Sada23 Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 Zdravím. Možná to sem nepatří, ale chci se zeptat jaké hry jsou dobré na GBA. Stáhnul jsem si GBA emulator a vubec nevim co mám hrát kromě pokémonů a nějakého maria. Tak jestli by jste mi mohli doporučit nějaké dobré pařby:psp::psp:Dík:psp::psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 co treba crash bandicoot ten na GBA neni spatnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Říjen 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 Dík za první typ8)8)Doporučujte dál:wohow::wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Taran Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 Castlevania: Aria of Sorrow, jakykoliv dil Legend of Zelda ... pak me jeste napada Lord of the Rings: Tactics, ale to asi jen pokud jsi fanousek lotra :) Ale rozhodne kdyz se rekne GBA hry, tak si vzpomenu na tyhle 3 jmena ... super parby ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 Donkey kong Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 Super Monkey Ball Jr. Mario vs. Donkey Kong Legend of Zelda: Minish Cap Metroid Fusion a koukni na http://gameboy.ign.com/articles/772/772284p1.html tam je top 25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikei Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 Wario Ware Inc a Twisted! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
=>*SQUITTER*<= Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 Úplně nejlepší je ASTRO BOY !!! - kdyby takové hry vycházely na PSP, byl by to mazec !!! - rozhodně vyzkoušej - nebudeš litovat. Na gamespotu je to nejlépe hodnocená GBA hra ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuKyno. Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 Jak už tu několikrát "zaznělo" i já doporučim Zeldu, Donkey Kong a Maria, klasiky na GB... ale za to nejlepší! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Říjen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2009 pokud se nepletu, tak na GBA jsou uzasny tony hawkove...:D je to takovej pohled skoro z vrchu, ale jinak vsechny mapy sou stejny jako na pc...:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Říjen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2009 Tekken,Crash,Castlevania,Mario kart,POKEMON,YO-GI-OH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Říjen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2009 zalezi na tom, jaky hledas zanr, skvelejch her je na GBA desitky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Netron Odesláno Říjen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2009 Po koupi psp a jeho flashnuti sem byl naprosto unesenej ze se v nem da emulovat gba a prvnio co bylo ze sem si do nej dal pokemony vazne si myslim ze jedna z nej her na tyhle platforme a hlavne to ze sem zadnou jinou hru tak dlouho v kuse nehral xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Říjen 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2009 Jj8)8)Taky je ted pařim:wohow::wohow: A pro někoho pls jestli by mi sem někdo dal odkaz na funkčni gba zelda the minish cap dik:psp::psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Říjen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2009 nejlepší hra co jsem na gba hrál byl asi shining soul 2....a dále určitě castlevanie :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Taran Odesláno Říjen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2009 Jj8)8)Taky je ted pařim:wohow::wohow: A pro někoho pls jestli by mi sem někdo dal odkaz na funkčni gba zelda the minish cap dik:psp::psp: Zkus tohle, odsud stahuju romky a zatim vsechny funkcni :D http://www.emu-land.net/portable/gba/roms?act=getrom&id=1758 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Říjen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2009 jo a ješte nejaky ten mario,driver2 a gta :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Říjen 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2009 jo a ješte nejaky ten mario,driver2 a gta :D Gta?? Jak to vypadá?? Nemůžeš poslat odkaz na stahnuti??:psp::psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Říjen 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2009 Zkus tohle, odsud stahuju romky a zatim vsechny funkcni :D http://www.emu-land.net/portable/gba/roms?act=getrom&id=1758 Jj diky funguje:psp::psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Říjen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2009 Gta?? Jak to vypadá?? Nemůžeš poslat odkaz na stahnuti??:psp::psp: www.pspiso.com tam je hafo romek na gba a to gta advance vypada jako gta 2 klasicky pohled z vrchu je to dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S_Adam Odesláno Říjen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2009 Nikde nemůžu ty pokemony najít a nebo když je najdu nejdou mi.Sada pošli mi link na tu verzi kterou si hral dám thx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Říjen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2009 Nikde nemůžu ty pokemony najít a nebo když je najdu nejdou mi.Sada pošli mi link na tu verzi kterou si hral dám thx http://www.pikachu.cz/download/index.php?parent=13 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Říjen 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2009 Nikde nemůžu ty pokemony najít a nebo když je najdu nejdou mi.Sada pošli mi link na tu verzi kterou si hral dám thx Já sem na ulož.to zadal koncovku .gba a tam ti vyjedou většinou pokemoni:psp::psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Říjen 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2009 www.pspiso.com tam je hafo romek na gba a to gta advance vypada jako gta 2 klasicky pohled z vrchu je to dobre Já jsem tam hledal našel sem tam pár verzí ale ani jedna nešla tak pls jestli by někdo sem nehodil to funkčni gta dik:psp::psp::psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Říjen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2009 kao the kangoro(klokánek kao) fakt prca lepsi nez mario jinak souhlasim zelda potom ? pacman,mario a donkey kong Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.