xetron Odesláno Květen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2007 .... plus kabel za 500,- od čínanů co dopuručuje deniska na svých stránkách... To už se dá koupit jako hotovej kabel abych nemusel pájet???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jezyn Odesláno Květen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2007 jak je to tedy s vyhledáváním adres přímo v PSP - funguje to ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhause Odesláno Květen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2007 A navadi to kudy mam jet? Planovac cesty? Nejrychlejsi cesta? Nebo je to stejne jako je GPS290 ale s rychlejsi odezvou? Kdybychom se nejak domluvili sehnal by si mi to? Trasy si volíš v programu GMDL a pak ti to navyguje a ukazuje kam máš jet. Vyhledávat v PSP nemůžeš, protože EU nepovoluje volné stahování geodat(adresy atd), s mapou USA to jde. Sehnat ti to mohu, ale cenu nezaručeji, je to aukce a já měl štěstí a asi měsíc jsem to zkoušel, a bylo štěstí, že mě nikdo nepřeplatil, jinak se standartně cena pohybuje kolem 1800,-kč. Napiš mě na milhause@volny.cz, kdy by jsi měl zájem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhause Odesláno Květen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2007 To už se dá koupit jako hotovej kabel abych nemusel pájet???? jo dá ale musíš platit přes Paypal, jestli by jsi měl zájem tak bych ti ho udělal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Květen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2007 2milhause: jestli hcceš odpovídat na víc příspěvků tak stačí u nch naklikat multi quote a pak u posledního dát quote PS: ty uvozovky a + Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Digit_ Odesláno Květen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2007 Chtěl jsem se zeptat jaké musím mít nejlpe v PSP FW? a softwere už je pak volně k stáhnutí? a kolik stojí tak to nejlepší vyskoušené GPS? Dík za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snowgeee Odesláno Květen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2007 no já mám fw 3.40 OE-A a furt mi to nějak nejde.. nemohli by ste mi poradit jak a kam to mám dát pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ORBITH Odesláno Květen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2007 To Snowgeee: Nevím co máš za problém,ale adresář MapThis dej do složky Game3xx... To Digit: Software je MapThis a stáhneš ho tady http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/files/MapThis0499_beta.rar jinak lepší GPS je Holux 240 slim, ale je k němu potřeba kabel Mě se nejlépe osvědčil FW 3.30 OE-A a prx soubory z "usbac.prx z FW 2.71" a "usbgps.prx z FW 3.03".Používám MapThis! 0.499 beta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhause Odesláno Květen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2007 Chtěl jsem se zeptat jaké musím mít nejlpe v PSP FW? a softwere už je pak volně k stáhnutí? a kolik stojí tak to nejlepší vyskoušené GPS? Dík za odpověď s programem Mapthis mužeš pracovat i bez GPS, tak to vyzkoušej, nauč se stahovat mapy a jestli tě to chytne kup si GPS Video z používání GPS Holux 240 (nejsem žádnej rejža, tak omluvte kvalitu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ORBITH Odesláno Květen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2007 To Milhouse: Nevis jak je to s podporou GPS ve hrach? A co ten projekt 21st Century Navigator,který bude schopen zobrazovat aktuální mapu noční oblohy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THeBaNDiT Odesláno Květen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2007 2 Milhause: davam Ti (zo svojho ;) ) 10000 points za uzitocne informacie ohladom GPS :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhause Odesláno Květen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2007 To Milhouse: Nevis jak je to s podporou GPS ve hrach? A co ten projekt 21st Century Navigator,který bude schopen zobrazovat aktuální mapu noční oblohy? GPS290 podporuje Metal Gear OPS, (verbování vojáků) a Hot Shot Golf, ale ani jedno jsem nezkoušel. V Japonsku už to vyšlo, ale jen v japonštině http://pspupdates.qj.net/category/Homestar-21st-Century-Navigator/cid/2207 US nebo EU verze zatím neohlášena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Digit_ Odesláno Květen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2007 A jakou musím mít verzi FW aby to jelo nejlepe, jde to i s 1,5? nebo můsím mít vědší? dix Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Květen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2007 A jakou musím mít verzi FW aby to jelo nejlepe, jde to i s 1,5? nebo můsím mít vědší? dix na 1.50 určitě ne......co já vím tak milhaus nejvíc vychvaluje 3.30 oe-a Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ORBITH Odesláno Květen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2007 A jakou musím mít verzi FW aby to jelo nejlepe, jde to i s 1,5? nebo můsím mít vědší? dix To Digit:Mě se nejlépe osvědčil FW 3.30 OE-A a prx soubory z "usbac.prx z FW 2.71" a "usbgps.prx z FW 3.03". To Milhouse: Nemas link odkud by se to dalo stahnout ten Homestar: 21st Century? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhause Odesláno Květen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2007 To Digit:Mě se nejlépe osvědčil FW 3.30 OE-A a prx soubory z "usbac.prx z FW 2.71" a "usbgps.prx z FW 3.03".To Milhouse: Nemas link odkud by se to dalo stahnout ten Homestar: 21st Century? dej si to do googlu a vyjedouti jen torrenty,ale málo sdílený, jinak to vyjde, nebo už vyšlo jako demo JP, ale bude to asi jen pro 3.50 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hotdog Odesláno Červen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2007 Jde zprovoznit GPS na devhook 0.52? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhause Odesláno Červen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2007 Jde zprovoznit GPS na devhook 0.52? nejde, musíš mít Custom FW nejmíň 3.03 RE: THeBaNDiT: díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peppy Odesláno Červen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2007 Co teda doporucujete, myslim, ze do toho pujdu...Holux nebo PSP-290?! Co treba hlasova navigace, doufam, ze to je jen otazkou casu a vse bude mozny :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peppy Odesláno Červen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2007 Hele.... http://pspupdates.qj.net/Unofficial-MapThis-/pg/49/aid/94152 ze by prvni naznaky hlasove navigace? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhause Odesláno Červen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2007 Hele....http://pspupdates.qj.net/Unofficial-MapThis-/pg/49/aid/94152 ze by prvni naznaky hlasove navigace? :) časem bude vše, a záleží na tobě co si vybereš, vše již bylo myslím řečeno, nebo máš, nějaký konkrétní dotaz? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peppy Odesláno Červen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2007 Zeptam se mozna hloupe...je treba psp navigace schopna navigovat z Ceske republiky do Anglie nebo je to zatim jen tak pro srandu?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hotdog Odesláno Červen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2007 Funguje GPS na custom firmware 3.40? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhause Odesláno Červen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2007 Zeptam se mozna hloupe...je treba psp navigace schopna navigovat z Ceske republiky do Anglie nebo je to zatim jen tak pro srandu?! Můžeš, ale musíš si stáhnout mapy Anglie a ČR a to ti zabere asi 2-3GB možná míň, podle toho jak je chceš mít podrobný, no a ještě asi celj den stahování. Naplánovat trasu z ČR do AN musíš ale na počítači. Pro anglickou mapu existují geodata, takže si cestu po Anglii můžeš plánovat už v PSP. Funguje GPS na custom firmware 3.40? Jasně šlape to, ikdyž se mi to občas zaseklo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hotdog Odesláno Červen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2007 Diky Milhause...dávám ti 200 bodů za informace ohledně GPS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.