sid1468621394 Odesláno Říjen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2009 No, ja ho zabil cca za 5 minut, měl jsem nějakou sniperku co dávala ještě rány ohněm, jednou mě zabil, tak jsem na něj běžel podruhé. Těsně před vchodem do toho hangáru je taková "díra" do země, na krajích sou krabice přes které vyskáčeš do toho hangáru. A já stál na jedné té krabici a těsně kolem zdi jsem mu dával headshoty tou sniperkou. Za pár chvilek bylo po boji. A taky se nemůžeš divit, že tě naštve hra, ve které nemůžeš zabít bosse protože nemáš munici. Právě proto se tam znovu spawnujou ty slabší nepřátelé, aby se ti nestalo, že budeš bez municeee nebo peněz. Určitě to zvládneš, nevzdávej to :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haja Odesláno Říjen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2009 ja sem ho umlatil tem ptakem a trvalo lo to asi 45 min mozna vic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Říjen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2009 na gt se objevil první rewiev celkové hodnocení je 8.4... což je podle mě hodně slušná :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orgilion Odesláno Říjen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2009 na gt se objevil první rewiev celkové hodnocení je 8.4... což je podle mě hodně slušná :D Jj IGN má recenzi 8.8/10 a Teamxbox 9/10 Silver Editors Choice, osobně tomu dávám 9.5/10 prostě je to bomba :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Říjen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2009 zkuste to nekdo srovnat s falloutem 3. Me jako fandu f1, 2 3ka vubec nechytla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ji2 Odesláno Říjen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2009 Mě to pomalu přestává bavit - je to vystavěný na totožnym principu jako Diablo, jen s tím rozdílem, že zábavnosti Diabla to nedosahuje ani z poloviny. Akční RPG, výběr přednastavených charakterů na začátku, dle vzácnosti odstupňované a náhodně generované zbraně, levely a investice do skillů atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Říjen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2009 Hele šel by hrát ten Co-op po Livu s třeba 3 lidma ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deity Odesláno Říjen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2009 Mě tahle hra naprosto pohltila :) ... Tyhle RPG já naprosto žeru , super grafiku , hratelnost , možnosti , arsenál zbraní , super charakter ( Siren :cheesygrin: ) . No nemůžu se toho nabažit,už se těšim na co-op :) ... u mě má 9.5/10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 Na metacriticu (stranka zdruzujici hodnoceni ze vsech webu a casaku) ma hodnoceni 86, coz je velmi slusne. Jinak, ackoliv je to dobra hra, urcite bych dal prednost Falloutu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 konečně mě to chytlo jako pořádný RPG ... tak co kolik máte level? :D ... já mám 18 za chvíli bude 19 xD ... a jakou máte nejsilnější zbraŇ ? :D já mám zatím nějakou snipu kterou dám na jednu ránu 1300 xD ale nejsilnější asi nebude pak mám jeden samopal ten dá jedným nábojem něco kolem 100 i když jak komu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orgilion Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 Včera večer jsem dodělal 27 lvl Hunter - Sniper, Odstřelku mám takovou "slabší" ,ale rychlopalku takže to nahradim svižností střelby má dmg myslim 257. V druhý ruce Shotgun dmg 57 x 11 - zásobník na dvě rány ale většinou nikdo nepřežije prnví ránu (z normálních) a když jo tak druhou už ne :) další dvě zbraně kulomet a repeater jen pro jistotu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 Sirena osmej level ... mam shotgunku ktera ma demage něco málo kolem 20 pak smg samopal s optickým zaměřovačem taky něco málo kolem 20 :D záložní mám tu rychlopalnou pistoly co měl ten první boss (asi nej co zatím mam )stěma psama demage 20 + zápalné střelivo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phx117 Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 Je tam volba obtížnosti,ale ne takova jako normalne,tam musite davat bacha do jakeho questu jdete.Ty questy maj samy o sobe level obtiznosti a ta se pak urcuje podle toho jaky level mate vy,takze se nedivte kdyz mate level 10 a jdete do questu na 15 levlu,ze je to tezke jak prase. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 Na to sem taky dneska přišel ...s levlem 6 sem šel na bandity ci měly level 11 - 13... samozřejmě sem do nich střílel a snima to ani nehlo ale stačilo abych dostal davku od nich a měl sem po štítech ... tak sem šel s levlem 6 sbírat kytky :D tam byly psi level 8-9 byl to sice hukot ale dopadlo to, ted mam level 8 :D ... ted se konečně mužu pustit do banditu na levlu 11 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 fenix xp není damage :D to jsou zkušenosti :D čím slabší zbraň tím více xp :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SWITCH Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 Tak musím potvrdit bug při hledání 4-částí sniperky.Poslední část je uplně jinde než ukazuje mapa ,což zřejmě autoři hry neměli v úmyslu.Snad to nebude problém najít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 Tak musím potvrdit bug při hledání 4-částí sniperky.Poslední část je uplně jinde než ukazuje mapa ,což zřejmě autoři hry neměli v úmyslu.Snad to nebude problém najít. to ti neukazuje kde to je to ti jen ukazuje okruh kde máš hledat ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ojtisek Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 Mám pár otázek ohledně hry. Jak moc je dobrá? Jak si zajišťuje fakt, že je nebo není stereotypní? (když z videí vidím, jak se tam střílí a bije pořád dokola, něco jako Serious Sam). Jak moc velký důraz je kladen na RPG systém? A v neposlední řadě taky, jak se vám jeví grafika? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smack Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 Zatim sem Borderland hral asi hodku no zatim se mi dost zamlouva a vypada moc pekne prostredi jak z meho oblibeneho filmu Mad Max. Zajimava grafika dobra hratelnost RPG prvky nemuzu posoudit za tak kratkou dobu ale hra vypada moc fajn :) . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 fenix xp není damage :D to jsou zkušenosti :D čím slabší zbraň tím více xp :D no jo nevyznám se v RPG moc je neharju proto xp :D no nic opravím to :D ale je to mazec hra :D dost mě to chytlo a hlavně tou grafikou ta je výborná :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sram_a Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 mam huntera skoro 17 lvl. a musim rict ze tato hra je fakt skvela doufam ze se tam obevi vic priser zatim je to takova klasika strileci postavicky,coklove,behaci postavicky a ptaci xD TAM BY se mel potom otevrit nejaky novi svet nebo tak ne? kdyz sem tam dojel nakonec te mapy tak tam byl ten maly robot a jak kdyby nejaka brana ale to se asi otevre na vetsim lvl :-DJINnak nemuzu si pomoct ale zezacatku mi to pripominalo wowko xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheva Odesláno Říjen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2009 Jak mě RPG nebaví, tak tohle uplně žeru :D a v CO-OPu je to ještě daleko větší prdel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Říjen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2009 Tedka mam takovou prekerku ... nemam prachy ani naboje jsem na 12l a mam tam pár banditů na patnacce jak sakra snima mam jit do fightu kdyz jsem bez zbranej a oni jednou me seberou pulku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haja Odesláno Říjen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2009 mam podomnou situaci jak kolega nademnou ale mam hodne naboju ale moc to neubira to godzile(lvl. 21) jak ste v ty arene a sebere te ji to zradlo proste toho psa nebo co to je.Su level 17 nebo mozna 18 ted nevim ale vubec ji to neubira myslim si ze kdybych do ni vysil vsechny naboje co mam do vsech pusek tak ji tak max. uberu pulku te strasny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navrc Odesláno Říjen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2009 Vzdycky musis strilet jak otevrenu tu tlamu a dela takovej ten paprsek to podleme ubira nejvic dneska sem ho zabijel a dal sem ho na poprve :D staci dobre utikat a skakat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.