Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

How I Met Your Mother

SupiK™

Recommended Posts

Jestli jde o matku,tak už jsou 4 série a furt se nic neví :D Ale Ted v jednom díle,kde učil Barneyho vše o Robin řekl,že je to někdo ze třídy ve které měl špatný seminář :)

Ale jinak fakt super seriál,a Barney (Legen-wait for it-dary) je nejlepší.Navíc,každý odkaz který se v seriálu řekne fakt existuje!Například http://itwasthebestnightever.com/ :thumbup:

...A taky jsem slyšela,že v každém díle minimálně jednou někdo řekne AWESOME!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je pravda, ze o matce se v podstate nic nevi, jen to, ze zkracena verze pribehu, jak ji Ted potkal nejakym zpusobem obsahuje zlutej destnik, to ze byla v ty tride a jeste tvurci nedavno rekli, ze ve 100. dilu (asi 26. z 5. serie) se o ni nejakym zpusobem dozvime vic.. Uz se tesim :) A awesome se neobjevilo asi jen ve dvou dilech. Jinak Barney je samozrejme taky muj nejoblibenejsi.. High five!

Odkaz ke komentáři

Je pravda, ze o matce se v podstate nic nevi, jen to, ze zkracena verze pribehu, jak ji Ted potkal nejakym zpusobem obsahuje zlutej destnik, to ze byla v ty tride a jeste tvurci nedavno rekli, ze ve 100. dilu (asi 26. z 5. serie) se o ni nejakym zpusobem dozvime vic.. Uz se tesim :) A awesome se neobjevilo asi jen ve dvou dilech. Jinak Barney je samozrejme taky muj nejoblibenejsi.. High five!

100. díl bude 12.díl pátý serie ;)

taky ho sleduju a moc se těšim, podle mě by mohla bejt matkou žena do který Ted náhodou vrazil v díle No Tommorow na den sv. patrika. prostě scéna kde do ní akorát vrazí a nic jinýho.. uvidíme no :) je to super seriál, akorát zatim krom prvního dílu pátý serie mě nijak 5. sezona nezaujala. nejhorší díl byl Sexless inkeeper neboli the best night ever..strašná nuda :D

Odkaz ke komentáři

Aha, tak to sem se malicko prepocital :) . Jinak myslim, ze uz se rikalo, ze to ona neni, ze se teprv delaj castingy na matku, ze tohle melo jen zabavit divaky a rozjet spekulace, ale necham se prekvapit. Jinak 5. serie me bavi hodne, ale to je subjektivni ;) . A Big Bang ma fakt porad podobny vtipy, ale treba dil s Gothowitzem me rozsekal :D

Odkaz ke komentáři

Připravuji novou stránku + forum o HIMYMu, tak by mě zajímalo, jestli by se někdo nechtěl přidat? Hledám v podstatě všechny - moderátory, uploader, grafiky, autory novinek nebo pokud byste dokonce někdo zvládl dělat titulky, bylo by to super :)

Odkaz ke komentáři

Připravuji novou stránku + forum o HIMYMu, tak by mě zajímalo, jestli by se někdo nechtěl přidat? Hledám v podstatě všechny - moderátory, uploader, grafiky, autory novinek nebo pokud byste dokonce někdo zvládl dělat titulky, bylo by to super :)
www.himym.cz ....zbytecny..
Odkaz ke komentáři

Dogg: odeslal jsem ti SZ s více detailama

Woko: myslíš, že před Googlem nebyl žádný jiný internetový vyhledávač? A stejně mělo smysl s ním začít :) Jak řekl Arcane - na himym.cz nejsou prakticky žádné novinky, jen ty titulky, takže konkurovat jim nebude tak těžký :)

Odkaz ke komentáři

Jednoznačně nejlepší serial co kdy byl,uplně jiná liga než TBBT a ITC,House atd.....

Nejlepší postavy...snad všech 5....Barney,Ted,Lilly,Marshall,Robin..Prostě dokonální herci a dokonalé postavy....Neil-Patrick-Harris by jsi za tohle zasloužil 10 oskarů,nikdo nehraje lepe než on (Legen ...Wait for it........... DARY!) ( im AWESOME!) :D :D

Všichni určitě vědí o co jde :D :D :D ...

http://itwasthebestnightever.com/

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu