xDante1986 Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 vzhledem k brzkému vydání nové hry tekken 6, bych chtěl předběžně uspořádat soutěž, ve které by hráči měli zahrát za 1 týden co nejvíce G.....hra vychází k 27.10, takže soutěž by byla zahájena cca 29-30., odměny by byli nejspíš v podobě credits eventuelně možná nějaká hra... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ji2 Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 Idea pěkná, ale troufám si tvrdit, Dante, že nikdo nemá šanci, pokud budeš aktivním účastníkem i ty! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Říjen 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 právě, že každý má šanci mě porazit...online můžeme hrát spolu už se těším.... můžem dělat i aktivní turnaje c-f :) v tekkenu 6 už teď si navždy zamlouvám Bryana Furyho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zaluthino Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 Tekken 6 bude sux na xboxu....hlavne kvuli ovladaci,ktery proste nedosahuje kvalit pro Tekkena jako ten na PS3... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@RKU- Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 BRYAN forewer :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Říjen 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 někteří jako např já obětují penízky a koupí si special ovladač...co se týče¨x ovladače pokud bude mít směrová šipka stejné funkce jako levý analog tak to bude jedno....horní tlačítka si člověk nastavuje sám a všechny triky nastavené RT, RB, LT, LB se dají normálně udělat pomocí A, B, X, Y, takže dost pochybuju, že to bude problém.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudynho Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 Tekken 6 bude sux na xboxu....hlavne kvuli ovladaci,ktery proste nedosahuje kvalit pro Tekkena jako ten na PS3... presne..... to smerove tlacidlo je otrasne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ji2 Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 Můžete si za přijatelnou cenu obstarat buď wired alternativu od madcatz, která má směrový křížek přesně jak u gameboy, anebo si koupit licencovanou "páku" - které ani ps3 controller konkurovat nemůže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 tak na páčce bych to rozhodně neuměl to musí bejt strašný a protože sem hrál každej díl na gamepadu od PS3 tak to je jasná koupě hry na PS3, protože směrový tlačítka na xkovým ovladači je hrozně nepohldlný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasisko Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 Vím je to offtopic ale abych zbytečně nezakladal téma.Mohl by mi někdo napsat příběh o Jinovi a o tom starém dědkovi (je to jeho otec myslim) Tekken jsem hral ale nikdy jsem ho nepochopil :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Říjen 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 lol jsi trochu mimo...jinův otec je Kazuya ....Kazyův otec je Heichachi a Heihachiho otec je Jinpachi.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 tady máš vše o Jinovi. tady najdeš příběhy a všechno o všech postavách, ale jen v AJ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 Klidně budu pařit a to s těma tlačítkama jsou jenom vymlouvačský kecy, když máš xbox a i ps3 možnost hrát... tak jako nevidim žádnej problém si prsotě zvyknout... melete tu jenom kraviny. lol jsi trochu mimo...jinův otec je Kazuya ....Kazyův otec je Heichachi a Heihachiho otec je Jinpachi.... Lol... já jsem asi hodně mimo, když on je trochu, já totiž VŮBEC neznám příběh :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zaluthino Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 Klidně budu pařit a to s těma tlačítkama jsou jenom vymlouvačský kecy, když máš xbox a i ps3 možnost hrát... tak jako nevidim žádnej problém si prsotě zvyknout... melete tu jenom kraviny.Lol... já jsem asi hodně mimo, když on je trochu, já totiž VŮBEC neznám příběh :D. Tak si to zahraj a pak uvidis....je to hrozny na tech xboxovejch tlacitkach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 Tak si to zahraj a pak uvidis....je to hrozny na tech xboxovejch tlacitkach to mi povídej včera mi to bratranec donesl tak sme dali pár zápasů, ale prostě na tom xkovým ovladači to nejde když chceš třeba udělat dopředu, dolů, dopředu + [] s Jinem nebo s kýmkoli jiným tak mi vždycky vyskočí, už aby byl pátek, abych si to zahrál na PS3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David50G Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 Jonny jde to mě se hraje dobře ale nemůžu dát na hard toho draka to je takový hajzel :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ji2 Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 Podařilo se někomu: - dokončit stage "Nightmare train" ve scenario campaign modu - dokončit stage s Yoshimitsuem jako bossem, rovněž ve SC modu - dokončit a odemknout stage s Mokujinem jako bossem, rovněř ve SC modu ? PS: Jak se vám líbí customizační modul + doplňky pro jednotlivé postavy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trewis Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 Tekkena sem hral este na PS1 a tak sem si stahel na xbox. Ale nevim jak si mam spravit kombo kde je ta hranata zatvorka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 tak ten Nightmare train je těžkej jak prase chci se zeptat nevíte někdo jak dostanu do areny Rogera Jr, Devil Jina, Mokujina a Yoshimitsua s nima to nemám dohraný a nevím jak je tam dostat, ale podle mě to bude tak že se musí dohrát ten Nightmare train, ale to nejde udělat to ani ten Jin na konci nebyl tak těžkej, btw povedlo se někomu zničit ten robot Nancy.......? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ji2 Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 Roger Jr. - je to bonus stage, tusim, ze je nutne pozabijet ty tanecnice v levelu s brazilskou bojovnici Christie (vybihaji zpoza silnicnich barier) Yoshimitsu - musis spustit level se Stevem na hard, objevi se tam ninja, toho sejmes, nacez z nej vypadne "propustka" na jeho ostrov Mokujin - musis dohrat stage s Leo na hard (mne se to zatim nepodarilo) Nightmare train - taktika je pokud mozno vybavit jak sebe tak Alisu vecmi, co pridavaji co nejvic fire a freeze damage, redukuji damage od protivnika a zvysuji defense (alespon tak o 5), obleckem, ktery zvysuje attack + necim, co uznas za vhodne (ja preferuju rozsireni health baru). Ale stale jsem ten level nedokoncil, dokonce ani nespatril Devil Jina, coz je boss prave na samotnem konci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 OK díky, ale stejně to kolo s Yoshimitsem nemůžu udělat to je jedno nějak na to příjdu, ale mám ještě jeden dotaz hrál ste někdo ten ghost mode já sem to hrál, že si udělám pořádnej rank u Lawa, ale už mám 100 výher, ale sem pořád 1st DAN, nevíte někdo jak to mám udělat aby to šlo dál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ji2 Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 Ja taky ne, ne nadarmo je za dokonceni levelu s Yoshimitsuem, Mokujinem a Devil Jinem po jednom achievementu za kazdy. V ruznych cerstvych debatach na netu se doporucuje nasbirat co nejvic A a S predmetu s vyse popsanymi atributy (nejvhodnejsi je kombinace oblecku s co nejvyssim item drop rate + opetovny hrani Nightmare train), ty pak navleknout sobe a Alise a zkouset stesti. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Říjen 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 ji asi jsem slepej ale jak to dám alise? normálně v customizationu v main menu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 SRY za OT ale on uz je tekken oficialne venku?? uz si muzu zahrat?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David50G Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 kdo dá dneska po netu je to paráda můžete uploadovat svá videa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.