Lazyt Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 Nevěděl jsem kde toto téma mám založit tak sem to dal sem. Doistal sem rozbittej mobil k750i. ale je bohuže nefunkční. Nejde zapnout,a nedá se nabít. Čím to může být. Může to být už pošlá baterka ? Nebo zničený celý mobil ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 100% zničená zakladní deska telefonu :P Takže jako kdyby zničenej celej telefon :( Pokud máš zájem můžu ti nabídnout W800I stejný telefon akorát ve WalkMan verzi ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Říjen 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 takže 100% a dalo by se to opravit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 Lepší už je koupit funkční,než investovat do opravy :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Říjen 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 to si myslím tak mám ho od brách že mu přestal fungovat as tak mi ho dal tak že ho má mdat do opravy a pokud to bude drahý tak na to se*u tak se mi ho povedlo zapnout jelikoz sem do nej dal jinnou baterku ale nedá sew stále nabít to bude furt ten samý problém že ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Říjen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2009 tak se mi ho povedlo zapnout jelikoz sem do nej dal jinnou baterku ale nedá sew stále nabít to bude furt ten samý problém že ? no jestli se da zapnout a funguje s jinou baterkou a neda se nabit tak bude vymletej ten konektor dole.....ale taky to muze bejt zakladni deskou...ale to spis ne..to by se ani nezapnul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Říjen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2009 Bude tam špatný kontakt,zkusil bych ho vzít do opravny zeptat se na cenu opravy a popřípadě se rozhodnout :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.