Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Skúsil som vytvoriť návod na vypálenie activate.iso .. je to už asi 2x , ale aby to bolo v jednom topicu ..

1. Vložte DVD+R DL .

2.Majte nastavené toto ..

2zp7fpw.png

3.Potom majte nastavené toto ( akurát mechaniku môžte mať inú .. )

2dsmetv.png

4.Začnite napalovať ..

5.Opýta sa to , že či chcete naozaj pokraćovať , pretože sa to zmestí aj na obyčajné DVD+R .. Dajte ÁNO .. na DVD+R to nefunguje !!

6.Teraz vyskočí ďalšia hláška - Povie vám že to čo chcete napáliť ( activate.iso ) sa zmestí na jednu vrstvu ..

Keď dáte "ÁNO" , zapíše sa to na jednu vrstvu ..

Keď dáte "NIE" , zapíše sa to na dve vrstvy ..

Dajte ÁNO !

7. Zachvílu to bude napálené ;)

• Odpovědi 260
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
Hmm zajimavy, takze dalsi clovek kterymu se podarilo spustit Wave 4 hru pomoci tohodle patche... btw co mas za FW a vypaloval si normalne? (nebo si misto .dvd souboru daval .iso)

Jo a nemas se hrou nejaky problemy? jako treba sekani, zamrzani nebo hlasky typu "vycistete disk..."

FW 1.6 (Lite-On)

Vypaloval sem normalně rychlostí 1x v imgburnu a daval sem .dvd jako vždy

neseká se, hraje se uplně super.. jestli chceš, mohu udělat zítra návod ;)

Odesláno
FW 1.6 (Lite-On)

OK takze vsechno pri starem :) jinak navod asi delat nemusis, jestli je postup stejnej jako sem psal ja

Thomas , zajtra idem napáliť MW2 , tak dám vedieť .. mám 1.6 , asi Lite-On ..

btw môžeš pridať ten návod na prvú stranu ..

Super, doufam ze to vyjde... navod pridam hned zitra :)

Odesláno
FW 1.6 (Lite-On)

Navodek by se hodil... mam stejnou mechaniku i FW, ale rozjel sem tekkena ale GTA nic, když hru zapnu tak sem to načte jako film a logo xbox 360 v low kvalitě :D mužu počitat pixely :D

Odesláno
Takze rikas ze ani iX 1.61 nespustil vsechny wave 4 hry jo? Treba to CoD MW2 byl jen spatnej image nebo se to spatne vypalilo. Jinak doufam, ze ten 1.61 vypilujou aby slo vsechno.
zatím mám akorát wave4 Tekken6 a COD MW2. nicméně to vypadá akorát na problém COD. vypálil jsem ještě jiný image (standard *.dvd,Verbatim,2,4x,ImgBurn) taky to na 1.61 nejelo. pokusy s updaty NXE a ani s nejnovějším ne e, tak jsem se nakonec rozhodl pro pokus s activate.iso a až to zabralo...

uvidíme jak se to vyvine dál, jestli další hry půjdou normálně nebo jestli bude nový iX... čas to prověří... :)

Odesláno

Super FW 1.5 je NEJLEPSI FIRMWARE na ktere staci jen patchnout soubor a uz to jede.Ani me netrapi,ze nemuzu jit s hrou na LIVE.Hlavne,ze nemam problem s vypalenim atd.Jak tady vetsina z vas uz zmrsila par CD.Pro me je zasadni,ze si budu moct zahrat vsechny XBOX360 hry bez ohledu na to jake FW mam konzoli a nemusim cpat prachy do presflesovani.Mel jsem strach s toho,ze me nove GTA s Wawe4 nepujde,kdyz pouziju ppf-o-matic3.exe , protoze jsem si myslel,ze musim nejprve z WAWE4 na WAWE3 a pak z WAWE3 na WAWE2 ,ale stacilo me to pouze projet.Vypalit 2x rychlostne a mam klid :) Takze at si tam daji klidne i WAWE5 ... ME TO PUJDE !!!! :D JINY FW DO KONZOLE NECHCI !! :) Co vy mate podobne zkusenosti ?

Odesláno

Takze POZOR! Stahl jsem CoD MW2 a po rozbaleni sem to hned projel pres abgx360 - vsechno v pohode. Pak sem zacal patchovat (podle navodu na iX 1.51) a taky vsechno v pohode. Takze vsem co maji problem s tim, ze patchnuli pouze jednu hru a dalsi uz ne (jako treba u me), tak doporucuju aby hru stahli znova. Dam vedet jak sem dopadnul s tim Tekkem 6, kterej mi driv nesel patchnout, hned jak ho znova stahnu.

Jeste screeny:

Pred patchovanim (kontrola jestli je hra v poradku):

before.jpg

Po uspesnem patchnuti:

after.jpg

BTW pro vsechny co nevi jak vypalit aktivacni iso jsem do prvniho postu dal navod podle DarkTemplar

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu