Shadow222 Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 Nazdar lidi tak přemýšlím o notebooku za rozumnou cenu (max 19 000) aby měl rozumnou výdrž baterie (4-5 h min.) byl lehkej (né nějaký 5 kilový monstra) a měl rozumnej výkon na hraní třeba Assassin's Creed nebo tak nejlepší volba je asi tohle Vaio: Tak pište jestli je to dobrý nějakej ''oblek'' (tzv. obal ne brašnu prostě obal s kterým to strčím do báglu jen obal na NTB a nic jinýho) popřípadě kvalitní bezdrátovku a kdyžtak nějaký typy na jinej NTB http://www.alza.cz/sony-vaio-ns31m-s-d120539.htm P.S. na alza jsou nějaký obaly ale já nevým ten typ k tomuto NTB tak pls kdyžtak řekněte ten typ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ingnition Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 co třeba http://www.alza.cz/hp-probook-4510s-d126778.htm ten se mi zdá osobně lepší než ten vaio. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steffkox Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 myslím že je dobrý ptz mám doma taky vaio srovnaval jsem jej s bratrancem ktery ma hp a rikal ze vaio je 100% lepsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shadow222 Odesláno Říjen 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 co třeba http://www.alza.cz/hp-probook-4510s-d126778.htm ten se mi zdá osobně lepší než ten vaio. Hmm pěkný jen nevím nemám s HP žádný zkušenosti ale jinak THX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ingnition Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 myslím že je dobrý ptz mám doma taky vaio srovnaval jsem jej s bratrancem ktery ma hp a rikal ze vaio je 100% lepsi já mám zkušenosti s několika notebookama včetně sony vaio ale pokud nemáš tu dražší verzi od nějakých 30 000 Kč tak je ten notebook uplně stejnej jako ostatní. A abych řekl tak se ten vaio dosr*al během půl roku. V případě reklamace se to klidně protáhne na víc jak měsíc (i třeba nějaká fatální chyba ve windows) páč to posílaj někam do německa?. Hmm pěkný jen nevím nemám s HP žádný zkušenosti ale jinak THX HP je značka jako každá jiná, neříkám že servis je nejlepší ale podle mě lepší než u sony kde platíš za značku, ne to co má v sobě. Doporučuju se podívat na jiné značky např. HP, ASUS, DELL, MSI. Rozhodně jsou lepší notebooky než ten vaio co jsi sem dal v cenové relaci cca. 19 000 Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steffkox Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 prave ze ne bratrancovi se hp seklo a museli mu dát nove po 3 mesicich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shadow222 Odesláno Říjen 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 Moc pěknej ten HP a lehkej na ten výkon :D to se mi líbí jo pls doporuč ještě nějakej (nejlépe neopren) obal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shadow222 Odesláno Říjen 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 Noo chtělo by to ještě nějakou čtvrtou osobu (jeden říká jo druhej ne) a páč jánotebookům nerozumím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 Ber to Vaio.. kvalitou zpracování daleko převyšuje všechny HPéčka ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ingnition Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 prave ze ne bratrancovi se hp seklo a museli mu dát nove po 3 mesicich Ber to Vaio.. kvalitou zpracování daleko převyšuje všechny HPéčka ;-) to je hezký ale já na HP jedu už přes dva roky a ASUS který je celkem luxusně už jetej jede 4 roky? Pes na to skače, rozkousal přední panel s kontrolkama atd... jede úplně v pohodě. Sony Vaio? Jen půl roku a dosr*li se DVA! Dva sony vaio po půl roce šli doháje. Nevím nevím. A to byli skoro furt na stole prostě normální office opotřebování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shadow222 Odesláno Říjen 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 Ok ještě pls ten obal... (na Vaio i na HP) ještě se rozhodnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 Dneska mi přišel katalog (notebooky VAIO podzim 2009) s notebookama Sony Avio a doporučoval bych ti řadu Sony Avio NW (VGN-NW21SF/S )serie v katalogu je cena 19900kč ... Hw specifikace tehle řady jsou : procesor : Intel core duo P7450 2,13ghz ,L2 3mb cache , FSB 1066 OS : Win 7 home edition display : 15,5 WXGA Xblack lcd RAM : 4096 (2x 2048 ) HDD: 500gb DVD RW GPU : Ati mobility radeon hd 4570 na netu si najdeš podrobnosti , a nebo mrkno třeba na mironet na notebooky Sony a najdi si tuhle řadu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarbi Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 Když ho potřebuješ teď nutně bral bych HP , sám mám řadu ProBook (ne tenhle konkrétní model) a sem spokojenej , nebo bych počkal na to co psal Fenix Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.