compvole Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 Hele uz tohle vyslo?kdyztak odkaz pls :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 nevyšlo:psp::psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
compvole Odesláno Říjen 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 anevis kdy o vyjde?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 http://www.vgreleases.com/psp/ReleaseDates/All-11-2009.aspx?OrderBy=sortdate 24. Listopadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
compvole Odesláno Říjen 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 diky chlapče :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 K tomu slouží THANKS8)8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Říjen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2009 Už se těším hral jsem 2 a jak jsem se díval na tu stranku co jsi tu hodil tak tam bylo i lego indiana jones 2 tak na to se taky tesim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
G.I.S.M. Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 Od dnesniho rana je hra venku.Sice s par mouchama(posledni 2 mise jsou bez titulku,popis ukolu trochu zlobi) ale plne hratelna.8 misi celkova doba hrani zhruba 5 hodin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 Zkoušel už někdo multiplayer ? konkrétně Infrastructure Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
G.I.S.M. Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 Zkoušel už někdo multiplayer ? konkrétně Infrastructure Vzhledem k tomu ze hra oficialne vychazi 16.2.2010 je velka pravdepodobnost ze infrastructure jeste nejede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kure(c)vindalu Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 Zkoušel už někdo multiplayer ? konkrétně Infrastructure me nejde Infrastructure Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Všehozbav Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Zdravim,potřebuji se zeptat na závěrečnou misi,byl jsem kdesi...asi osmá mise,hlavní náplní úkolu byla záchrana prezidenta.Ke konci mise jsem měl souboj s maníkem,kterej vlastnil granátomet,po jeho zabití se spustila ukázka jak prezidenta přesouváme do bezpečí,ale po skončení ukázky jsem byl z5 v menu,žádné titulky,žádná zmíňka o konci hry...ale žádná další mise se neotevřela.Je toto konec hry?Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
G.I.S.M. Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Taky mi to prislo trochu "nedodelany" ale podle vseho to konec hry je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Myslím si, že minulé díly byly rozhodně lepší než tahle ta trojka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kure(c)vindalu Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 podle me je uplne nejlepsi. to co bylo slozity se zjednodusilo jako menu pred misi. grafiku sem taky lepsi nevidel. akorat obcas po nekom palim on se skova ja jdu za nim a von se tam jenom krci a nic. ja trochu doufam ze je to teprv nejaka testovaci verze nebo uz to lepsi nebude? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raiton09 Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 lepší ž to nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hooligan Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 jezis..je to dost dobra hra...a je to fakt pekne udelany... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Repasus Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 tak to je snad nejkraci "VELKA HRA" co sem kdy hral :( ovladatelnost nic moc AL naprosto mimonska, pride me to jako nejaka beta :( jeste ze ta grafika je super :) ale zabava byla, celkove se to da :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
G.I.S.M. Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 AL naprosto mimonska, pride me to jako nejaka beta Prosim te a co ma bejt ta AL?Zkus si dat obtiznost na Admiral a budes mluvit jinak nez o mimonske AL... btw zrejme asi myslis AI (Artifical Intelligence - umělá inteligence) ze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Repasus Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 no tak sorac pane boze klanim se :) jen rikam ze sem cekal vic . A treba Syphon Filter je daleko lepsi zabava podle me :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rakahoš Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 nevite někdo všechny bonus objective(mam 3/4) v misi 7 engagement grounds asi v tom bude i to foceni dalekohledem pls tak poradte to uz je poosledni mise kde nemam vše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 Tak stáhl jsem si to a baví mě to ! ;) jen potřebuju radu..jsem v jedné misi kde tam je obrněné auto a já ho nemůžu zničit a nemůžu ani nikam utéct x( pls poradtě. Když budete potřebovat radu tak sem piště! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J@rda62 Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 Vystřel do něj tim RPG a pak ještě házej granáty ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Všehozbav Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 Vystřel do něj tim RPG a pak ještě házej granáty ;) JJ ... válí se tam dost náboju do RPG. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 ja sem ýádný nenašel jen ten jeden :D ale už to mam thx ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.