Manoust Odesláno Září 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2013 na net se muzes pripojit z mobilu jak bylo psano, winkja: napis spoiler nebo neco nez ho sem vypustis, ja osobne mam tu cast treba uz za sebou ale ostatni nemusi :), ja zatim zadne problemy s mizenim z garaze nemam vytunil jsem auto vypnul hru ted prijdu a je tam porad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Září 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2013 mám dojem, že rozšíření afterplay bude ono Online Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
distephano Odesláno Září 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2013 zdravim, jak na tu vedlejsi franklinovu misi??? je to s tim jak zadani je tom mrakodrapu asi budu zase s tim druhym borcem skakat s padakem, ale nevim jak se na tu strechu mam dostat, predem diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Září 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2013 myslis na tom rozestavenem mrakodrapu ? byla ta mise znacena pod L nebo otaznik ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
distephano Odesláno Září 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2013 ne tu uz mam, to je oznacene jako D2 je to ten typek co ma rad adrenalin a skace padakem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Září 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2013 jaj tak tam jeste nejsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
distephano Odesláno Září 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2013 prijedu pred ten mrakodram a pise mi to ze zadani je na strese ale vubec nevim jak se dostat nahoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
winkja Odesláno Září 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2013 co zkusit čorknout letadlo a seskočit padakem? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Acryo Odesláno Září 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2013 Zdravim, nevite nekdo proc je to pismo tak rozprcli?? Mam to pusteny normalne do telky pres HDMI, konzele mi jede na 1080p ale proste v gta je takhle hnusny pismo.. To ze grafika neni jak na kompu chapu, ale to pismo musim kolikrat lustit...Co s tim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Září 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2013 v jakem rozliseni ti jede GTA ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
distephano Odesláno Září 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2013 to uz jsem zkousel i vzducholi pristat nahore :-) to tam neni musim se tam dostat nejak jinak asi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Acryo Odesláno Září 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2013 jo, uz sem to vyresil...konzole me jela v 1080p ..tak sem prepl na 720p.. uz to vali ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Acryo Odesláno Září 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2013 jo, uz sem to vyresil.. mel sem konzoli v 1080p... prepl sem na 720p .. vali to uz paradne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Září 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2013 tak to jsi musel mit i hnusnou grafiku kdyz ti to jelo v 576p :D kazdopadne nech si zatrhle ty 2 moznosti 720,1080p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Září 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2013 (upraveno) tak za GTA V uz slavi 1 miliardu vydelanych dolaru za prodeje !!!!! plne si to zaslouzi R* :love::thumbup::thumbup: Upraveno Září 20, 2013 uživatelem Manoust Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
winkja Odesláno Září 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2013 (upraveno) zkoušeli jste si zapnout v nastaveni motion sensor? to přebijeni pomocí zatřepání ovladače je pecka :D a jizda na motorce je s tim sic naročná ale prča to je :-) Upraveno Září 20, 2013 uživatelem winkja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kRenzi Odesláno Září 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2013 (upraveno) Chci se zeptat na jednu misi s Trevorem. Mozny SPOILER. Je to ta mise jak letim letadlem a mam sledovat tusim ze vojenske letadlo k te vojenske zakladne ale kdyz se dostanu k te zakladne tak i kdyz jsem nizko sestreli me. Taakze co ze mam udelat? Je mozne ze jsem neco prehlidl protoze jsem to delal v noci a uz jsem byl unaveny. Odpoldne se na to moozna vrhnu ikdyz dneska mi da asi pritelkyne zakaz kdyz je ren vikend :D Edit: uz to nechci vedet :) jsem sulin jsem letal nad tou zakladnou i kdyz mi rikal ze tam letat nemam. :D -iPhone 5 Upraveno Září 21, 2013 uživatelem kRenzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wariorpolni Odesláno Září 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2013 Mám dotaz k příběhu SPOILER!SPOILER!SPOILER!SPOILER!SPOILER!SPOILER!SP OILER!SPOILER!SPOILER!SPOILER!SPOILER!1.)Nějak jsem nepochopil jak je to mezi Michaelem a tím policajtem.To jako před 10 lety postřelili Michaela a ten policajt ho ukryl před pravýma poldama ale s podmínkou,že pro něj Michael bude dělat,nebo jak to je ? A proč se tak bojí Trevora (Když se zmínil Michael o Trevorovi,oba kecali jak je to v pr"eli),prosím o vysvětlení,klidně do SZ !SPOILER!SPOILER!SPOILER!SPOILER!SPOILER!SPOILER!S POILER!SPOILER!SPOILER!SPOILER!SPOILER!SPOILER!SPO ILER!SPOILER!SPOILER!SPOILER! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N1cCo Odesláno Září 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2013 Mám dotaz k příběhu SPOILER!SPOILER!SPOILER!SPOILER!SPOILER!SPOILER!SP OILER!SPOILER!SPOILER!SPOILER!SPOILER!1.)Nějak jsem nepochopil jak je to mezi Michaelem a tím policajtem.To jako před 10 lety postřelili Michaela a ten policajt ho ukryl před pravýma poldama ale s podmínkou,že pro něj Michael bude dělat,nebo jak to je ? A proč se tak bojí Trevora (Když se zmínil Michael o Trevorovi,oba kecali jak je to v pr"eli),prosím o vysvětlení,klidně do SZ !SPOILER!SPOILER!SPOILER!SPOILER!SPOILER!SPOILER!S POILER!SPOILER!SPOILER!SPOILER!SPOILER!SPOILER!SPO ILER!SPOILER!SPOILER!SPOILER! Jestli si dostal vysvětlení, dej mi taky vědět, dík :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grissom17 Odesláno Září 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2013 Zdravím zkoušel tu někdo posílat fotky co má v galerii na facebook zkoušel jsem to několikrát a i když mi to píše že fotka byla nahrána tak na facebooku nic není. Tak nevím v čem je chyba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Září 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2013 vsechno to je pretizeny tedka takze polovina veci nefunguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
expertos Odesláno Září 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2013 Nevím jak daleko už jsi ty, ale já to pochopil celkem hned jak se začali o tomhle zmiňovat a navíc ke konci hry je mise u které se vše dozvíš. SPOIL: alert: Polož si otázku kde je Brad ? (Začátek hry před 10 lety)... dokonce to ten FIB člověk zmiňuje, ale Trevor si myslí něco jiné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epilepticfishCZ Odesláno Září 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2013 Už jste absolvovali všechny tři triatlony ? Ten třetí je o prsty - já ho měl za 28:04 Au :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Září 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2013 Tak hraju od patku a spokojenost :-D je to velka parada a tesim se na online :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
distephano Odesláno Září 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2013 jj ten treti je masakr to objedes cely ostrov :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.