Freecoolin Odesláno Květen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2007 fólie HORI vs. Logitech Playgear Visor ...potřeboval bych poradit, co je lepší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
defuckto69 Odesláno Květen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2007 fólie HORI vs. Logitech Playgear Visor...potřeboval bych poradit, co je lepší... asi kdyz bys chtel dat psp do playgear pocketu, tak s vizorem ti to nepude, kdezto s folii jo.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack Odesláno Květen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2007 No me prijde praktictejsi ta folie...;) Taky ji pouzivam...neni na PSP skoro videt a vydrzi Ti fakt hodne dlouho...:) Myslim, ze i display ochrani celkem spolehlive...;) Ale je to asi kazdyho vec, co si vybere a co mu vic sedi...;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Květen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2007 když už váháš mezi tímhle tak jednoznačně foliee btw já ji nepoužívám protože to nemám rad, jak na mobylech na ničem prostě mi to vadí ale jinak PLAYCGEAR POCKET chovej se k PSP slušně a nepotrebuješ žádnou folii :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skyt Odesláno Květen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2007 ja jsem sel do folie a jsem spokojenej ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fifafifa Odesláno Květen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2007 Fólii.. je to lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freecoolin Odesláno Květen 9, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2007 a když už jsme u tý ochrany PSP... ještě řešim, jestli koupit PlayGear Pocket, nebo Street... každej den jsem na cestách, tak bych radši volil street, ale někde jsem čet, že je moc velkej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Květen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2007 ano s tim souhlasim kup si radší playgearpocket dlé mého je skladnéjší a lepší btw jestli nepotrebuješ kapsy na UMD a další zbytečnosti tak si raděki kup PLAY GEAR POCKET Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skyt Odesláno Květen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2007 ja jsem do pocketu a jsem spokojenej ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Květen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2007 Folie na 100%...Visor jsem mel behem par dnu poskrabany tak ze jsem zkoro nevidel na displej o_O.Folie + nejaky obal = Nejlepsi volba ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freecoolin Odesláno Květen 10, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2007 Folie na 100%...Visor jsem mel behem par dnu poskrabany tak ze jsem zkoro nevidel na displej o_O.Folie + nejaky obal = Nejlepsi volba ;-) oki... hoši, díky za radu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enginehead Odesláno Květen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2007 ty folie nejsou špatný ale pgv se mi nelíbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heksa Odesláno Květen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2007 poridil sem si PlayGear Visor protoze na Pocket cekam us 2 mesice a stale neprisel a musim rict ze ten Visor je z dost mekyho plastu protoze se dost skrabe tagze as konecne dojde Pocket tak du rozhodne do folii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
defuckto69 Odesláno Květen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2007 ja mam psp bez niceho(teda krom toho mekkyho obalu pri ceste do a ze skoly)a je porad jako novy.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Květen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2007 ja mam psp bez niceho(teda krom toho mekkyho obalu pri ceste do a ze skoly)a je porad jako novy.. :) Dojedeš na to, malinkej škrábancům se nevyhneš. Já měl folii více, jednu nějakou No name, ta se výborně lepila ale po půl roce byla poškrábaná, ted mám Hori tam je opravdu potíž to pořádně nalepit an karajích mám vzduchové bublinky (když svítí display tak to vidět neni) Hori má výhodu asi v tom že ta vrstva kdyžjí škrábnete ten šrábanec po chvíli zacelí (nějaké lepidlo) tudíž to vydrží dýl. Třeba na telefonu mám Screen Protector, ten se vážně špatně lepí ale když se to povede a vemete třeba špendlík a udělate s tím škrábaneček, vidíte jak to postupně mizí jak se to zaceluje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hipox Odesláno Říjen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2007 Hele, mam otázečku, jak se má správně nandavat folie na display? V mém případě na psp slim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Říjen 13, 2007 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2007 ja mam psp bez niceho(teda krom toho mekkyho obalu pri ceste do a ze skoly)a je porad jako novy.. :) Sem na tom stejne a psp mam taky bez skrabance :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpideX Odesláno Říjen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2007 a když už jsme u tý ochrany PSP... ještě řešim, jestli koupit PlayGear Pocket, nebo Street... každej den jsem na cestách, tak bych radši volil street, ale někde jsem čet, že je moc velkej...Street mám ho a jsem happy v pocketu se objevuje bordel kdežto street je bordeluvzdornej 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Říjen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2007 jen podotknu ze pokud ste si nekdo obednal PGP v CR asi vam nepride..PGP se uz nevyrabi a tady je to nedostatkove zbozi..takze PGP koupite jen pres ebay.. ..k temu:ja mel playgear visor a bylo to celkem spatny uz bych si to nekoupil..radsi si kup folii i kdyz taky nevim jaka je.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hipox Odesláno Říjen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2007 Lidi, koukněte na tohle: http://console-forum.cz/showthread.php?t=1430&page=2 fakt BOMBA! PS: poslední příspěvek ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prédátor Odesláno Říjen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2007 Já bych radil folii a Playgear Pocket. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.