Mirage_cz Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 Tam mam problem jednoho dne sem zapnul DSl a nefungoval mi mocrophone nevite co s tim muze být?U nekterych her ho fakt potrebuju :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nil3E Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 Tam mam problem jednoho dne sem zapnul DSl a nefungoval mi mocrophone nevite co s tim muze být?U nekterych her ho fakt potrebuju :cry: Pokud ti nefunguje mikrofon,vyzkoušejto třeba přes nějaké HB na nahravané do wav,tedka přesně nevím jméno...Není jiná možnost roebrat NDS překontrolovat kloub a mikrofon,pokud je vše na zakladní desce a v kloubu v pořádku,je pravděpodobné že je špatný pravě mikrofon a je potřeba objednat nový dil ...na DX byl ale už je Out-o-Sotock(ETA) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Em3R Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 skus tuto APP : DiagnoSe http://www.ds-scene.net/?s=getfile&id=da5ea650278583ad0a18cc8f77fe5f66 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mirage_cz Odesláno Říjen 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 to vse uz jsem skousel dneska sem rozebral dsl-ko a zjistil jsem ze je vadny mikrofon. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Mirage_cz
Tam mam problem jednoho dne sem zapnul DSl a nefungoval mi mocrophone nevite co s tim muze být?U nekterych her ho fakt potrebuju :cry:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.