StefiCZ Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 Nikde sem to tu nenasel a docela me ta hra zajima.Mate to nekdo?Dohrali ste?Jak je to dlouhe?Ma to cenu kupovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lantos Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 Cau mám ji. Dohrál jsem příběhovou linii, která se drží anime předlohy. Když budeš dělat všechny úkoly na 100% hry tak ti dohrání zabere přes 25 hodin čistýho času. Je tam celkem dost postav, který odemykáš příběhovou linií. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Říjen 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 A ma to za ty prachy cenu kupovat?¨Neni to stereotypni?Je tam dobrej online multak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 bohužel neni online,celkem škoda,já jsem dohrál příběh,občas dělám mise abych se přiblížil 100% a párkrát do týdne si k tomu sednu a dám pár bitek na insane, a furt mě to baví :D já bych to neprodal už jen kvuli tomu že je to asi nejlépe zpracovaná naruto hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Říjen 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 Tak ja nevmi ale me jako nejlip zpracovana naruto hra pripada rise of ninja nebo broken bond na x360(jedina hra kvuli ktere bych chtel xko).A neni to furt dokola porad jenom boj,boj a boj?Deje se tam aj neco jinyho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 Tak ja nevmi ale me jako nejlip zpracovana naruto hra pripada rise of ninja nebo broken bond na x360(jedina hra kvuli ktere bych chtel xko).A neni to furt dokola porad jenom boj,boj a boj?Deje se tam aj neco jinyho? no jako rise of ninja a broken bond je nejlepší po té stránce pobíhání po světě a vyprávění příběhu, ninja storm je nejlepší po stránce bojové,jinak je to skoro samej boj + nějaký minihry mezi tim jako běh na vrchol stromu,hledání různých věcí,skákání na stromech apod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Říjen 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2009 Aha a neni tam takovy to ,,plosinovkovani,, jako v rise of ninja? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Říjen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2009 Aha a neni tam takovy to ,,plosinovkovani,, jako v rise of ninja?ne,máš tam jen město po kterým pobíháš a sbíráš věci a kde ti zadávaj úkoly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Říjen 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 Aha skoda no :( a kdyz vemes nejakej ukol tak te to hodi rovnou do nejake areny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 Aha skoda no :( a kdyz vemes nejakej ukol tak te to hodi rovnou do nejake areny? jo když doběhneš k tý určitý postavě tak ten úkol pak začne hned,takže bud děláš nějaký závody nebo hned bitka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Prosinec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2009 "land at least 3 extra hits on a downed enemy" jak to mám ku*va zrobit? lámu si tím hlavu už dost dlouho a furt se mi to nedaří :D je to u 5 mise - traning on sakura či co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
14titi Odesláno Prosinec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2009 "land at least 3 extra hits on a downed enemy" jak to mám ku*va zrobit? lámu si tím hlavu už dost dlouho a furt se mi to nedaří :Dje to u 5 mise - traning on sakura či co Cus. Musis trikrat bouchnout (kopnout) do protivnika kterej lezi na zemi. nejlepsi je slozit ho nejakym jutsu a pak trojuhelnikem a krizkem rychle k nemu a kolecko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kurtt Odesláno Prosinec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2009 tato hra me hodne zklamala :( po graficke strance pekne ale ten zbytek je bida Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Prosinec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2009 tato hra me hodne zklamala :( po graficke strance pekne ale ten zbytek je bida Co to má společného s tímto topicem?! :dozey: sry za off Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Prosinec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2009 Cus. Musis trikrat bouchnout (kopnout) do protivnika kterej lezi na zemi. nejlepsi je slozit ho nejakym jutsu a pak trojuhelnikem a krizkem rychle k nemu a kolecko. díky moc hned zkusim EDIT: no tak to je ono díky moc ... se ani nedivím že jsme na to nepřišel jsem totiž fér co se týče boje já bych nikdy do ležícího nekopal :D tato hra me hodne zklamala :( po graficke strance pekne ale ten zbytek je bida sice tvůjpříspěvek je totální offtopic ale musím souhlasit ... čekal jsem něco lepšího než na xko ... ale je tam max lepší mimika a systém osuboje ostatní mě zatím zklamalo a ty nesmyslné jutsu je ještě horší jak fillery anime :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.