Olaf Odesláno Říjen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2009 Jo a jinak si nemyslim ze je tohle vic Falloutvske nezsamotny Fallout, ten mel nezapomenutlnou atmoferu, dokonalou iluzi postapokalyptickeho sveta.] sorry za off topic Dokonalou iluzi postapokalYptIckeho (nemuzu se uz divat, jak tady kazdej druhej tohle slovo przni :roll: ) mely puvodni Fallouty. Doporucuju. Jestli vam jde o hratelnost a ne o dokonalou grafiku, jdete do nich. Jsou 2D a grafika z roku jedna, ale nezapomente, ze jsou to pres deset let stare hry. F3 je skvely, o tom zadna, ale Bethesda z nej udelala neco jako Oblivion... Pro vice info klikni sem: http://www.neoseeker.com/news/9147-commentary-11-ways-fallout-2-was-better-than-fallout-3/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Říjen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2009 Ještě jedna věc ... jak ste spokojeni s tím co styhle hry děla rarytu a tím je generátor zbraní ... jak se stím chlubily vývojaři... fak to generuje nahodně zbraně :D 2) je tam možnost si ze začatku zvolit obtížnostjak někdo píše je to prý dost HC a takový nemam rád :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orgilion Odesláno Říjen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2009 Generátor zbraní funguje suprově je i poměrně dost modelů, obtížnost se myslim volit nedá nebo sem na to nepřišel. Obtížnost se mění vůči počtu hráčůl co hrajou - víc hráčů větší obtížnost ale taky lepší loot věciček. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Říjen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2009 Generátor zbraní funguje suprově je i poměrně dost modelů, obtížnost se myslim volit nedá nebo sem na to nepřišel. Obtížnost se mění vůči počtu hráčůl co hrajou - víc hráčů větší obtížnost ale taky lepší loot věciček. Takže když hraješ sam SP tak máš nějaký kolegy kteří ti pomáhaj...něco na spůsob L4D... nebo jak myslíš větší počet hráčů :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orgilion Odesláno Říjen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2009 Když hraješ SP tak seš na to sám :), pokud hraješ co-op tak je hra težší v závislosti kolik hraje s tebou lidí. Takže jak hraju sám tak mam chvilkama problémy ale dá se to, ale začal sem novou gamesu s kámošem ve split-screenu a je to určitě težší potvory davaj větší dmg a člověk de rychlejc k zemi aspoň mě to tak přijde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2009 sorry za off topicDokonalou iluzi postapokalYptIckeho (nemuzu se uz divat, jak tady kazdej druhej tohle slovo przni :roll: ) mely puvodni Fallouty. Doporucuju. Jestli vam jde o hratelnost a ne o dokonalou grafiku, jdete do nich. Jsou 2D a grafika z roku jedna, ale nezapomente, ze jsou to pres deset let stare hry. F3 je skvely, o tom zadna, ale Bethesda z nej udelala neco jako Oblivion... Pro vice info klikni sem: http://www.neoseeker.com/news/9147-commentary-11-ways-fallout-2-was-better-than-fallout-3/ Za postapokaliptycky se omlouvam, psal jsem to rano jak jsem vstal, takze jsem byl jeste rozespalej a opisoval jsem to z predchoziho postu. Jinak, F1 a F2 jsem sice nehral a vim ze F3 je v podstate Oblivion ve Wastelandu, ja ale nemluvil o hratelnosti (ktera mi stejne pripada skvela, jaleikoz neznam prvni dva dily) ale o zpracovani (cimz nutne nemyslim grafiku, ale spis design). Tady se neda uprit ze je to vic postapokalypticke nez borderlands (priznam se, ze mi to tam ani nepripada moc postapokalypticke, spis jako nejaka jina planeta, trochu mi to pripomina Tatooine z SW) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
En3mY Odesláno Říjen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2009 chtel sem se zeptat - da se tam sbirat i obleceni ( brneni , popr. takticky doplnky ) jako v F3 a nebo sou tam jen ty zbrane ? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orgilion Odesláno Říjen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2009 chtel sem se zeptat - da se tam sbirat i obleceni ( brneni , popr. takticky doplnky ) jako v F3 a nebo sou tam jen ty zbrane ? :-) Daj se sbírat zbraně, náboje, prachy, vylepšování granátů, generátor štítu a vylepšení pro jednotlivou classu co přidává bonusy ke skillům, střelbě atp. a taky vylepšení pro main skill - Bloodwinga, věžičku, berserker a co má sirena nevim nehrál sem ji ještě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Říjen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2009 Tam je víc postav jo tak to super ... to mě donutí zahrát si to několikrát :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2009 Daj se sbírat zbraně, náboje, prachy, vylepšování granátů, generátor štítu a vylepšení pro jednotlivou classu co přidává bonusy ke skillům, střelbě atp. a taky vylepšení pro main skill - Bloodwinga, věžičku, berserker a co má sirena nevim nehrál sem ji ještě. Obůeceni nelze sbirat a celkove jde vzhled postav jen minimalne (konkretne trema barvama, zpravidla 1 pro kshoty, 1 pro vrsek a 1 pro njaky dopnek). A co se tyce siren, ta phase walk, tedy schopnost se na chvil znevidelnit a pohybovat se strasne rachle a po vyjiti z tohle rezimu kolem sebe vypusti nicivou siloou vlnu, ale zas tak cool to neni. Zajibamalo y me spis jak je bloodwing silny? V jednom videu jsem videl jak rozcupoval asi pet banditu. A jak je to z berserkrem? Nabiji se casove a nebo damgem? A je pravda ze ses pri jeho trvani naprosto nezranitelny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orgilion Odesláno Říjen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2009 Bloodwing je hustej :) mam teda zatim útok jen na jednoho nepřitele, ale na nějakym 23 udělá pěknej dmg něco kolem 1200 dmg + dmg bonus z krystalů což nevydrží žádnej normal ani silnější mob, poslední skill ve stromu pro bloodwinga je že napadne dva cíle počítám že každej další bodík to zvedne o dalšího. Berserker je časově - když seš v něm máš absolutní immunitu od všeho dmg hrozně při tom Brick řve chcechtá se jak magor a LT a RT ničíš pěsťovkama všechno kolem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2009 Bloodwing je hustej :) mam teda zatim útok jen na jednoho nepřitele, ale na nějakym 23 udělá pěknej dmg něco kolem 1200 dmg + bonus zkrystalů což nevydrží žádnej normal ani silnější mob, poslední skill ve stromu pro bloodwinga je že napadne dva cíle počítám že každej další bodík to zvedne o dalšího. Berserker je časově - když seš v něm máš absolutní immunitu od všeho dmg hrozně při tom Brick řve chcechtá se jak magor a LT a RT ničíš pěsťovkama všechno kolem :) Super. A dpta. Jak si zabil boneheada (respk. byl to pro tebe problem?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Říjen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2009 Tak na to se hoodně těším a jak tak koukám tak gearbox nezklamaly :D snad to bude stejně dobrý jak zde píšete ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orgilion Odesláno Říjen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2009 Super. A dpta. Jak si zabil boneheada (respk. byl to pro tebe problem?) Největší problém byl asi na začátku Nine Toes ten mě potrápil pak už to šlo všechno samo jak sem si to oťukal, tydle první "bossíci" sou v "pohodě" ale třeba Boss na konci tý první mapy to je krapet výzva nebo ScagZilla :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nytram Odesláno Říjen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2009 pls nevite jak na toho boneheada? jinak supr hra sem nadšenej. bloodwing dost dobra vecicka. mrte se my libi ta grafika. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SWITCH Odesláno Říjen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2009 Znicil jsem ho sniperkou s optikou (nazev nevim) a rozstrilel ho pres plot.Nakup ale maximum naboju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ji2 Odesláno Říjen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2009 Je nutný mít alespoň level 10. Doporučuju předtím splnit quest s kytkama (nasbírat 8 plodnic ve vedlejší lokaci), kdy na konci získáš sniperku s vysokym poškozením a tou ho pak sejmout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Říjen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2009 A ještějedna otázka ... když vemu kvest tak se mi ma mapě ukáže alespoň přibližna pozice kde se to nachýzí ... je to free formová hra (otevřený svět ) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SWITCH Odesláno Říjen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2009 Ukáže se přesná pozice kam máš jít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sid1468621394 Odesláno Říjen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2009 Bloodwing je hustej :) mam teda zatim útok jen na jednoho nepřitele, ale na nějakym 23 udělá pěknej dmg něco kolem 1200 dmg + dmg bonus z krystalů což nevydrží žádnej normal ani silnější mob, poslední skill ve stromu pro bloodwinga je že napadne dva cíle počítám že každej další bodík to zvedne o dalšího. Berserker je časově - když seš v něm máš absolutní immunitu od všeho dmg hrozně při tom Brick řve chcechtá se jak magor a LT a RT ničíš pěsťovkama všechno kolem :) Není pravda, že během berserku jste nezranitelní, můžete úplně normálně umřít. Výhoda spočívá v tom, že se vám začne při spuštění berserku dost rychle regenerovat zdraví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orgilion Odesláno Říjen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2009 Není pravda, že během berserku jste nezranitelní, můžete úplně normálně umřít. Výhoda spočívá v tom, že se vám začne při spuštění berserku dost rychle regenerovat zdraví. Tak mě to asi nepřišlo na tom začátku hry, ale asi máš pravdu se omlouvám za mystifikaci ............. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sid1468621394 Odesláno Říjen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2009 Tak mě to asi nepřišlo na tom začátku hry, ale asi máš pravdu se omlouvám za mystifikaci ............. Nic se neděje :) Neměl jste někdo problém s úkolem, kde máte najít 4 části odstřelovačky poblíž vstupu do doupěte nájezdníků? Nemůžu nikde najít poslední část... Někde jsem četl, že je to asi bug, nějakej borec psal, že párkrát restartoval celej úkol a že se tam potom to hledí objevilo.. Nemáte někdo stejnej problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orgilion Odesláno Říjen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2009 Nic se neděje :) Neměl jste někdo problém s úkolem, kde máte najít 4 části odstřelovačky poblíž vstupu do doupěte nájezdníků? Nemůžu nikde najít poslední část... Někde jsem četl, že je to asi bug, nějakej borec psal, že párkrát restartoval celej úkol a že se tam potom to hledí objevilo.. Nemáte někdo stejnej problém? Hledí sem našel ale leželo úplně jinde než ukazoval ten pomocník na Qsty ale už si nevzpomenu kde, to třeba mě nejde udělat zase Revolver Q tam me chybí taky jeden kus jak kdyby byl zapadlej v textuře nebo co. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sid1468621394 Odesláno Říjen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2009 OK, díky za tip :) Zkusím to znova všecko okolo proleťet a snad to hledí najdu... Díky za tip! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haja Odesláno Říjen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2009 cau, jako docela su nasrane mam zabit toho velkyho dacana v tom hangaru (ukol se menuje-mine gate key)ale jelikoz nemam naboje jen toho ptaka (hraju za huntera-sniper) tak ho asi tezko zabiju a vratit se pro naboje nemuzu protoze nepochopitelne dementne se tam objevujou zas ti nepratele a to ze se objevujou znova me hodne znechutilo tu hru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.