Fofr Odesláno Květen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2007 Ahoj lidicky, jsem vlastnikem PSP zatim pouze dva dny, cili omluvte prosim mou neznalost. Chtel bych vas pozadat o radu s vyberem hry. Velice rad bych si zahral nejake dobre RPG (neco na styl WOW nebo Oblivion). Nemusi to byt ve 3D grafice, velice rad se spokojim i s malovanou grafikou, proste hlavne aby to vypadalo dobre a bylo to navic dobre hratlelne. Mohli by jste mi neco poradit? dale bych se vas jeste velice rad zeptal, zda PSP nevyslo neco jako Heroes of Migth and Magic (tahle serie her nevyzadovala nijak extremni graficke pozadavky, ale vyznacovala se perfektni hratelnosti a zabavnosti), kdyz tak poradte! Dekuji. Fofr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Květen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2007 Dungeon Siege: Throne of Agony Untold Legends 2: The Warriors Code Puzzle Quest: Challenge the Warlords Marvel Ultimate Alliance Gurumin - A Monstrous Adventure Tyhle ti muzu svedomite doporucit az na Gurumina, toho sem jeste nehral, ale pry skvost ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Květen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2007 monster hunter freedom valhalla knights Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Květen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2007 co takhle třeba blade dancer velmi dobrá gamesa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Květen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2007 co takhle třeba blade dancer velmi dobrá gamesa taky sem hrál...doporučuju....sem na ni už zapoměl :blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Květen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2007 taky sem hrál...doporučuju....sem na ni už zapoměl :blink: O cem to je? :D Zni to jako tanecni manga film :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fofr Odesláno Květen 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2007 To jsem ani necekal, ze tak rychle odepisete. Moc dekuji. Nahazeli jste mi tady toho hodne, nechi otravovat, ale nepomohli by jste mi vybrat nejakou, ktera ja z nich graficky nejprehlednejsi a hodne dobre hratelna? Jak rikam, nepotrebuji neprehlednou 3D grafiku /abych to vysvetlil, koupil jsem si noveho prince, ale graficky je to opravdu hodne neprehledne a nehraje se mi to dobre, cili jak rikam, spokojim se s klasickym pohledem shora, ale aby to vypadalo hezky a hlavne aby to bylo moc dobre hratelne). proste neco ve stylu WOW nebo Dungeon Siege (popr. Line Age).... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Květen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2007 To jsem ani necekal, ze tak rychle odepisete. Moc dekuji. Nahazeli jste mi tady toho hodne, nechi otravovat, ale nepomohli by jste mi vybrat nejakou, ktera ja z nich graficky nejprehlednejsi a hodne dobre hratelna? Jak rikam, nepotrebuji neprehlednou 3D grafiku /abych to vysvetlil, koupil jsem si noveho prince, ale graficky je to opravdu hodne neprehledne a nehraje se mi to dobre, cili jak rikam, spokojim se s klasickym pohledem shora, ale aby to vypadalo hezky a hlavne aby to bylo moc dobre hratelne). proste neco ve stylu WOW nebo Dungeon Siege (popr. Line Age).... Puzzle Quest......za 2 mesice se nezapomen vratit :angle: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Květen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2007 O cem to je? :D Zni to jako tanecni manga film :) je to podobný Final Fantasy...teda až na hratelnost:lol:...blade dancer je za pár hodin....final za několik desítek hodin:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Květen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2007 ja říkám doporučuju Blade Dancer: Lineage of Light, dle meho je best a ještě monster hunter je good Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Květen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2007 a final fantasy bez pochyby bezchybná hra ta je snad ještě lepší než blade dancer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Květen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2007 Vypada to, ze jste mi otevreli novy svet :shock: tekken90+narliza nekolik symbolickych Points ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fofr Odesláno Květen 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2007 Puzzle Quest......za 2 mesice se nezapomen vratit :angle: Jak to myslis s temi dvemi mesici? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Květen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2007 a final fantasy bez pochyby bezchybná hra ta je snad ještě lepší než blade dancer ta je určitě lepší než blade dancer...bohužel na psp je zatím jen předělávka FF1...já osobně se už nemůžu dočkat FF7: crisis core...ale už to nebude tipycký ff....bude to akčni rpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Květen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2007 Jak to myslis s temi dvemi mesici? Jako, ze ta hra je desne na dlouho ( da se hrat vzdy a vsude) a tady na fore se venuje spousta lidi ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fofr Odesláno Květen 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2007 Hele chlapi, da se toho Puzzle Quest nekde sehnat alespon demicko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kronoss Odesláno Květen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2007 Ja za sebe rozhodne doporucuju Final Fanstasy 8 a 9 (z PSX) a pak ted sem rozehral Gurumin, je to spis takova arkada ale fajn. Monster Hunter neni taky uplne spatnej ale docela mi trvalo se zorientovat. A pokud chces jednodussi mlaticku neco jako Diablo, tak Untold Legends. vic sem nemel cest vyzkouset. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Květen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2007 Ja za sebe rozhodne doporucuju Final Fanstasy 8 a 9 (z PSX) a pak ted sem rozehral Gurumin, je to spis takova arkada ale fajn. Monster Hunter neni taky uplne spatnej ale docela mi trvalo se zorientovat. A pokud chces jednodussi mlaticku neco jako Diablo, tak Untold Legends. vic sem nemel cest vyzkouset. tak to radši FF7 a 8, 9 se zas tak nelíbila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Květen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2007 Jedine Dungeon Siege.. Fakt je to hra ktera ti zabere tydny mozna i mesice nez ji vyhrajes... Mluvim z vlastni skusenosti.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fofr Odesláno Květen 7, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2007 ok dikes za rady. Daji se nekde sehnat demicka tech her? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Květen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2007 ok dikes za rady. Daji se nekde sehnat demicka tech her? mysli ze jo bez se podivat na stary topicy her nekdo tam nabizel dema skoro na vsechno myslim ze to tam je.:thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kronoss Odesláno Květen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2007 Ja si myslim ze je skoro az zbytecny stahovat dema, to si spis stahni nejakej rip a kdyz se ti to bude libit a budou ti tam ty animace a podobne chybet tak si muzes stahnout full verzi.. stejne v dobe dnesniho internetu je jedno jestli si stahnes o 200-500 MB vic :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fofr Odesláno Květen 7, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2007 njn, sere me ze mam firmware 3.40, cili si tam nemuzu davat neoriginalky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kronoss Odesláno Květen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2007 mno, tak to je na hovno, ale muzes se regnout na www.yourpsp.com a tam si myslim muzes stahnout hafec veci vcetne dem... mozna se pletu, tak me kdyztak opravte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.