michaelv Odesláno Květen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2007 Takovej problém poradíte?? na jednom ostrůvku mám velikost cca 120metrů... kutálím se sem tam a nenašel co sebrat, zbyla jedna velká loď něco obrovského jako sloup a nic víc..... v časovém limitu jsem stihl dorůst NA POŽADAVEK 100METRŮ. Příští kolo to samé, ALE CO DÁL, nic než tento ostrůvek další není. Zasekl jsem se na 120metrech!!!!!! Stále dokola to samé!!!!!!! jak pokračovat nebo co jsem přehlédl, NĚJAKÁ FINTA???? HELP HELP HELP........děkuji STÁLE TO ZKOUŠIM ...... ZATÍM 120m96cm ___________________________________________________________________ Na závěr celé hry Vás čeká jedno příjemné překvapení. Pokud si ho chcete nechat až do hry, přeskočte tento odstavec. Velké finále je opravdu velké, začnete s 5 cm kuličkou a postupně, průchodem přes několik levelů se dostanete až na velikost přes 4 kilometry. A taková třešnička na dortu je, když na závěr nabalíte i samotného krále s královnou. (Ten to jenom komentuje hláškou “Konečně něco úžasného”). Během závěrečných titulků máte možnost si zahrát 2D Katamari ze světa 8bitů. (resp.jak by to asi na 8bitech vypadalo). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnCzE Odesláno Květen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2007 Škoda že ti tady nikdo nedokáže odpovědět kdo tu hru má.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Květen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2007 vyjed na more ... a nabaluj mensi ostruvky nebo pak oblaka atd atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Květen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2007 Asi si zase zahraju katamary uz jen ten konec me navnadil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Červen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2007 dobra hra,jen zabira trochu vic mista(1,64GB) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2007 dobra hra,jen zabira trochu vic mista(1,64GB) zabal do CSo...má pak kolem 200mb myslím :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Červen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2007 Tohle je naprosto DOKONALA hra ;-) Jsem ji dohral fakt neco takovyho jsem nehral :-D .Chysta se i na Xbox 360 (i PS3?) a to bude naprostej mazec...Prej bude moct mit az nekolik TISIC kilometru :-D Haha mazec to bude...Katamari v next gen grafice si necham libit haha :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HoUsE1468624125 Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 Lidi pomoc! Teď pařím tuhle hru a můžu říct pařba!!! Jsem na začátku asi na druhém ostrově velikost asi 20cm a jdu do nějakého levelu (je tam bazén, nějaká restaurace) a pak je tam také nějaká zábrana na kterou mám mít 75 cm... to dam, přejedu ji v pohodě na konci levelu jsem měl asi 115cm a ten týpek mi nejdřív kecá, že je to OK a pak najednou něco o diskvalifikaci... pak se ten můj paňáček houpe na laně a on do mě boxuje... a pak konec akorát nabídka retry a back to menu.. takže co dělám špatně? co mám udělat? prosím! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
charlestone Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 prostě si nedosáhl potřbné velikosti, a ten chlap tě za to trestá :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HoUsE1468624125 Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 opravdu? teď jsem měl 1m 49cm a furt nic... takže myslíš, že mám mít ještě víc? nejsou tam třeba jiné úkoly? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
charlestone Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 dyť to máš vlevo nahoře napsaný a myslim že máš mít 1,5m Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HoUsE1468624125 Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 no jo, sakra já sem v*l!!! je tam už od začátku hry stejné číslo tak jsem tomu nevěnoval pozornost! omlouvám se! btw: měl jsem 1m 49cm 9 mm asi se zblázním... ale teď už to snad dam! btw2: takhle je to do konce hry? (myslím to že je jediným úkolem nabrat určitou velikost) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
charlestone Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 v podstatě ano... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HoUsE1468624125 Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 funguje to! díky moc za radu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HoUsE1468624125 Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 Tak, doufám že mi to nebudete mít za zlé. Ale mám další dvě otázky. 1. Jak je to s tou velikostí? Myslel jsem si, že na začátku jsem malá kulička a postupem času ze mě bude mega kule a hra skončí až na sebe navalím celej svět.. třeba... No ze začátku to tak opravdu bylo. Nejdřív 5cm pak 1m, 10m a skončil jsem na asi 115 metrech. Ale co je to teď? zase začínám v nějakém levelu s pár centimetrovou kuličkou... Tak jak to tedy bude? Neudělal jsem něco špatně? 2.Když chci jít do dalšího levelu. Tak nejdříve jdu k zvířeti a promluvím s ním, pak mám možnost si vybrat nějaké BGM. Jsou tam nabídky např. Katamari holiday, kuru kuru rock, que sera sera atd. No a já vůbec netuším k čemu to je? Na co to je? Nemá to spojitost s mojí první otázkou? Předem díky za odpovědi! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cjakub Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 BGM znamena pravdepodobne asi background music, cize si mozes vybrat aku hudbu chces aby ti hrala na pozadi.. no a s tou prvou otazkou ti moc nepomozem :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 zabal do CSo...má pak kolem 200mb myslím :D Aha uz to mam xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HoUsE1468624125 Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 Tak, doufám že mi to nebudete mít za zlé. Ale mám další dvě otázky.1. Jak je to s tou velikostí? Myslel jsem si, že na začátku jsem malá kulička a postupem času ze mě bude mega kule a hra skončí až na sebe navalím celej svět.. třeba... No ze začátku to tak opravdu bylo. Nejdřív 5cm pak 1m, 10m a skončil jsem na asi 115 metrech. Ale co je to teď? zase začínám v nějakém levelu s pár centimetrovou kuličkou... Tak jak to tedy bude? Neudělal jsem něco špatně? 2.Když chci jít do dalšího levelu. Tak nejdříve jdu k zvířeti a promluvím s ním, pak mám možnost si vybrat nějaké BGM. Jsou tam nabídky např. Katamari holiday, kuru kuru rock, que sera sera atd. No a já vůbec netuším k čemu to je? Na co to je? Nemá to spojitost s mojí první otázkou? Předem díky za odpovědi! Opravdu mi nikdo nedokáže odpovědět na moji první otázku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.