Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 1.4k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíc přispívající

Odesláno (upraveno)

Chci se zeptat na jednu misi s Trevorem. Mozny SPOILER. Je to ta mise jak letim letadlem a mam sledovat tusim ze vojenske letadlo k te vojenske zakladne ale kdyz se dostanu k te zakladne tak i kdyz jsem nizko sestreli me. Taakze co ze mam udelat?

Je mozne ze jsem neco prehlidl protoze jsem to delal v noci a uz jsem byl unaveny. Odpoldne se na to moozna vrhnu ikdyz dneska mi da asi pritelkyne zakaz kdyz je ren vikend :D

Edit: uz to nechci vedet :) jsem sulin jsem letal nad tou zakladnou i kdyz mi rikal ze tam letat nemam. :D

-iPhone 5

Upraveno uživatelem kRenzi
Odesláno

Mám dotaz k příběhu SPOILER!SPOILER!SPOILER!SPOILER!SPOILER!SPOILER!SP OILER!SPOILER!SPOILER!SPOILER!SPOILER!1.)Nějak jsem nepochopil jak je to mezi Michaelem a tím policajtem.To jako před 10 lety postřelili Michaela a ten policajt ho ukryl před pravýma poldama ale s podmínkou,že pro něj Michael bude dělat,nebo jak to je ? A proč se tak bojí Trevora (Když se zmínil Michael o Trevorovi,oba kecali jak je to v pr"eli),prosím o vysvětlení,klidně do SZ !SPOILER!SPOILER!SPOILER!SPOILER!SPOILER!SPOILER!S POILER!SPOILER!SPOILER!SPOILER!SPOILER!SPOILER!SPO ILER!SPOILER!SPOILER!SPOILER!

Odesláno
Mám dotaz k příběhu SPOILER!SPOILER!SPOILER!SPOILER!SPOILER!SPOILER!SP OILER!SPOILER!SPOILER!SPOILER!SPOILER!1.)Nějak jsem nepochopil jak je to mezi Michaelem a tím policajtem.To jako před 10 lety postřelili Michaela a ten policajt ho ukryl před pravýma poldama ale s podmínkou,že pro něj Michael bude dělat,nebo jak to je ? A proč se tak bojí Trevora (Když se zmínil Michael o Trevorovi,oba kecali jak je to v pr"eli),prosím o vysvětlení,klidně do SZ !SPOILER!SPOILER!SPOILER!SPOILER!SPOILER!SPOILER!S POILER!SPOILER!SPOILER!SPOILER!SPOILER!SPOILER!SPO ILER!SPOILER!SPOILER!SPOILER!

Jestli si dostal vysvětlení, dej mi taky vědět, dík :D

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu