Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Xbox 360 dostane Blu-ray mechaniku


Negto

Recommended Posts

Blu-ray_Disc.svg.png

Mnozí si jistě ještě pamatují, že když vyšel Xbox 360, dostal jako bonus externí HD DVD mechaniku. Ta se stala docela populární a o to více její majitele mrzelo, že válku HD formátů vyhrál Blu-ray od SONY. HD DVD umřel a s ním i mechanika pro Xbox 360. Od té doby se jen spekuluje, že Microsoft přinese všem hráčům náhradu v podobě externí Blu-ray mechaniky. Doposud lidé z Microsoftu odmítali tuto možnost, ale možná i díky rozrůstajícímu trhu jim nic jiného nezbude. Blu-ray mechaniku pro Xbox 360 nyní potvrdil samotný šéf Microsoftu, Steve Ballmer. „Nevím, jestli je nutné mít Blu-ray mechaniku uvnitř konzole. Dostanete ale možnost ji mít jako příslušenství,“ dodal Ballmer. Přesný termín, kdy se dostane mechanika na trh, zatím není, stejně tak oznámená cena zatím chybí. Na oficiální oznámení bychom neměli dlouho čekat.

Taky jste tak rádi :love:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mno viděl sem to už i na jiných(dobrých webech) tak tomu i věřim,navíc si myslim že to byla dokonc nutnost,přece jenom hry atd. jsou větší a větší a DL časem stačit nebudou

Sloužilo by to zatím jen na filmy,bohužel :cry:

Ale snad by se na BR mohli dělat i hry :cry:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

spis bych se ptal proc xbox nezustane ciste na HD DVD? BR je prece jenom konkurence. Jasny, nevirabi se uz. Dalsi duvod do toho jit. Lidi nebudou moct jen tak vypalovat hry a tak by se to i nejak limitovalo to vypalovani. diky HD DVD by mel i vetsi prostor na hry.. filmy atd by byly jenom na DVD,ale to myslim ze neni zas tak strasny :)

Jako vyrobce bych sel do HD DVD :D

Jako spotrebitel bych nejdradsi hry na CD-R xD (porizovaci cena..) coz je nemozny ale ta cena DL dvdcek neni moc mala ..

EDIT : Negto, ti jebe? :D Chces kupovat prazdne BR za vic nez 2 kila?! To se pak fakt vyprdnu na nejaky warez a zacnu to koupovat...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

EDIT : Negto, ti jebe? :D Chces kupovat prazdne BR za vic nez 2 kila?! To se pak fakt vyprdnu na nejaky warez a zacnu to koupovat...

Ohledně těch her bych spíše volil aby pak byla vestavěná,když už ty hry ..

Ale ano s tima hrama mi jebe,máš pravdu,filmy ok je tam super kvalita,ale vypálenou hru za 200 bych nechtěl :lol:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jestli pak to Blu-Ray nebude kvůli PS3 konkurenci, taky je ale otázka jestli půjde flash?:?

Ale začínam o tom Xku silně uvažovat :)

pisou ze bude pridavna , cili v xku porad budes mit dvd mechaniku ...

a pridavna blu ray mechanika to mi prijde jako totalni lamkovina , zbytecne o neco prostoru min ... a vubec , myslim si ze diskovy media nejsou dobry zadny .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ředitel Microsoftu, Steve Ballmer, včera oznámil, že se plánuje vydání Blu-ray mechaniky pro Xbox 360. Protože zřejmě prokecl něco, co se rozhodně nemělo dostat na světlo, přispěchal vše vyžehlit Larry Hyrb alias Major Nelson. „Steve Ballmer odkazoval na Blu-ray mechaniku k PC. Jak jsme uvedli už v minulosti, nemáme žádné plány na vytvoření Blu-ray mechaniky k Xboxu 360,“ řekl Major Nelson na svém blogu. Už by se to tedy chtělo domluvit, kdy se co řekne a rozhodně nemluvit o Blu-ray mechanice při otázce o Xboxu 360.

Fimy nebudou :cry:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To bylo hlavně mířeno asi na mě ....:dozey:

Já to dal hlavně pro to,že mě to samotného zajímalo a taktéž mě zajímal názor ostatních :) Na konzolistovi je to hlavně o tom co je lepší jestli xko nebo ps3 :dozey:

Viz, granturismo na 3 discích :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Moderators
Jen co se na světlo světa dostalo vyjádření šéfa Microsoftu Steva Ballmera, že by se v budoucnu mohla, respektive měla objevit externí Blu-Ray mechanika pro konzoli Xbox 360, následuje okamžité prohlášení Microsoftu, že tomu tak rozhodně není. "Steve měl na mysli Blu-Ray mechaniky pro PC," píše se v aktuálním tiskovém prohlášení Microsoftu. "Co se týče budoucnosti domácí zábavy, ta začne letos na podzim, kdy se Xbox 360 stane první a jedinou konzolí, která nabídne, která nabídne streamované filmy ve vysoikém rozlišení 1080p."

To samo o sobě vcelku dává smysl a dá se i pochopit, že Steve Ballmer špatně porozuměl původní otázce. Pokud ale pomineme malé přenosné netbooky, tak proč by chtěl klasická PC vybavit externími mechanikami?

.......................

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak jestli někdy začnou vycházet hry na BD tak jsme v prdeli xD ... BD palička + bd disky to už radši original ... já jsem spokojenej když můžu stáhnout 2dvd nainstalovat a hrát :)

To by bolo obmedzovanie hracov, keby hry uz boli kvoli BD mech. iba na BD diskoch a mali by ich iba majetnejsi. Ja som na 100% presvedceny, ze hry pre X360 budu vzdy na DVD DL, aj ked na viacerych.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu