G3n3s!s Odesláno Listopad 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 Tohle je pro mě post abych měl přehled SupiK™ vyřízeno, PM posláno Negto, 1 jsou ty zakázany linky na jiné fóra, a je to warez-net.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 Já myslel,že je to v odkazech kde je to povolené :dozey: Měli by to tam přesunout :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cihiman Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 uz budu uplodovt 1 hry (moje) :-D je to pekne provedene forum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
G3n3s!s Odesláno Listopad 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 sakra já to nestíham, sledovat to tady, odepisovat na icq 4 lidem, a ještě udělovat práva, všichni mi pište na icq 208015228 xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Listopad 8, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 Paráda, barevný skoro jako omalovánky, přehlednost taky velká a velice líbivá domena xD Sorry hoši, ale ve warez fórach je velká konkurence a museli by jste být v něčem "nový" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
G3n3s!s Odesláno Listopad 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 Jenom bych chtěl podoknout, že rozjet forum je jak si docela náročné. Neni to jenom o tom nahodit phpbb a nemusim se o to starat. Najít dobrej SEO, reklamy, kvalita fora etc. :D 90% lidí začíná už předem prohranou hru :D Paráda, barevný skoro jako omalovánky, přehlednost taky velká a velice líbivá domena xDSorry hoši, ale ve warez fórach je velká konkurence a museli by jste být v něčem "nový" to máš pravdu no, ale já si věřim, i týmu že to rozjedem ... WAREZ-FORŮŮŮM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Listopad 8, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 No nerozjedeš pokud nenahodíš nějakej SEO MOD, protože tě jinak vyhledavače registrujou tak z 0.5% xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
G3n3s!s Odesláno Listopad 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 na co seo mod, stačí mi robots.txt, sitemap.xls, dobrá seo optimalizace, naproti třeba warfo*** mám o 40% víc... a google mě jaksi někdy už zindexoval, ale teď se k tomu nemá :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 Hoď mi do PMka link... Upload bych zmák... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 wareznet.tk Link už tu máš ,) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steffkox Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 ¨mohl bych vam s tim helpnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
G3n3s!s Odesláno Listopad 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 Hoď mi do PMka link...Upload bych zmák... Link už tu máš ,) 8) ¨mohl bych vam s tim helpnout a jako co ? jako uploadY? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steffkox Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 treba............ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FreeMan Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 Pěkný forum, akorád si myslim, že by to chtělo přidat ještě nějaký sekce např. něco o Mobilech (java, symbian, iphone...). G3n3s!s máš PM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
G3n3s!s Odesláno Listopad 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2009 treba............ ok tak můžeš začít xD Pěkný forum, akorád si myslim, že by to chtělo přidat ještě nějaký sekce např. něco o Mobilech (java, symbian, iphone...).G3n3s!s máš PM. bude hned nový sekce, dokonce to celý předělám, ale nejdřív to udělá na nečisto na jiný doméně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
G3n3s!s Odesláno Listopad 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2009 Tak jeden moderátor nám odpadnul, máme volno !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasisko Odesláno Listopad 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2009 Napsat u Hip Hop a rap (toto už je blbost) Halda impotentních pitomců hopsajících okolo podia je ZDE ! Není to moc dobré pro reklamu ukazuje je to inteligenci admina. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Listopad 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2009 hej,nechtěli byste vyměnit banner,nebo ikonku s Music-Forum.cz? +sry,ale header je fakt nepěknej... Negto,bylo by to možný?dobrá reklama pro nás ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
G3n3s!s Odesláno Listopad 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2009 Napsat u Hip Hop a rap (toto už je blbost) Halda impotentních pitomců hopsajících okolo podia je ZDE ! Není to moc dobré pro reklamu ukazuje je to inteligenci admina. hele sorry, toho sem si všim až teď, to sem tam nedal já, změnim to... hej,nechtěli byste vyměnit banner,nebo ikonku s Music-Forum.cz?to bylo na mě? proč ne, ale když nefunguje :D +sry,ale header je fakt nepěknej... to je co? myslíš to co je nahoře? Negto,bylo by to možný?dobrá reklama pro nás ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Listopad 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2009 Jo možné by to bylo a forum už bude funkční na 110% ,) Mění se jenom hosting. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steffkox Odesláno Listopad 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 ja ja ja se hlásím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
G3n3s!s Odesláno Listopad 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 no tak uploaduj, už tam si... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Listopad 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 taky se hlasim ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
G3n3s!s Odesláno Listopad 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 ok, někdo další? potřebujeme hlavně uploadery!!!! a moderátory + sponzory! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
G3n3s!s Odesláno Listopad 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 stále hledáme členy a MODERÁTORY! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.