D@w3r Odesláno Duben 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2009 Měl bych dotaz : nevíte jestli je kompletně zmapovaná ČR ? řekl bych že určitě a když ne tak v dalších updatech určitě bude já bych do toho šel sám mám v Nokii n70 tom tom a funguje výborně i když je staršé cca rok 2006 byla vydána poslední mapa :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cohy Odesláno Červen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2009 Cau co říkáte na HOLUX GPSlim 240, máte ho někdo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fikinger Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 ahoj to vypadá skvěle ale vubec nechapu jak to do psp vložit či nainstalovat mužeš mi prosím poradit diky....nebo aspon odkaz na návod..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chemical Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 Je to moc dobrý, ale pls poraďte kam to mám vše nakopírovat... Pls poraďte... Vim, že asi lamy nepotporujete, ale udelejte vyjímku. Ostatní by to rádi taky chteli mít.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bejwlis Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 Zdravim. Tak vše funguje. Jen dotaz kam se nahrávají POI body? stacionární radary, pošta, benzínky, bankomaty atd. http://online.poi.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Říjen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2010 kdybych měl auto nebo laespon nějak mohl uchopit a kole tak bych si kupil ten GPS modul a faral bych po cele čr :D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kinoinf Odesláno Srpen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2012 Íŕ äí˙ő ń ěóćĺě čńęŕëč íŕä ÷ĺě óăîđĺňü č íŕáđĺëč íŕ ńŕéň đóńńęčĺ ôčëüěű áĺńďëŕňíî Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kinoinf Odesláno Srpen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2012 ß č ěî˙ äĺâóřęŕ čńęŕëč áĺńďëŕňíűĺ ôčëüěű č íŕáđĺëč â äĺáđ˙ő číňĺđíĺňŕ íŕ ęčíîňĺŕđň ôčëüěű áĺńďëŕňíî 2012 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.