Shady333 Odesláno Říjen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2009 Ahoj, dnes jsem po dlouhe dobe vytahl PS 2 a vidim, ze se me nespusti PS 2 originalni hry, ps2 neni čiplé (mechanika reaguje na DVD, ale nerozpozna je), jinak PS 1 hry jedou... Domnivam se, ze bohuzel muze jit o spatne cidlo, jehoz oprava je draha :cry:... Nevite, o co jinyho by to mohlo jit? Popr. ma cenu to davat na opravu? :) Děkuji za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Říjen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2009 na 99,9% ti odešla DVD optika v mechanice... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shady333 Odesláno Říjen 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2009 Ok, diky :) ... A nevis, kolik tak stoji oprava, pokud to vubec pujde opravit? :-O Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Říjen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2009 no opravit by to jít určitě mělo... výměnou optiky nebo celý mechaniky, ale cenově se ti vyplatí víc asi koupit PS2 z bazaru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zd3ny Odesláno Říjen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2009 ...................... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Říjen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2009 http://originalky.cz/store/GoodsDetail.asp?strGoodsID=21804 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shady333 Odesláno Říjen 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 Takže jsem s tím byl u kámoše, podle něj mám vadnej laser... Volám do opravny, kolik by to stálo a oni na mě vybalí, že 1600-2000Kč. Je to možný, nebo si ze mě dělali prdel? :-O Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Říjen 22, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 Je to mozny , laser v ps2 se fakt neoplati spravit , za stejnou cenu muzes mit v dobrem stavu i s nejakou hrou nebo pametovkou z bazaru jinou funkcni konzoli . Tohle muzes prodat na dily treba na aukru , treba za to 300 - 400,- dostanes :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 jak se řeklo nademnou nejspíš to bude optikou, já jí do PS2 Slim taky kupoval ptže mi to špatně načítalo hry, dal jsem za ní nějak 500 Kč i s dobírkou, sám si to vyměnil (nic těžkýho) a hry začaly fachat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buenosbobas Odesláno Říjen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2009 Ahoj všichni.Potřebuji pomoc a protože jsem tady novej,nevím kudy kam a možná už tady odpověď je.Sháním návod na Harryho Pottera a vězně z Azkabanu na PS2.Na netu je tisíc návodů,ale vesměs na pc nebo k té hře absolutně nesedí.Nemáte někdo,nebo neporadíte kde sehnat.Hru hraje můj syn,ale sekl se na jednom fleku a jeho bezradnost a má bezmocnost mu pomoci mě přivádí k šílenství.Několikrát jsem to sám zkusil,vypnul,zapnul a znovu zkusil,ale nepřišel jsem na to jak dál.Dík za jakoukoli pomoc.Odpověď nejlépe na e-mail buenosbobas@seznam.cz , nebo tady.Dííííííííííííííííííík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shady333 Odesláno Říjen 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2009 Ahoj všichni.Potřebuji pomoc a protože jsem tady novej,nevím kudy kam a možná už tady odpověď je.Sháním návod na Harryho Pottera a vězně z Azkabanu na PS2.Na netu je tisíc návodů,ale vesměs na pc nebo k té hře absolutně nesedí.Nemáte někdo,nebo neporadíte kde sehnat.Hru hraje můj syn,ale sekl se na jednom fleku a jeho bezradnost a má bezmocnost mu pomoci mě přivádí k šílenství.Několikrát jsem to sám zkusil,vypnul,zapnul a znovu zkusil,ale nepřišel jsem na to jak dál.Dík za jakoukoli pomoc.Odpověď nejlépe na e-mail buenosbobas@seznam.cz , nebo tady.Dííííííííííííííííííík Trochu OT, nemyslis? :) www.gamefaqs.com ti snad pomuze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.