SupiK™ Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 Tak co, kdo se kouka na tenhle skvelej serial? Me zacal bavit snad jeste vic, nez The Big Bang Theory. Kdo myslite, ze je matka? Koho mate nejradsi? Jaka je vase nejoblibenejsi hlaska? Diskutujte zde :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x-t-rAy Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 Jestli jde o matku,tak už jsou 4 série a furt se nic neví :D Ale Ted v jednom díle,kde učil Barneyho vše o Robin řekl,že je to někdo ze třídy ve které měl špatný seminář :) Ale jinak fakt super seriál,a Barney (Legen-wait for it-dary) je nejlepší.Navíc,každý odkaz který se v seriálu řekne fakt existuje!Například http://itwasthebestnightever.com/ :thumbup: ...A taky jsem slyšela,že v každém díle minimálně jednou někdo řekne AWESOME! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SupiK™ Odesláno Říjen 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 Je pravda, ze o matce se v podstate nic nevi, jen to, ze zkracena verze pribehu, jak ji Ted potkal nejakym zpusobem obsahuje zlutej destnik, to ze byla v ty tride a jeste tvurci nedavno rekli, ze ve 100. dilu (asi 26. z 5. serie) se o ni nejakym zpusobem dozvime vic.. Uz se tesim :) A awesome se neobjevilo asi jen ve dvou dilech. Jinak Barney je samozrejme taky muj nejoblibenejsi.. High five! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 Je to asi můj nejoblíbenější americkej sitkom, TBBT mě taky bavilo, ale přestalo, je to furt stejný, ty samý hlášky... u HIMYM se řežu smíchy furt, a nejlepší pro mě samozřejmě Barney ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 Je pravda, ze o matce se v podstate nic nevi, jen to, ze zkracena verze pribehu, jak ji Ted potkal nejakym zpusobem obsahuje zlutej destnik, to ze byla v ty tride a jeste tvurci nedavno rekli, ze ve 100. dilu (asi 26. z 5. serie) se o ni nejakym zpusobem dozvime vic.. Uz se tesim :) A awesome se neobjevilo asi jen ve dvou dilech. Jinak Barney je samozrejme taky muj nejoblibenejsi.. High five! 100. díl bude 12.díl pátý serie ;) taky ho sleduju a moc se těšim, podle mě by mohla bejt matkou žena do který Ted náhodou vrazil v díle No Tommorow na den sv. patrika. prostě scéna kde do ní akorát vrazí a nic jinýho.. uvidíme no :) je to super seriál, akorát zatim krom prvního dílu pátý serie mě nijak 5. sezona nezaujala. nejhorší díl byl Sexless inkeeper neboli the best night ever..strašná nuda :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SupiK™ Odesláno Říjen 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 Aha, tak to sem se malicko prepocital :) . Jinak myslim, ze uz se rikalo, ze to ona neni, ze se teprv delaj castingy na matku, ze tohle melo jen zabavit divaky a rozjet spekulace, ale necham se prekvapit. Jinak 5. serie me bavi hodne, ale to je subjektivni ;) . A Big Bang ma fakt porad podobny vtipy, ale treba dil s Gothowitzem me rozsekal :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 this is just...classic :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SupiK™ Odesláno Říjen 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 Nechtel bych to mit zasekly v aute :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x-t-rAy Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 AwEsOmE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SupiK™ Odesláno Říjen 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 Tohle video je mnohem lepsi, nez to Robinino druhy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x-t-rAy Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 A ještě tady jsem našla HIMYM parodii na CSI Las Vegas :wohow: http://www.youtube.com/watch?v=J6y1-xygj5A Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Máca Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 Nejúžasnější seriál co jsem kdy viděl...nemůžu se vždycky dočkat nového dílu :) TANTRUUUUM !!! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M0tion Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 Bude to debilni otazka ale kde to sledujete ? :) rad bych se taky podival ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SupiK™ Odesláno Říjen 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 Ta parodie na CSI je vyborna :D . ScArc!ty: Da se to sledovat treba online na http://matka-online.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cool.Majkl Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 HIMYM je nejlepší seriál prostě the best TV-Series EVER !! Nejlepší fakt zupa seriál :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Terminator1468623725 Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 je to tady nekde uz na foru? nemohl jsem to najit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SupiK™ Odesláno Říjen 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 Terminator: na foru to je, jenom ruzne rozhazeny... 5. serie: http://console-forum.net/showthread.php?t=67615 4. serie: http://console-forum.net/showthread.php?t=34839&highlight=himym Vsechny starsi: http://console-forum.net/showthread.php?t=19704&highlight=himym Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jarousek Odesláno Říjen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 Připravuji novou stránku + forum o HIMYMu, tak by mě zajímalo, jestli by se někdo nechtěl přidat? Hledám v podstatě všechny - moderátory, uploader, grafiky, autory novinek nebo pokud byste dokonce někdo zvládl dělat titulky, bylo by to super :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SupiK™ Odesláno Říjen 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 Ja bych klidne byl moderatora nebo autor novinek, na neco typu grafik nebo podobne nemam moc casu + jsem na to levej :) Kdyztak mne kontaktuj pomoci PM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Říjen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 Připravuji novou stránku + forum o HIMYMu, tak by mě zajímalo, jestli by se někdo nechtěl přidat? Hledám v podstatě všechny - moderátory, uploader, grafiky, autory novinek nebo pokud byste dokonce někdo zvládl dělat titulky, bylo by to super :) www.himym.cz ....zbytecny.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Říjen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 jo ale koukni na ten web. je starej, to že se tam objevila nějaká novinka o to mže je pauza je zázrak...je to mrtvej web na kterym se objevej max titulky, jinak žádný novinky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jarousek Odesláno Říjen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 Dogg: odeslal jsem ti SZ s více detailama Woko: myslíš, že před Googlem nebyl žádný jiný internetový vyhledávač? A stejně mělo smysl s ním začít :) Jak řekl Arcane - na himym.cz nejsou prakticky žádné novinky, jen ty titulky, takže konkurovat jim nebude tak těžký :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 Ludia chodte do toho :D Nikdy nie je dost fan stranok s forami, kde je plno linkov na rozne free servery na kazdu epizodu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 Jednoznačně nejlepší serial co kdy byl,uplně jiná liga než TBBT a ITC,House atd..... Nejlepší postavy...snad všech 5....Barney,Ted,Lilly,Marshall,Robin..Prostě dokonální herci a dokonalé postavy....Neil-Patrick-Harris by jsi za tohle zasloužil 10 oskarů,nikdo nehraje lepe než on (Legen ...Wait for it........... DARY!) ( im AWESOME!) :D :D Všichni určitě vědí o co jde :D :D :D ... http://itwasthebestnightever.com/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SupiK™ Odesláno Říjen 31, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 Nil3E: 100% souhlas :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.