Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Borderlands

Silas

Recommended Posts

No, ja ho zabil cca za 5 minut, měl jsem nějakou sniperku co dávala ještě rány ohněm, jednou mě zabil, tak jsem na něj běžel podruhé. Těsně před vchodem do toho hangáru je taková "díra" do země, na krajích sou krabice přes které vyskáčeš do toho hangáru. A já stál na jedné té krabici a těsně kolem zdi jsem mu dával headshoty tou sniperkou. Za pár chvilek bylo po boji. A taky se nemůžeš divit, že tě naštve hra, ve které nemůžeš zabít bosse protože nemáš munici. Právě proto se tam znovu spawnujou ty slabší nepřátelé, aby se ti nestalo, že budeš bez municeee nebo peněz. Určitě to zvládneš, nevzdávej to :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 171
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Mě to pomalu přestává bavit - je to vystavěný na totožnym principu jako Diablo, jen s tím rozdílem, že zábavnosti Diabla to nedosahuje ani z poloviny. Akční RPG, výběr přednastavených charakterů na začátku, dle vzácnosti odstupňované a náhodně generované zbraně, levely a investice do skillů atd.

Odkaz ke komentáři

konečně mě to chytlo jako pořádný RPG ... tak co kolik máte level? :D ... já mám 18 za chvíli bude 19 xD ... a jakou máte nejsilnější zbraŇ ? :D já mám zatím nějakou snipu kterou dám na jednu ránu 1300 xD ale nejsilnější asi nebude pak mám jeden samopal ten dá jedným nábojem něco kolem 100 i když jak komu :)

Odkaz ke komentáři

Včera večer jsem dodělal 27 lvl Hunter - Sniper, Odstřelku mám takovou "slabší" ,ale rychlopalku takže to nahradim svižností střelby má dmg myslim 257. V druhý ruce Shotgun dmg 57 x 11 - zásobník na dvě rány ale většinou nikdo nepřežije prnví ránu (z normálních) a když jo tak druhou už ne :) další dvě zbraně kulomet a repeater jen pro jistotu :)

Odkaz ke komentáři

Sirena osmej level ... mam shotgunku ktera ma demage něco málo kolem 20

pak smg samopal s optickým zaměřovačem taky něco málo kolem 20 :D

záložní mám tu rychlopalnou pistoly co měl ten první boss (asi nej co zatím mam )stěma

psama demage 20 + zápalné střelivo :D

Odkaz ke komentáři

Je tam volba obtížnosti,ale ne takova jako normalne,tam musite davat bacha do jakeho questu jdete.Ty questy maj samy o sobe level obtiznosti a ta se pak urcuje podle toho jaky level mate vy,takze se nedivte kdyz mate level 10 a jdete do questu na 15 levlu,ze je to tezke jak prase.

Odkaz ke komentáři

Na to sem taky dneska přišel ...s levlem 6 sem šel na bandity ci měly level 11 - 13... samozřejmě sem do nich střílel a snima to ani nehlo ale stačilo abych dostal davku od nich a měl sem po štítech ... tak sem šel s levlem 6 sbírat kytky :D tam byly psi level 8-9 byl to sice hukot ale dopadlo to, ted mam level 8 :D ... ted se konečně mužu pustit do banditu na levlu 11 :D

Odkaz ke komentáři

Tak musím potvrdit bug při hledání 4-částí sniperky.Poslední část je uplně jinde než ukazuje mapa ,což zřejmě autoři hry neměli v úmyslu.Snad to nebude problém najít.

to ti neukazuje kde to je to ti jen ukazuje okruh kde máš hledat ;)

Odkaz ke komentáři

Mám pár otázek ohledně hry. Jak moc je dobrá? Jak si zajišťuje fakt, že je nebo není stereotypní? (když z videí vidím, jak se tam střílí a bije pořád dokola, něco jako Serious Sam). Jak moc velký důraz je kladen na RPG systém? A v neposlední řadě taky, jak se vám jeví grafika?

Odkaz ke komentáři

fenix xp není damage :D to jsou zkušenosti :D čím slabší zbraň tím více xp :D

no jo nevyznám se v RPG moc je neharju proto xp :D no nic opravím to :D ale je to mazec hra :D dost mě to chytlo a hlavně tou grafikou ta je výborná :D

Odkaz ke komentáři

mam huntera skoro 17 lvl. a musim rict ze tato hra je fakt skvela doufam ze se tam obevi vic priser zatim je to takova klasika strileci postavicky,coklove,behaci postavicky a ptaci xD TAM BY se mel potom otevrit nejaky novi svet nebo tak ne? kdyz sem tam dojel nakonec te mapy tak tam byl ten maly robot a jak kdyby nejaka brana ale to se asi otevre na vetsim lvl :-DJINnak nemuzu si pomoct ale zezacatku mi to pripominalo wowko xD

Odkaz ke komentáři

mam podomnou situaci jak kolega nademnou ale mam hodne naboju ale moc to neubira to godzile(lvl. 21) jak ste v ty arene a sebere te ji to zradlo proste toho psa nebo co to je.Su level 17 nebo mozna 18 ted nevim ale vubec ji to neubira myslim si ze kdybych do ni vysil vsechny naboje co mam do vsech pusek tak ji tak max. uberu pulku te strasny

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu