pozadavky, ale vyznacovala se perfektni hratelnosti a zabavnosti), kdyz tak poradte! Dekuji.

Fofr

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dungeon Siege: Throne of Agony

Untold Legends 2: The Warriors Code

Puzzle Quest: Challenge the Warlords

Marvel Ultimate Alliance

Gurumin - A Monstrous Adventure

Tyhle ti muzu svedomite doporucit az na Gurumina, toho sem jeste nehral, ale pry skvost ;)

Odkaz ke komentáři

To jsem ani necekal, ze tak rychle odepisete. Moc dekuji. Nahazeli jste mi tady toho hodne, nechi otravovat, ale nepomohli by jste mi vybrat nejakou, ktera ja z nich graficky nejprehlednejsi a hodne dobre hratelna? Jak rikam, nepotrebuji neprehlednou 3D grafiku /abych to vysvetlil, koupil jsem si noveho prince, ale graficky je to opravdu hodne neprehledne a nehraje se mi to dobre, cili jak rikam, spokojim se s klasickym pohledem shora, ale aby to vypadalo hezky a hlavne aby to bylo moc dobre hratelne). proste neco ve stylu WOW nebo Dungeon Siege (popr. Line Age)....

Odkaz ke komentáři

To jsem ani necekal, ze tak rychle odepisete. Moc dekuji. Nahazeli jste mi tady toho hodne, nechi otravovat, ale nepomohli by jste mi vybrat nejakou, ktera ja z nich graficky nejprehlednejsi a hodne dobre hratelna? Jak rikam, nepotrebuji neprehlednou 3D grafiku /abych to vysvetlil, koupil jsem si noveho prince, ale graficky je to opravdu hodne neprehledne a nehraje se mi to dobre, cili jak rikam, spokojim se s klasickym pohledem shora, ale aby to vypadalo hezky a hlavne aby to bylo moc dobre hratelne). proste neco ve stylu WOW nebo Dungeon Siege (popr. Line Age)....

Puzzle Quest......za 2 mesice se nezapomen vratit :angle:

Odkaz ke komentáři

a final fantasy bez pochyby bezchybná hra ta je snad ještě lepší než blade dancer

ta je určitě lepší než blade dancer...bohužel na psp je zatím jen předělávka FF1...já osobně se už nemůžu dočkat FF7: crisis core...ale už to nebude tipycký ff....bude to akčni rpg

Odkaz ke komentáři

Ja za sebe rozhodne doporucuju Final Fanstasy 8 a 9 (z PSX) a pak ted sem rozehral Gurumin, je to spis takova arkada ale fajn. Monster Hunter neni taky uplne spatnej ale docela mi trvalo se zorientovat. A pokud chces jednodussi mlaticku neco jako Diablo, tak Untold Legends. vic sem nemel cest vyzkouset.

Odkaz ke komentáři

Ja za sebe rozhodne doporucuju Final Fanstasy 8 a 9 (z PSX) a pak ted sem rozehral Gurumin, je to spis takova arkada ale fajn. Monster Hunter neni taky uplne spatnej ale docela mi trvalo se zorientovat. A pokud chces jednodussi mlaticku neco jako Diablo, tak Untold Legends. vic sem nemel cest vyzkouset.

tak to radši FF7 a 8, 9 se zas tak nelíbila

Odkaz ke komentáři

Ja si myslim ze je skoro az zbytecny stahovat dema, to si spis stahni nejakej rip a kdyz se ti to bude libit a budou ti tam ty animace a podobne chybet tak si muzes stahnout full verzi.. stejne v dobe dnesniho internetu je jedno jestli si stahnes o 200-500 MB vic :)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu