Kony.cz Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 pridam se taky .. tedka stahuju hru.. sice jsem fotbal jeste nikdy nehral ale proc ne... moje ICQ 177496090, kdyby me mohl nekdo kontaktovat na ICQ a povysvetloval jak se propojit atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wlk Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 tak jak ste na tom, vy prihlaseni????? Hraje se nebo jak? :) zatim je odehranej pouze muj zapas s elmateem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 tak jak ste na tom, vy prihlaseni????? Hraje se nebo jak? :) zatim je odehranej pouze muj zapas s elmateem? já prave čekám, jestli mě vemou nebo ne, rád bych si zahrál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wlk Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 urcite te vemou, ciom vic lidi tim lip, akorat to tu nejak vazne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony.cz Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 Tak ja jsem vcera nahral a do rana jsem hral :)))) takze bych si taky zahral, (uz jsem se to aji naucil docela ovladat, uz aspon vim jaky tlacitko je na co). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wlk Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 super tak honem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 odhlašuju se.. vůbec na to nemám čas.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 taky se bohuzel odhlasuji nestiham :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wlk Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 no tak to asi zabalime...pac to nema smysl, kdyz se tady nic nedeje............ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cool.Majkl Odesláno Říjen 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 Jak tak koukám, tak z toho asi nic nebude..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wlk Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 njn, ale je to skoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.