Spilif Odesláno Leden 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2010 Hele já se přidám k názoru CSpsp 2D hodil sem si to do psp a musím říct že mě to docela chytlo! Takže já doporučuju CS;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foxhoundn Odesláno Leden 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2010 kdyby si nekdo s origo Untold Legens The Warriors Code chtel zahrat CO-OP single tak pm me ;) Jinak Resistance Retribution je moc delo online ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tankis Odesláno Leden 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2010 Resistance, super pařba nemám problém si kdykoli zahrát (jsem origo player) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crashíčeq Odesláno Leden 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 Resistance Retribution Killzone Liberation Jednoznačně! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaZe Odesláno Leden 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2010 souhlas s crashem!:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cHEmo Odesláno Leden 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2010 Buzz: Světový kvíz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Leden 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2010 Killzone Liberation a NFS Shift Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chemo1468624617 Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 Buzz: Svetovy kviz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.